aciu bitute
. as blendingo nepagalvojau imaisyt. reik issibandyt nes turiu jo
Blending'o įmaišyti nereikia, juo tik saikingai suvilgomas teptukas, prieš kampučiais imant dažus, tada keliskart daromas toks paskirstomasis potėpis, vėl imama dažų, vėl potėpis, dar...kol teptukyje lygiai pasiskirsto abi spalvos, kol teptukas būna pilnas dažo ir jaučiama, kad galima tapyti...
Blending'as neimamas iš viso tada, kai reikia plonos linijos, nes jis klampus, plona linija nesigaus, vienžo, laineriui akrilas skiedžiamas vandeniu, ne blending'u ir t.t.
Blending'as neimamas iš viso tada, kai reikia plonos linijos, nes jis klampus, plona linija nesigaus, vienžo, laineriui akrilas skiedžiamas vandeniu, ne blending'u ir t.t.
sveikos
siek tiek atitrukau nuo sios temos
bet perziurejau paskutiniuosius darbelius, visi
visoms daug
uz ideta sirdi ir darba
tikrai visos saunuoles!!
o bus_ka, man tavo darbeliai pays paciausi
o bus_ka, man tavo darbeliai pays paciausi
otema, bus_ka, Avijacija, sobieska, gintan, visų darbeliai
QUOTE(efauto @ 2011 06 14, 22:10)
O aš galvoju ko man taip knietejo į pagyrų puodą įlyst
Vos nepamiršau padėkoti visoms už pagyras vestuviniam tvarinukui
QUOTE(bus_ka @ 2011 06 15, 11:47)
O aš galvoju ko man taip knietejo į pagyrų puodą įlyst
Efauto, ačiu tau labai labai! Žinok, kas kart, kai paimu konturus į rankas, tave prisimenu
Idomu ką veikinėji. Bandžiau į galeriją įlyst, bet kažkodėl neleidžia manęs ten 
BUS-KA gal galit parasyti kokie žodziai irašyti dėžutėje vestuvie tematika. Brandinu minti kokia dezute vestuviu porga dovanoti. Nenoriu nusipirkti eilinio vokelio pinigams, noriu sugalvot kazka orginalaus
QUOTE(bella272 @ 2011 06 16, 11:32)
BUS-KA gal galit parasyti kokie žodziai irašyti dėžutėje vestuvie tematika. Brandinu minti kokia dezute vestuviu porga dovanoti. Nenoriu nusipirkti eilinio vokelio pinigams, noriu sugalvot kazka orginalaus 
Bella, ten žodžiai iš šventoji rašto
QUOTE(bus_ka @ 2011 06 16, 12:47)
Bella, ten žodžiai iš šventoji rašto
, kad vyras palieka tėvą ir motiną ir glaudžiasi prie žmonos, tiksliai neatkartosiu, nes dėžutė jau pas užsakove, bet googlej tikrai surastum. Nesu priekabi zanuda
, bet kai pati formuluoju prašymą, tai naudoju tokius žodelius kaip "prašom" arba "ačiu", kad žmogui būtų malonu atsakyt
Sėkmės kūriant grožį! 
Ups, atsiprašau kad pamiršau prie prašymo "gal galit" pridėti žodelį prašom
Dėkui ir už tiek............
Vaikystes spalvos...