Kvartetas, labai idomus dekoras, smagiai žiūrisi
tik, mano nuomone, fonas prie jo nelabai tinka
Sveikos
Ateinu ne pasigirti o paprasyt patarimu, kad zinociau kita karta ka padariau blogai...

Dabar jau zinau kad labai nelygiai ir negraziai aliejinais dazais itryniau itrukimus... plius manau kad reikejo paslepti orchideju krastus, bet as maniau kad pasisleps kai nulakuosiu (lakavau gal 4 kartus). Bet vistiek matosi... Kaip jus tuos krastus taip graziai uzslepiate?

Dabar jau zinau kad labai nelygiai ir negraziai aliejinais dazais itryniau itrukimus... plius manau kad reikejo paslepti orchideju krastus, bet as maniau kad pasisleps kai nulakuosiu (lakavau gal 4 kartus). Bet vistiek matosi... Kaip jus tuos krastus taip graziai uzslepiate?
Nieko nesupratau...Nei kas čia, nei kur įtrūkimai, orchidėjos irgi tik menamos, kur briaunos, kurias norisi paslėpti...
Šiaip tik dėl briaunų. Jei tai popieriaus paveikslėlis, tai 4-iais lako sluoksniais niekaip neapsieisim. Dar triskart tiek...Be to, briaunas slėpti reikia nuo pat pirmo žingsnio. Popierių plėšti, jei bus darbas su dažais, dar plėštus kraštelius švitriniu nuploninti, pasidėjus popieriaus detalę blogąja puse į viršų, užklijuoti, tada, gerai išdžiovinus, vėl briaunas švitrinti, tuomet jau tapyti, dekoruoti papildomai, kaip numatyta, sendinti, lakuoti ir švitrinti kas du sluoksnius, kol briaunų pačios nerasime.
Kitko patarti iš esamos info...
Šiaip tik dėl briaunų. Jei tai popieriaus paveikslėlis, tai 4-iais lako sluoksniais niekaip neapsieisim. Dar triskart tiek...Be to, briaunas slėpti reikia nuo pat pirmo žingsnio. Popierių plėšti, jei bus darbas su dažais, dar plėštus kraštelius švitriniu nuploninti, pasidėjus popieriaus detalę blogąja puse į viršų, užklijuoti, tada, gerai išdžiovinus, vėl briaunas švitrinti, tuomet jau tapyti, dekoruoti papildomai, kaip numatyta, sendinti, lakuoti ir švitrinti kas du sluoksnius, kol briaunų pačios nerasime.
Kitko patarti iš esamos info...
na foniukas man tikrai nesipjauna. naudojau tos pacios serveteles motyva, tik tos bordavos man nereikejo. bet nuotraukoje spalvytes siek tiek iskreiptos gal del to taip atrodo. 
aciu visom pasisakiusiom.
Chrysocolla truksta kruopstumo

aciu visom pasisakiusiom.
Chrysocolla truksta kruopstumo
Chrysocolla nelabai matosi itrukiu, pritrauk nuotrauka arciau
Kvartetas, visada smagu pabandyt kažką naujo
, labai gražiai ir proporcingai visos tos smulkmenos pas tave užmurzintos ir šiaip viskas dera. Jei abstraguotis nuo visokių išorinių veiksnių ir žiūrėti kaip į "sterilų" daiktą, man patiko.
Chrysocolla, nesupyk, bet aš tavo vietoj dar pasigylinčiau į dekupažo teoriją ir tada pradėčiau bandymus iš naujo
O aš vėl su alkoholiu atėjau
Monikutė, atsižvelgiau į tavo pastabą

Chrysocolla, nesupyk, bet aš tavo vietoj dar pasigylinčiau į dekupažo teoriją ir tada pradėčiau bandymus iš naujo
O aš vėl su alkoholiu atėjau

Na ir aš pademonstruosiu savo dekupažo bandymukus 
labai grazus sepetelis ir padeklas irgi mmmmmmm, saunuole