Įkraunama...
Įkraunama...

Pagyrų puodas

Bus ka, dezute man paslaptingumu, seksualumu ir prabangumu dvelkia thumbup.gif wub.gif . Labai labai si dezute 4u.gif .
Labai subtilus Kvarteto darbai wub.gif .

Gintan thumbup.gif 4u.gif .

Sobieska
, labai simpatiskas sepetys wub.gif .

Atsakyti
Ačiū visoms, pastebėjusiems mano darbelius smile.gif
sobieska šepetys 4u.gif
O darant šepetį, reikia jo paviršių nušveisti švitriniu popieriumi?
Atsakyti
Gintan, būtnai reikia nušveisti, nes ant lakuoto šepečio nesilaikys dažai 4u.gif

Gvazdikelis, Deverax, Sobieska, Whatever?, Crazy Daisy, ačiu jums bigsmile.gif wub.gif Man tas raštas su Mulen Ružu (sorry už parašymą biggrin.gif ) asocijuojasi- kankanas, šokėjos... matau teisingai visą tai sugebėjau perteikti thumbup.gif
Deverax, o pastą su dantų krapštuku tepiau tongue.gif

Sobieska, gražus šepetukas 4u.gif ( dar šiek tiek tamsesnio šešėliuko kairėj motyvo pusėj padaryčiau, ten, kur užtamsintas paveiksliukas mirksiukas.gif )
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo bus_ka: 29 kovo 2011 - 09:07
QUOTE(gintan @ 2011 03 29, 08:30)
O darant šepetį, reikia jo paviršių nušveisti švitriniu popieriumi?

Visus medinius paviršius prieš dirbant su jais reikia pašiaušti,neišimtis ir šepetys smile.gif

Dėkoju pastebėjusioms 4u.gif
Atsakyti
user posted image

user posted image
Atsakyti
QUOTE(sobieska @ 2011 03 27, 18:52)

Sveikos dekupazuotojos 4u.gif As irgi prijaucianti (siuo metu liga baisiai progresuoja)

Man idomu labai is kur gavot tokiu stampuku kaip ant skirtuko (cia stampukai kaip suprantu)?

Mano pries paskutinis blynelis sakyciau (paskutinio dar nebaigiau)

user posted image

user posted image

Aisku iki jusu lygio dar labai toli...
Atsakyti
Ką bendro turi višta su natom blush2.gif kokia čia mintis?

Sobieska, šepetys labai dailus wub.gif ir skeldėjimas su šešeliavimu man taip dera thumbup.gif

Bus ka,
kokie ažūrai wub.gif
Atsakyti
Oi, Sobieska, kokia fajna id4ja sujungti tos augalinius raštus ir vištytes thumbup.gif Mano irgi tie favoritai rolleyes.gif
Monikute, žvelk plačiau biggrin.gif Gaidys, dainuojantis vištai serenadas-štai tau ir sąryšis tongue.gif biggrin.gif , beje, ačiu, kad pastebėjai mano ažūras bigsmile.gif
Ko tais aš šiandien plepi, turbūt pavasaris... lotuliukas.gif
Chrysocolla liuks dėželė, skilimo tik nedėčiau, bet tie dideli nulupti dažų plotai labai idomiai žiūrisi, šaunu mirksiukas.gif
Atsakyti
bus_ka, aciu. tokio stiliaus dezele pirma karta dariau, tai dar su ja nesusigyvenau. O dabar baigineju dar viena "sedevra" ir dar vis nezinau kas gausis biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(*monikute* @ 2011 03 29, 13:37)
Ką bendro turi višta su natom  blush2.gif  kokia čia mintis?

Sobieska, šepetys labai dailus  wub.gif  ir skeldėjimas su šešeliavimu man taip dera  thumbup.gif

Bus ka,
kokie ažūrai  wub.gif

Dekui 4u.gif

Nu šiaip tai ir višta karts nuo karto kažkokius garsus išleidžia, ania...o natos kaip žinia skirtos ne vien aukštiems decibelams išgaut biggrin.gif ...ir bus_ka pavyzdys visai neblogas...

Ačiū visoms, kas priėmėt mano interpretacijas 4u.gif 4u.gif 4u.gif

Dar ir gūžtoj tokie labiau natūralni cool.gif

Chrysokolla, už pastangas,va 4u.gif ...o štampukų galima rasti pas tuos kas prekiauja screbinimo priemonemis 4u.gif
Atsakyti
aga, zinau bet nesu macius butent tokiu raidziu pirkti. Kadangi jus is Kauno kaip ir as tai pasiteiravau kur pirkote blush2.gif
Atsakyti
Gitan, "Spirit of the autumn" – nuostabi 4u.gif Servetėlinė irgi simpatiška, tokia vaikiškai žavi.

Kvarteto dekupažas man šį kartą per margas....

Nu, Bus_kos "juoda raudona" pribloškiančiai nuostabi thumbup.gif thumbup.gif thumbup.gif thumbup.gif

Sobieska, labai patiko kiaušinukas su vištyte ant natų 4u.gif
Atsakyti