Įkraunama...
Įkraunama...

Pagyrų puodas

Crazy Daisy...NU DĖŽUTĖ wub.gif ...nei pridėsi, nei atimsi

user posted image
Atsakyti
wow wow wow, Crazy Daisy, sobieska wub.gif wub.gif wub.gif kaip miela širdžiai ir akiai wub.gif
Atsakyti
Sobieska, wub.gif Kaip vis delto gražu ta senovė - romantika, ilgos pūstos suknelės, elegantiškos šukuosenos, rožės...

O aš šiandien su tokiais žodžiais:

Sukurta mažylio Tėvelio:

Kai visi namie sumigę,
Pabundi Tu nejučia,
Dovanoja Tau bučiuką,-
Mama, Tetis paslapčia...

Auksinio berniuko krikštadėžė

user posted image
Atsakyti
Seniai pati besirodžiau, bet vis užsuku, paganau akis, pasigrožiu.

Crazy Daizy arbatine likau labai nustebinta, puiku!
Pameni, rodei savo brum brum pakabėlę, čia mano, iš tos pačios servetėlės, tik pavadinau "Lenktynininko pakabėlė":)
user posted image

O čia "Damos skirtukas" ax.gif
user posted image
Atsakyti
bus_ka nu,nu,nu...mmm...taip noretusi ta melyna berniuko ruba paspalvuot kitu atspalviu...o siaip interpretacija apkaustu superine...nors kai pasiziuriu trecia, ketvirta ...desimta karta...nu pakenciama tas melynumas biggrin.gif
Atsakyti
prisidedu prie pagyru crazy dazy dezutei.... nors mano skoniui ji jau "per saldi", bet visumoj daili labai 4u.gif 4u.gif 4u.gif

dar patiko tas subtilus skirtukas su mergyte 4u.gif Zydraakes smile.gif
Atsakyti
Crazy Daizy arbatine likau labai nustebinta, puiku!
Pameni, rodei savo brum brum pakabėlę, čia mano, iš tos pačios servetėlės, tik pavadinau "Lenktynininko pakabėlė":)

Laba diena, norejau paklausti, o kur Jus perkate bumbuliukus pakabelems? Aciu uz atsakyma smile.gif
Atsakyti
QUOTE(sobieska @ 2011 05 04, 11:43)
bus_ka  nu,nu,nu...mmm...taip noretusi ta melyna berniuko ruba paspalvuot kitu atspalviu...o siaip interpretacija apkaustu superine...nors kai pasiziuriu trecia, ketvirta ...desimta karta...nu pakenciama tas melynumas biggrin.gif

Oj, Sobieska, na, nelabai aš tuom nuotraukom draugauju, dėl to apkaustai geriau išėjo lotuliukas.gif O aš, žinok, derinau atvirkštine tvarka, - prie tos dangiškos spalvos geltoną apačią, o kaip ryšį ir vyrišką rimtumą suteikiantį akcentą- tamsiai mėlyną juostą su raštais. Ir dar... čia jug krikštynoms, tai, turbūt ta asociacija dar sužaidė-mergaitėms ružava, berniukams žydra. Steriotipai, kartais trukdo žvelgti kitaip...
Ačiu tau už pastebėjimą, dedu į "pastabų skrynelę" gal kur kitur prireiks spalvą pakeist mirksiukas.gif
Atsakyti
Hortenzijose miegantis leliukas labai dėkoja už visus komplimentus biggrin.gif 4u.gif
Sobieskos "padėvėta" dėžutė - super 4u.gif
Bus_ka - balionėlis už skoningą darbą su foto, kas yra ooooi kaip nelengva doh.gif Man tai viskas tinka. Ir tėčio eilėraštukas... toks... tėtiškas biggrin.gif wub.gif
Žydraake - labai gražu 4u.gif Patinka man ta berniukiška mašiniuota servetytė. Dar veidroduką turiu į komplektą, tik niekaip nenufotkinu blush2.gif
Atsakyti
auskariukai is modelino

user posted imageuser posted imageuser posted image
Atsakyti
user posted imageuser posted imageuser posted image
Atsakyti
auskarai
auskarai1

auskarai2
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo FYFpanke: 04 gegužės 2011 - 20:26