Įkraunama...
Įkraunama...

Pagyrų puodas

QUOTE(Crazy Daisy @ 2011 03 31, 08:30)

Koks dailus suoliukas bigsmile.gif Toks mergaitiskai- vaikisai zaismingas, bet ne per saldus... thumbup.gif Noriu tokio bigsmile.gif
Tik uzrasas siek tiek nelygiai parasytas... blush2.gif nebandei su piestuku paprstu svelniai koturus nupiesti, o tada su dazais? ax.gif ax.gif
Bet vaiskiskai kedutei tas nelabai ir trukdo - galima manyti, kad pats vaikas uzsirase.... 4u.gif
Atsakyti
Šaunuolės visos, labai gražu 4u.gif Naujokės seiles tik varvina į tokius grožius žiūrėdamos ir tyliai kamputy mėgina bent kažką panašaus "pagimdyt" rolleyes.gif O iš kur jūs fėjas tokias gražias gaunat? čia servetėlė tokia? g.gif
Atsakyti
Ačiū, mielosios blush2.gif 4u.gif
Whatever? - užrašiukas ten su kontūru taškuotas, bet deja fotkinu dar praščiau, negu taškuoju biggrin.gif Realiai jis toks nelabai konkretus - iš taškiukų susideda, tai kažkaip kreivumo nesimato lotuliukas.gif
inge-ingiene - aš įsitikinusi, kad pagimdote dar geriau, tik vieni kuklinasi, kiti - nea 4u.gif Čia servetėlė, tik jos fonas dryžuotas (gal todėl nepažinot), tai perpiešti reikia mirksiukas.gif
Atsakyti
bus_ka gražu, dvelkia elegancija ax.gif
sobieska labai labai thumbup.gif
kvartetas rėmelis ir antroji dėžutė patiko ax.gif

Atsakyti
Noriu ir aš pasirodyt su padėkliukais ir rankšluostine biggrin.gif
user posted image
user posted imageuser posted image
Atsakyti
grite, labai dailiai, aš dekupaže dar daug klaidų pridirbu, tai man tavo darbelis labai dailiai atrodo padarytas wub.gif
Atsakyti

! 
Necituokite nuotraukų !!!
Atsakyti
user posted image

user posted image

Atsakyti
Kaip smagu dar išgirsti "juodai-raudonus" atgarsius ax.gif , ačiu visoms 4u.gif

Crazy Daisy
, norėčiau ir aš tokio suoliuko tongue.gif

Sobieska, linksma dėžutė, gera idėja, ką padarysi, tėvai nori matyti savo vaikus visur smile.gif

Grite, jau sakiau, bet pasikartosiu, kad patiko rinkinukas, kruopščiai atliktas 4u.gif

Flyone, patarčiau dar padirbėti ties šėšėliavimu bei spalvų perėjimais ir viskas bus thumbup.gif 4u.gif

Atsakyti
Negaliu atsigrožėti jūsų darbais 4u.gif
Vienas nedidukas mano darbelis
user posted image
Atsakyti
oi sunku kazka iskirti, grite tavo ta servetele niu nereali, graziai su ja viskas gaunasi thumbup.gif
sobieska skirtukai niu nebezinau ir kuris jau grazesnis, dezute paskutinioji tavo su meskuciai labaoi sveni, fainuole tokia wub.gif

nebepamenu kieno juoda raudona dezute nuiu faina labai irgi wub.gif
Atsakyti
QUOTE(sobieska @ 2011 03 30, 19:18)

fantastika dezute kaip is atvirutes labai labai daili 4u.gif
QUOTE(Crazy Daisy @ 2011 03 31, 08:30)

suoliukas thumbup.gif labai mergaitiskas svelnios spalvytes, grazu 4u.gif
Atsakyti