Įkraunama...
Įkraunama...

Noriu MEILUŽIO

QUOTE(Neffertitė @ 2011 03 12, 18:04)
Na o kaip jums Algis Greitai? Šitą vyrą  teko kažkada labai seniai, kai buvau dar paauglė 16-17 m. asmeniškai pažinot ax.gif .

biggrin.gif Ne mano skonio anas, ne del plikes visai, bet del savitumo, ne prie sirdies anas
Atsakyti
QUOTE(alisia31 @ 2011 03 12, 18:14)
biggrin.gif Ne mano skonio anas, ne del plikes visai, bet del savitumo, ne prie sirdies anas

Kažkada jis buvo visai nieko biggrin.gif , Bet taip - jis jau būdamas 21 m. M1 DJ - jau toks buvo ax.gif . Bet Jis tikrai patrauklus rolleyes.gif .
Atsakyti
QUOTE(Neffertitė @ 2011 03 12, 18:58)
Aš nenoriu aiškint iš kur žinau, apie Marijoną - bet žinau apie jo ligą tiksliai iš patikimų šaltinių, nors pati asmeniškai jo ir nepažįstu.

Eina sau,kaip gaila,per jaunas jis tokiai ligai unsure.gif
Atsakyti
QUOTE(Neffertitė @ 2011 03 12, 18:17)
Kažkada jis buvo visai nieko biggrin.gif , Bet taip - jis jau būdamas 21 m. M1 DJ - jau toks buvo ax.gif . Bet Jis tikrai patrauklus rolleyes.gif .

Patruaklumo tai taip...
Kažkada Vln vienoje pardėje teko matyti kažką perkantį. Jaučiasi žavesys žmogaus. smile.gif
Tik šnekėti jam reiktų neleisti. Į liežuvį nuskausminamųjų suleisti...
Atsakyti
QUOTE(Laumiux @ 2011 03 12, 18:21)
Patruaklumo tai taip...
Kažkada Vln vienoje pardėje teko matyti kažką perkantį. Jaučiasi žavesys žmogaus.  smile.gif

Aha vapsche reiktu uzmigdyt kaip mieganti grazuoli po kasnio obuolio lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Laumiux @ 2011 03 12, 18:21)
Patruaklumo tai taip...
Kažkada Vln vienoje pardėje teko matyti kažką perkantį. Jaučiasi žavesys žmogaus.  smile.gif

Aš buvau Jį kažkada įsimylėjus, kai buvau 16 m. Jam tada buvo 21 m. - tiesa Jis jau buvo vedęs pirmą kartą - tačiau nevengė bendraut su kitomis blush2.gif . Mes ir bendravom su Juo tada, tik buvau labai jauna - jam prasidėjus su manim būtų grėsus pedifilija lotuliukas.gif .
Atsakyti
QUOTE(Kitokia28 @ 2011 03 12, 18:19)
Eina sau,kaip gaila,per jaunas jis tokiai ligai unsure.gif

Bet kai pagalvoji, kiek jėgų ir sveikatos iš žmonių atima tas pramogų verslas... doh.gif
Pramogos tai mums, o jiems tai juodžiausias darbas. Bjauriau už šachtas...
Oi, meilužių tema tuoj pavirs kažkuo panašiu "pabūkime kartu su mūsų kovotoju Marijonu"...
Man dar labai patiktų Grigorijus Antipenko blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(Neffertitė @ 2011 03 12, 18:24)
Aš buvau Jį kažkada įsimylėjus, kai buvau 16 m. Jam tada buvo 21 m. - tiesa Jis jau buvo vedęs pirmą kartą - tačiau nevengė bendraut su kitomis blush2.gif .  Mes ir bendravom su Juo tada, tik buvau  labai jauna - jam prasidėjus su manim būtų grėsus pedifilija lotuliukas.gif .

ne sventuolis anas ne....
Atsakyti
na va, teisi buvau...ale pastabumas mano biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Laumiux @ 2011 03 12, 18:27)
Bet kai pagalvoji, kiek jėgų ir sveikatos iš žmonių atima tas pramogų verslas...  doh.gif
Pramogos tai mums, o jiems tai juodžiausias darbas. Bjauriau už šachtas...
Oi, meilužių tema tuoj pavirs kažkuo panašiu "pabūkime kartu su mūsų kovotoju Marijonu"...
Man dar labai patiktų Grigorijus Antipenko  blush2.gif

Pramogu verslas skirtas pramogoms, o per pramogas niekas nemasto, tik pramogauja.Tas darbas sunkesnis, nei bestselerio autoriaus...
Papildyta:
QUOTE(Montekrista @ 2011 03 12, 18:28)

del ko taip?
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo alisia31: 12 kovo 2011 - 18:30
Oj paauglystej Marijonas buvo vienintele zvaigzde, kuri mane trauke... smile.gif

Siandien po ilgo laiko tarpo (keleriu metu) susitikau su vienu zmogumi, su kuriuo pries beveik 10 m buvo romantiski santykiai ir labai geras seksas. Pasivaiksciojom, pakvailiojom, pakalbejom apie gyvenima... Jausmas - nerealus, jam prisilietus nubega siurpuliukai...
Esu tikra, kad noresiu susitikti dar... tik nezinau prie ko tai prives...
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Luttuke: 12 kovo 2011 - 18:33
QUOTE(Montekrista @ 2011 03 12, 18:28)

Dėl ko? g.gif
Atsakyti