Įkraunama...
Įkraunama...

Pagyrų puodas

L.M.A, labai dailu 4u.gif
Ten su drugeliu antroj nuotraukoj auskarai?
Atsakyti
sobieska pakabėlė labai graži wub.gif
Atsakyti
QUOTE(Whatever? @ 2011 05 16, 00:34)
L.M.A, labai dailu  4u.gif 
Ten su drugeliu antroj nuotraukoj auskarai?

Aciu drinks_cheers.gif Taip, drugelis plazda 4u.gif
Atsakyti
user posted image

user posted image
Atsakyti
Koks fainas meskis thumbup.gif Sobieska, liuks 4u.gif
Viduje, mano akimis, per daug visko, bet siaip labai grazi dezute 4u.gif
Atsakyti
Sobieska, labai grazus, na tokie tikroviski dezutes aptrynimai thumbup.gif
Atsakyti
Sveikos merginos, na Jus is saunuoles visos 4u.gif 4u.gif 4u.gif tokiu groziu prisiziurejau, kad atsitoketi nebegaliu... wub.gif
man labiausiai patinka dezutes ir sukos... wub.gif wub.gif wub.gif

turiu toki klausima, ar imanomas dekupazas su nuotrauka. Pamaniau, kad butu labai gera dovana atgeity prireikus padovanoti kam nors, pvz sesei dezute papuosalams ar sukas su jos foto, manau, patiktu bet kam tokia dovana... smile.gif
tai vat, dabar idomu dar, kiek Jus uztrunkate su tu dezuciu, suku grazinimu...? o kokia kaina butu....? 4u.gif

Atsakyti
QUOTE(ewacka @ 2011 05 16, 17:42)
Sveikos merginos, na Jus is saunuoles visos 4u.gif  4u.gif  4u.gif  tokiu groziu prisiziurejau, kad atsitoketi nebegaliu... wub.gif
man labiausiai patinka dezutes ir sukos... wub.gif  wub.gif  wub.gif

turiu toki klausima, ar imanomas dekupazas su nuotrauka. Pamaniau, kad butu labai gera dovana atgeity prireikus padovanoti kam nors, pvz sesei dezute papuosalams ar sukas su jos foto, manau, patiktu bet kam tokia dovana... smile.gif
tai vat, dabar idomu dar, kiek Jus uztrunkate su tu dezuciu, suku grazinimu...? o kokia kaina butu....?  4u.gif

Aisku, kad imanoma, bet kad visiems patiktu, tai nesutinku schmoll.gif schmoll.gif Labai slidi riba tarp grazaus darbelio su nuotrauka ir visisko kico... As asmeniskai, dar nemaciau nei vieno subtilaus ir skoningo darbelio su nuotrauka (cia mano asmenine beda, matyt)
Bet jei tikrai zinote, kad zmogui toks stilius patinka, tai tada ok smile.gif Tikrai yra, kas daro 4u.gif 4u.gif
Atsakyti
Sobieska, jauki dėžulytė 4u.gif

NE medinis dekupažas

user posted image

user posted image

Atsakyti
Bus ka, labai grazu... wub.gif
Turiu visiskai identiska vaza lotuliukas.gif , spintoje ji laukia, ka gi sugalvosiu su ja daryti, o cia gera ideja ir super rezultatas thumbup.gif

P.S. tik kaip paskui nulakuoti toki darba, kad nesimatytu lako zymiu? g.gif Ar nelakuota palikai?
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo L.M.A.: 17 gegužės 2011 - 15:05
"Madam"

user posted image

user posted image

user posted image
Atsakyti
QUOTE(L.M.A. @ 2011 05 17, 16:03)
Bus ka, labai grazu... wub.gif
Turiu visiskai identiska vaza lotuliukas.gif , spintoje ji laukia, ka gi sugalvosiu su ja daryti, o cia gera ideja ir super rezultatas thumbup.gif
P.S. tik kaip paskui nulakuoti toki darba, kad nesimatytu lako zymiu? g.gif  Ar nelakuota palikai?

L M A ačiu labai 4u.gif Jo, idėja tikrai gera ir gimė, kadangi nenorėjau apsunkinti to trapaus skaidraus stiklo ax.gif Darbas yra lakuotas, bet, kaip matai, lako žymių nėra, gražiai pasidengė dekoras ir tiek smile.gif
Atsakyti