Įkraunama...
Įkraunama...

Pagyrų puodas

Kvartetas, labai idomus dekoras, smagiai žiūrisi cool.gif tik, mano nuomone, fonas prie jo nelabai tinka smile.gif
Atsakyti
Sveikos smile.gif Ateinu ne pasigirti o paprasyt patarimu, kad zinociau kita karta ka padariau blogai...

user posted image

user posted image

Dabar jau zinau kad labai nelygiai ir negraziai aliejinais dazais itryniau itrukimus... plius manau kad reikejo paslepti orchideju krastus, bet as maniau kad pasisleps kai nulakuosiu (lakavau gal 4 kartus). Bet vistiek matosi... Kaip jus tuos krastus taip graziai uzslepiate?
Atsakyti
Nieko nesupratau...Nei kas čia, nei kur įtrūkimai, orchidėjos irgi tik menamos, kur briaunos, kurias norisi paslėpti...
Šiaip tik dėl briaunų. Jei tai popieriaus paveikslėlis, tai 4-iais lako sluoksniais niekaip neapsieisim. Dar triskart tiek...Be to, briaunas slėpti reikia nuo pat pirmo žingsnio. Popierių plėšti, jei bus darbas su dažais, dar plėštus kraštelius švitriniu nuploninti, pasidėjus popieriaus detalę blogąja puse į viršų, užklijuoti, tada, gerai išdžiovinus, vėl briaunas švitrinti, tuomet jau tapyti, dekoruoti papildomai, kaip numatyta, sendinti, lakuoti ir švitrinti kas du sluoksnius, kol briaunų pačios nerasime.
Kitko patarti iš esamos info... schmoll.gif
Atsakyti
na foniukas man tikrai nesipjauna. naudojau tos pacios serveteles motyva, tik tos bordavos man nereikejo. bet nuotraukoje spalvytes siek tiek iskreiptos gal del to taip atrodo. user posted image
aciu visom pasisakiusiom. 4u.gif

Chrysocolla truksta kruopstumo rolleyes.gif
Atsakyti
Chrysocolla nelabai matosi itrukiu, pritrauk nuotrauka arciau biggrin.gif

Atsakyti
Šį pranešimą redagavo ADREV: 09 balandžio 2011 - 14:59
Kvartetas, visada smagu pabandyt kažką naujo 4u.gif , labai gražiai ir proporcingai visos tos smulkmenos pas tave užmurzintos ir šiaip viskas dera. Jei abstraguotis nuo visokių išorinių veiksnių ir žiūrėti kaip į "sterilų" daiktą, man patiko.

Chrysocolla, nesupyk, bet aš tavo vietoj dar pasigylinčiau į dekupažo teoriją ir tada pradėčiau bandymus iš naujo 4u.gif

O aš vėl su alkoholiu atėjau biggrin.gif Monikutė, atsižvelgiau į tavo pastabą mirksiukas.gif

user posted image

Atsakyti
Aciu, mergaites uz patarimus 4u.gif Isites darydama sia dezute paskubejau doh.gif Taip norejosi greito rezultato, o gavosi kaip visada. Bet jau zinau ka daryciau kitaip kita syki 4u.gif Turiu viena neuzbaigta dezele, manau ji bus geresne 4u.gif
Atsakyti
user posted image
Atsakyti
bus_ka...butelaitis wub.gif

user posted image
Atsakyti
Na ir aš pademonstruosiu savo dekupažo bandymukus smile.gif

user posted image
Atsakyti
Musiuke, visai nieko tavo bandymas wub.gif man patinka wink.gif Idomu butu gyvai pamatyti. O Sobieskos darbai, kaip visada - wub.gif
Atsakyti
labai grazus sepetelis ir padeklas irgi mmmmmmm, saunuole
Atsakyti