Įkraunama...
Įkraunama...

Kovo 11-oji

QUOTE(l'eau @ 2011 03 21, 12:06)
nes atpažįstamos ir balsų dėl to ir taip gaus smile.gif

gaus balsų, nes gražios, o ne dėl to, kad atpažįstamos doh.gif
siuvinėtoją aš ir atpažinau (bent jau manau taip), nu bet kas? foto tai nereali, kas autorius bebūtų..
Atsakyti
Dabar tik pasiziurejau, kad balsavimas iki 28 dienos blink.gif . Eina sau, kaip ilgai laukti...
Atidaviau balsus:user posted image
user posted image
ir zinoma
user posted image

Atsakyti
QUOTE(grange @ 2011 03 21, 15:21)
gaus balsų, nes gražios, o ne dėl to, kad atpažįstamos  doh.gif

save apgaudinėjant nebūtina per galvą trankytis mirksiukas.gif ne visada yra taip kaip norime manyti rolleyes.gif
Atsakyti
siuvinėtoją aš ir atpažinau (bent jau manau taip), nu bet kas? foto tai nereali, kas autorius bebūtų..

aš tai atpažįstu irgi tam tikras tam tikrų narių foto,bet nu... nebalsuoju,jei man foto nepatinka,o jei patinkair atpažįstu,tai ir balsuoju ax.gif
Atsakyti
man gražiausios:
user posted image

user posted image

user posted image
Atsakyti
QUOTE(Ramunita @ 2011 03 21, 16:18)
aš tai atpažįstu irgi tam tikras tam tikrų narių foto,bet nu... nebalsuoju,jei man foto nepatinka,o jei patinkair atpažįstu,tai ir balsuoju ax.gif

Aš irgi taip pat - jei patinka, tai ir balsuoju, nesvarbu, atpažįstu ką joje ar neatpažįstu. Aišku, būtų geriau, jei nesirodytų dažname konkurse tie patys veidai nuotraukose. Bet, matyt, sunku... Nors šitas konkursas kaip tik vaizduotę išlaisvino - veidas, vaikas nuotraukoje nebuvo būtinybė.
Ale nebaisiai sunku šįkart buvo išsirinkti mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Rustė @ 2011 03 21, 16:13)
man ši irgi labai miela. balsavau  už ją.
ypač kai mačiau "gyvai" , labai puiki idėja wink.gif

Aš turbut blondinė bet tos minties su pinigeliu nesuprantu.

QUOTE(grange @ 2011 03 21, 16:21)

Na aš asmeniškai nei vienos forumietės nepažystu. O jei pavyko per laika kažkurios braiža atskirti ar artimuosius tai man kaip ir taspats, balsuoju už foto, nes nei draugų nei priešų čia neturiu,
Atsakyti
QUOTE(Dzenete @ 2011 03 21, 16:50)
Aš turbut blondinė bet tos minties su pinigeliu nesuprantu.

aš apie tą laisvės kelią kalbėjau smile.gif
Atsakyti

be sansu... cool.gif anos cosios tiesa ir viskas cool.gif lotuliukas.gif

Mano balsai:

user posted image

user posted image

user posted image
Atsakyti
QUOTE(c-girl @ 2011 03 21, 17:27)
Mano balsai:

Ir mano tie patys drinks_cheers.gif
Atsakyti
Man patiko: pavasaris Lietuvoje, Tėvynės vėjas. O dėl trečios vietos neapsisprendžiu... ar berniukai su kepurėm ar bobulytės...

QUOTE(l'eau @ 2011 03 21, 16:10)
save apgaudinėjant nebūtina per galvą trankytis mirksiukas.gif ne visada yra taip kaip norime manyti rolleyes.gif

Bet visada yra taip, kaip Jums atrodo, ane? mirksiukas.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Ende: 21 kovo 2011 - 18:10
QUOTE(l'eau @ 2011 03 21, 15:10)

nu.. jei taui taip geriau manyt, tebūnie,,,,
Atsakyti