Įkraunama...
Įkraunama...

Pagyrų puodas

Daisy, koks prikolnas avataras lotuliukas.gif Viskas, kas genialu, paprasta smile.gif , juodo grožio pakaba! biggrin.gif
Atsakyti
ax.gif

user posted image
Atsakyti
Ačiū pastebėjusioms mano laikroduką smile.gif
Atsakyti
naslaites
user posted imageuser posted imageuser posted image
Atsakyti
labai pavasariska 4u.gif
Atsakyti
Sveikos 4u.gif

Pakviete mane viena forumiete uzeiti i svecius blush2.gif , kaip seniai cia bebuvau ax.gif bet rodos ateini ir matai pazystamus "veidus" biggrin.gif , kaip po gero laiko tarpo sustikus su senais biciuliais biggrin.gif . Nevardinsiu visu grozybiu bet pasisakyti noreciau 4u.gif
Krito pirmiausia tai kad smarkiai susiaurejes ratas, fronta laiko tos pacios senos "vilkes" biggrin.gif ir beveik neradau prastu darbeliu bigsmile.gif , ar cia banga ta baiges ar visos dirba tobulai bet tikrai beveik viska atlikta nepriekaistingai kas liecia kokybe, o del skonio as niekada nesiginciju schmoll.gif Tiesa ka dar pastebejau, kad idejos ispilto(ta prasme kopijuojamos drasiai ir atvirai), padaugejo drasiu ivairios technikos paiesku ir derinimu. Zodziu vaizdelis visai neblogas thumbup.gif
Sobieska apie printikus siandien as patylesiu, smagu kad gryzti prie tradicinio dekupazo, esi tikra ideju generatore ir ziuriu dabar ne tik spausdintuva bet ir fotika bei fotoshopo programikes neblogai ivaldzius bigsmile.gif Patinka kad ieskai idomiu darbelio pateikimo budu 4u.gif
Labai skoningi ir mano akiai mieli raseleleb, dziugos, kvarteto, craizy daisy (senas vilnius), grite nustebino kruopstumu thumbup.gif (kazkada ja mokinau sito meno lotuliukas.gif ), zivivi papuosaliuku stichijoje... bijau kad kazka ir praleidau bet vienu zodziu saunuoles visos 4u.gif
Atsakyti
ADREW - labai mieli vazoniukai. Ar gruntavote juos pradžioje? Ar tiesiog taip ir dekupažavote? Ačiū 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(flyone @ 2011 04 08, 15:20)
ADREW - labai mieli vazoniukai. Ar gruntavote juos pradžioje? Ar tiesiog taip ir dekupažavote? Ačiū  4u.gif

is kart ant vazonu dažiau dazus, nes patys vazonai buvo siurksciu pavirsiumi smile.gif
Atsakyti
Ingusia31 bijodavau kazkada tavo postu hihihi.gif . malonu tave cia matyt mirksiukas.gif

Bandziau nauja ir idomia technika ax.gif pasivaidensiu su ja ax.gif
user posted image
user posted image
user posted image
Atsakyti
Ingusia31 labai patiko sakinukas, kur buvo parašyti žodeliai idėjų generatorė biggrin.gif ...Ačiū jei taip manai 4u.gif ...

Kvartetas...nu idomiai ta technika žiūrisi ir ant medinuko, nors bižuterijai kurti ji labiau dera smile.gif ...

user posted image
Atsakyti
as ja jau seniai nusiziurejau, bet vis neprisiruosdavau pameginti. aha mastau dabar sage daryt su ja 4u.gif
Atsakyti
[quote=kvartetas,2011 04 08, 19:46]
Ingusia31 bijodavau kazkada tavo postu hihihi.gif . malonu tave cia matyt mirksiukas.gif

Bandziau nauja ir idomia technika ax.gif pasivaidensiu su ja ax.gif

atrodo idomiai ir neiprastai, bet man tai nelabai g.gif , turbut kai ko dar nesuprantu blush2.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo ADREV: 08 balandžio 2011 - 19:59