Įkraunama...
Įkraunama...

Kovo 11-oji

QUOTE(vaitoška @ 2011 03 22, 16:54)
ko dabar rūstauti, lyg ant nuospaudos būčiau užmynusi - aš irgi savo nuomonę išsakiau, jei ką. ar negaliu?
man su tom kepurėm neoriginalu, pakankamai dažnai tie patys broliai "komponuojami" - na ir kas, jūs balsuokit  tongue.gif

nesistebėkite, kai kam taip tiesa akis badė, kad man parašas dingo biggrin.gif balsų gaus, nes atpažįstama, todėl per daud nesijaudinkite dėl "lipimo ant nuospaudos" irnesakyk.gif
Atsakyti
QUOTE(l'eau @ 2011 03 22, 17:06)
nesistebėkite, kai kam taip tiesa akis badė, kad man parašas dingo biggrin.gif balsų gaus, nes atpažįstama, todėl per daud nesijaudinkite dėl "lipimo ant nuospaudos" irnesakyk.gif

aš tai nesuvokiu, jūs rimtai taip galvojat, kaip kalbat, ar copy-paste vis darot?
Atsakyti
QUOTE(l'eau @ 2011 03 22, 18:06)
nesistebėkite, todėl per daud nesijaudinkite dėl "lipimo ant nuospaudos" irnesakyk.gif

seniai nesistebiu ir nesijaudinu. greičiau juokiuosi iš viso to originalumo hihihi.gif
Atsakyti
Tai juk negali žmogus kiekvienam konkursui vis naujų vaikų pasidaryti? Ar aš kažko nesuprantu? g.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Labruscum: 22 kovo 2011 - 19:02
QUOTE(Labruscum @ 2011 03 22, 19:01)
Tai juk negali žmogus kiekvienam konkursui vis naujų vaikų pasidaryti? Ar aš kažko nesuprantu? g.gif

drinks_cheers.gif tapati norejau parasyti smile.gif
ir mano maziu daug kas atpazysta,bet noriu ir dalyvauji, neimsiu juk svetimu vaiku fotografavimui
Atsakyti
QUOTE(erikiuxxx @ 2011 03 22, 20:04)
drinks_cheers.gif  tapati norejau parasyti smile.gif
ir mano maziu daug kas atpazysta,bet noriu ir dalyvauji, neimsiu juk svetimu vaiku fotografavimui

nors nesu labai aktyvi konkursų dalyvė, kai kurių vaikus irgi atpažįstu, tarp jų ir erikiuxxx vieną iš vaikiukų. Paskutiniame konkurse net pažindama vaiką balsavau už jos foto - tiesiog patiko pati nuotrauka.
Be to, tos narės, kurių vaikai jau plius minus atpažįstami, dažniausiai konkursui pateikia kokybiškas, gražias įsimintinas foto.
Atsakyti
QUOTE(l'eau @ 2011 03 22, 17:06)

kadangi laikote AŽ perpildytą, bei nurodėte anketoje neegzistuojantį emeilą, niekas neinformavo, kodėl parašas buvo atimtas.

niekam tiesa akių nebadė, tiesiog eilinį kartą buvo pažeistos taisyklės ir imtasi radikalių priemonių.

kad nesakytumėte, kad niekas neinformavo, ir parašą pašalino neteisėtai, įdedu viešai įspėjimą (kuris beje įrašytas jūsų profilio įspėjimų skyde)

! 
Jūsų parašas atimamas už nuolatinius moderatorių pašiepimus, išsityčiojimus iš užsakovų skelbiamų fotokonkursų, bei viešus moderatorių veiksmų aptarinėjimus, kas pažeidžia šio forumo taisykles.
Atsakyti
QUOTE(Labruscum @ 2011 03 22, 20:01)
Tai juk negali žmogus kiekvienam konkursui vis naujų vaikų pasidaryti?

QUOTE(erikiuxxx @ 2011 03 22, 20:04)
neimsiu juk svetimu vaiku fotografavimui

jei jau kalbame apie originalumą, tai galiu pasakyti, kad dėl to tikrai nebūtina kiekvienam nuotraukų konkursui naują vaiką pagimdyti ar pulti su kamera prie kaimynų vaikų.
suprantu: kai konkurso tema apie supervaikus, nieko kito nesugalvosi, kaip tik vaiką(us) fotografuoti, ypač kai jie du ir dar tokie gražūs. bet kai tema apie kovo 11-ąją, apie laisvę ir nepriklausomybę, originalumą galima ir kitaip parodyti, ne suguldžius vaikus, kurie jau tapę forumo veidais... man negaila, netrukdo - fotografuokite, jei nieko kito tuo metu nesugalvojate (eilės, beje, visai neblogos, tik pati nuotrauka pritempta prie temos užmovus tas kepures), balsuokite, jei atrodo labai. bet man neoriginalu ir tiek. kas į viską žiūri per mano kiemelis, mano vaikelis prizmę, tam gal kitaip atrodo.
Atsakyti
OI,kai pasipils konkursuose vaitoškos pavyzdinės foto thumbup.gif thumbup.gif thumbup.gif thumbup.gif thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(Cukraus pudra @ 2011 03 22, 20:42)
OI,kai pasipils konkursuose vaitoškos pavyzdinės foto thumbup.gif  thumbup.gif  thumbup.gif  thumbup.gif  thumbup.gif

kaži, ar pasirodys, jei nubausiu už dvigubus nikus wink.gif
Atsakyti
QUOTE(Cukraus pudra @ 2011 03 22, 21:42)
OI,kai pasipils konkursuose vaitoškos pavyzdinės foto thumbup.gif  thumbup.gif  thumbup.gif  thumbup.gif  thumbup.gif

yra pakankamai originalių, pakankamai gražių. aš neturiu šiuo metu kameros ir dar negreit ją turėsiu, tai viena. bet nuomonę galiu turėti. ir ji nebūtinai turi sutapti su kelių, su daugumos. juk ir viena nuomonė, ir kitokia nuomonė gali būti išsakyta. aš juk nieko neįžeidinėjau, neagitavau nebalsuoti. aš tik pasakiau, kas man yra (ne)originalu šitos temos konkurse.
bet daugiau nediskutuosiu ta tema, nes supratau, yra dalyvių (nuotraukų), kurios turi neliečiamybės statusą.
jau galite apmėtyti pomidorais.
Atsakyti
Nuomonė be pvz. mažai ko verta. Aš manau, kad galiu šokt baletą geriausiai LT, bet...
Taip ir su foto konkursuose.
Atsakyti