Daisy, koks prikolnas avataras
Viskas, kas genialu, paprasta
, juodo grožio pakaba!
naslaites

labai pavasariska
Sveikos
Pakviete mane viena forumiete uzeiti i svecius
, kaip seniai cia bebuvau
bet rodos ateini ir matai pazystamus "veidus"
, kaip po gero laiko tarpo sustikus su senais biciuliais
. Nevardinsiu visu grozybiu bet pasisakyti noreciau
Krito pirmiausia tai kad smarkiai susiaurejes ratas, fronta laiko tos pacios senos "vilkes"
ir beveik neradau prastu darbeliu
, ar cia banga ta baiges ar visos dirba tobulai bet tikrai beveik viska atlikta nepriekaistingai kas liecia kokybe, o del skonio as niekada nesiginciju
Tiesa ka dar pastebejau, kad idejos ispilto(ta prasme kopijuojamos drasiai ir atvirai), padaugejo drasiu ivairios technikos paiesku ir derinimu. Zodziu vaizdelis visai neblogas
Sobieska apie printikus siandien as patylesiu, smagu kad gryzti prie tradicinio dekupazo, esi tikra ideju generatore ir ziuriu dabar ne tik spausdintuva bet ir fotika bei fotoshopo programikes neblogai ivaldzius
Patinka kad ieskai idomiu darbelio pateikimo budu
Labai skoningi ir mano akiai mieli raseleleb, dziugos, kvarteto, craizy daisy (senas vilnius), grite nustebino kruopstumu
(kazkada ja mokinau sito meno
), zivivi papuosaliuku stichijoje... bijau kad kazka ir praleidau bet vienu zodziu saunuoles visos
Pakviete mane viena forumiete uzeiti i svecius
Krito pirmiausia tai kad smarkiai susiaurejes ratas, fronta laiko tos pacios senos "vilkes"
Sobieska apie printikus siandien as patylesiu, smagu kad gryzti prie tradicinio dekupazo, esi tikra ideju generatore ir ziuriu dabar ne tik spausdintuva bet ir fotika bei fotoshopo programikes neblogai ivaldzius
Labai skoningi ir mano akiai mieli raseleleb, dziugos, kvarteto, craizy daisy (senas vilnius), grite nustebino kruopstumu
ADREW - labai mieli vazoniukai. Ar gruntavote juos pradžioje? Ar tiesiog taip ir dekupažavote? Ačiū
QUOTE(flyone @ 2011 04 08, 15:20)
ADREW - labai mieli vazoniukai. Ar gruntavote juos pradžioje? Ar tiesiog taip ir dekupažavote? Ačiū 
is kart ant vazonu dažiau dazus, nes patys vazonai buvo siurksciu pavirsiumi
Ingusia31 bijodavau kazkada tavo postu
. malonu tave cia matyt
Bandziau nauja ir idomia technika
pasivaidensiu su ja

as ja jau seniai nusiziurejau, bet vis neprisiruosdavau pameginti. aha mastau dabar sage daryt su ja
[quote=kvartetas,2011 04 08, 19:46]
. malonu tave cia matyt
pasivaidensiu su ja
atrodo idomiai ir neiprastai, bet man tai nelabai
, turbut kai ko dar nesuprantu
atrodo idomiai ir neiprastai, bet man tai nelabai