Įkraunama...
Įkraunama...

Pagyrų puodas

aciu bitute ax.gif . as blendingo nepagalvojau imaisyt. reik issibandyt nes turiu jo 4u.gif
Atsakyti
Blending'o įmaišyti nereikia, juo tik saikingai suvilgomas teptukas, prieš kampučiais imant dažus, tada keliskart daromas toks paskirstomasis potėpis, vėl imama dažų, vėl potėpis, dar...kol teptukyje lygiai pasiskirsto abi spalvos, kol teptukas būna pilnas dažo ir jaučiama, kad galima tapyti...
Blending'as neimamas iš viso tada, kai reikia plonos linijos, nes jis klampus, plona linija nesigaus, vienžo, laineriui akrilas skiedžiamas vandeniu, ne blending'u ir t.t.
Atsakyti
user posted image
user posted image
Atsakyti
sveikos smile.gif siek tiek atitrukau nuo sios temos blush2.gif bet perziurejau paskutiniuosius darbelius, visi thumbup.gif visoms daug 4u.gif uz ideta sirdi ir darba rolleyes.gif tikrai visos saunuoles!!
o bus_ka, man tavo darbeliai pays paciausi wub.gif 4u.gif
Atsakyti
otema, bus_ka, Avijacija, sobieska, gintan, visų darbeliai thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(efauto @ 2011 06 14, 22:10)
o bus_ka, man tavo darbeliai pays paciausi wub.gif  4u.gif

O aš galvoju ko man taip knietejo į pagyrų puodą įlyst biggrin.gif Efauto, ačiu tau labai labai! Žinok, kas kart, kai paimu konturus į rankas, tave prisimenu 4u.gif Idomu ką veikinėji. Bandžiau į galeriją įlyst, bet kažkodėl neleidžia manęs ten smile.gif

Vos nepamiršau padėkoti visoms už pagyras vestuviniam tvarinukui 4u.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo bus_ka: 15 birželio 2011 - 11:49
QUOTE(bus_ka @ 2011 06 15, 11:47)
O aš galvoju ko man taip knietejo į pagyrų puodą įlyst biggrin.gif Efauto, ačiu tau labai labai! Žinok, kas kart, kai paimu konturus į rankas, tave prisimenu 4u.gif Idomu ką veikinėji. Bandžiau į galeriją įlyst, bet kažkodėl neleidžia manęs ten smile.gif

mirksiukas.gif patvarkiau parasa, turetum dabar ieiti 4u.gif as vis dar dekupazuoju, bet mazesniais tempais biggrin.gif
Atsakyti
BUS-KA gal galit parasyti kokie žodziai irašyti dėžutėje vestuvie tematika. Brandinu minti kokia dezute vestuviu porga dovanoti. Nenoriu nusipirkti eilinio vokelio pinigams, noriu sugalvot kazka orginalaus 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(bella272 @ 2011 06 16, 11:32)
BUS-KA gal galit parasyti kokie žodziai irašyti dėžutėje vestuvie tematika. Brandinu minti kokia dezute vestuviu porga dovanoti. Nenoriu nusipirkti eilinio vokelio pinigams, noriu sugalvot kazka orginalaus 4u.gif

Bella, ten žodžiai iš šventoji rašto smile.gif , kad vyras palieka tėvą ir motiną ir glaudžiasi prie žmonos, tiksliai neatkartosiu, nes dėžutė jau pas užsakove, bet googlej tikrai surastum. Nesu priekabi zanuda ax.gif , bet kai pati formuluoju prašymą, tai naudoju tokius žodelius kaip "prašom" arba "ačiu", kad žmogui būtų malonu atsakyt smile.gif Sėkmės kūriant grožį! 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(bus_ka @ 2011 06 16, 12:47)
Bella, ten žodžiai iš šventoji rašto smile.gif , kad vyras palieka tėvą ir motiną ir glaudžiasi prie žmonos, tiksliai neatkartosiu, nes dėžutė jau pas užsakove, bet googlej tikrai surastum. Nesu priekabi zanuda ax.gif , bet kai pati formuluoju prašymą, tai naudoju tokius žodelius kaip "prašom"  arba "ačiu", kad žmogui būtų malonu atsakyt  smile.gif Sėkmės kūriant grožį! 4u.gif

Ups, atsiprašau kad pamiršau prie prašymo "gal galit" pridėti žodelį prašom mirksiukas.gif
Dėkui ir už tiek............
Atsakyti
user posted image
Atsakyti
Vaikystes spalvos...
user posted image
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo L.M.A.: 16 birželio 2011 - 22:43