Įkraunama...
Įkraunama...

Pagyrų puodas

user posted image

user posted image

Atsakyti
Keli paprasti kuklus darbeliai - knygu skirtukai

user posted image

user posted image
Atsakyti
Vejuna, tas su gelytem fainas skirtukas, tik kutukas juodas netinka... Koks nors gaivesnis tikrai graziau ziuretusi...

Dar patiko kiausinukai ingos-ingienes ir akwariumos klumpe... Mintis liuksiska... O is kur ta klumpe gavai? bigsmile.gif

o cia mano paskutinis :

user posted image
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Whatever?: 29 balandžio 2011 - 19:23
Sveikos, buvau iškritus iš dekupažo pasaulio porai savaičių, kita idomi veikla užbūrė, o jūs čia gražiai pasidarbavot

Whatever?
savo "švariame" stiluje thumbup.gif 4u.gif
Sobieską nesupainiosi su niekuom -ciucikai thumbup.gif 4u.gif
akwariuma, tavo klupmė lyg iš marmuro iškalta bigsmile.gif , labai dailu thumbup.gif 4u.gif
inga-ingiene, smagūs kiaušinukai 4u.gif
Kristanija, man patiko tavo dėžutė, nežiūrint į tą aiškią ribą dangtelyje, ji traukia savo spalvomis, kažkokiu tyrumu ir šviežumu 4u.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo bus_ka: 30 balandžio 2011 - 07:56
Nuostabi dezute su suniuku ir sepetys. Taciau alergiskai nepernesu jorksyru...sorry, jorku myletojos, jei tokiu cia yra 4u.gif
Ir pirmam dantukui dezute ikvepe mane padaryt savo vaikiukui panasia blush2.gif
Atsakyti
Sobieska - tu tikra jorkšyriukų dizainerė biggrin.gif Gražu 4u.gif
Whatever - meškiai wub.gif
O pas mane nieko gudraus - akmens masės pakaba ax.gif biggrin.gif
user posted image
Atsakyti
Aciu Monikutei ir bus_kai, kad ivertinot mano nestandartine dezute drinks_cheers.gif 4u.gif O kaip paslept ta rysku lankeli taip ir pritruko minciu, tai ir palikau, kol kas saus i galva ax.gif

Sobieskos darbeliai kaip visada tobuli wub.gif thumbup.gif
Whatever? ideja dantukui puiki, grazus darbelis, kaip ir Sig sake, kazka panasaus reiks ir savo pupai padaryt smile.gif

O ir kitom darbstuolem po 4u.gif taip ir toliau kurkit savo rankom ivairiausias grozybes thumbup.gif biggrin.gif

O si kart pasirodysiu su paprastuciais knygu skirtukais smile.gif

user posted image

user posted image

user posted image
Atsakyti
Gal kas matet kur gaut zalvariniu skirtuku ? Nu kaip reikia, niekur nerandu doh.gif
Atsakyti
QUOTE(Džiuga+ @ 2011 04 30, 17:31)
Gal kas matet kur gaut zalvariniu skirtuku ? Nu kaip reikia, niekur nerandu  doh.gif

ar ne tokie
Atsakyti
QUOTE(ADREV @ 2011 04 30, 17:43)

man rekia ZALVARINIU...
Atsakyti
QUOTE(bus_ka @ 2011 04 30, 08:56)
Sveikos, buvau iškritus iš dekupažo pasaulio porai savaičių, kita idomi veikla užbūrė, o jūs čia gražiai pasidarbavot

Jei nepaslaptis kokia? blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(Džiuga+ @ 2011 04 30, 17:31)
Gal kas matet kur gaut zalvariniu skirtuku ? Nu kaip reikia, niekur nerandu  doh.gif

Džiuga, Rene daro žalvarinius skirtukus, nežinau ar tokių tau reik. ax.gif

Decomania*, užsuk į mano temukę ir viską pamatysi smile.gif
Atsakyti