Įkraunama...
Įkraunama...

Noriu MEILUŽIO

QUOTE(Luttuke @ 2011 03 12, 18:31)
Oj paauglystej Marijonas buvo vienintele zvaigzde, kuri mane trauke... smile.gif

Siandien po ilgo laiko tarpo (keleriu metu) susitikau su vienu zmogumi, su kuriuo pries beveik 10 m buvo romantiski santykiai ir labai geras seksas. Pasivaiksciojom, pakvailiojom, pakalbejom apie gyvenima... Jausmas - nerealus, jam prisilietus nubega siurpuliukai...
Esu tikra, kad noresiu susitikti dar... tik nezinau prie ko tai prives...

tik prie gero biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Luttuke @ 2011 03 12, 18:31)
Oj paauglystej Marijonas buvo vienintele zvaigzde, kuri mane trauke... smile.gif

Siandien po ilgo laiko tarpo (keleriu metu) susitikau su vienu zmogumi, su kuriuo pries beveik 10 m buvo romantiski santykiai ir labai geras seksas. Pasivaiksciojom, pakvailiojom, pakalbejom apie gyvenima... Jausmas - nerealus, jam prisilietus nubega siurpuliukai...
Esu tikra, kad noresiu susitikti dar... tik nezinau prie ko tai prives...

Oho bigsmile.gif
thumbup.gif kai po tiek metų susitikus vyrą nubėga šiurpuliukai blush2.gif doh.gif
Atsakyti
QUOTE(Neffertitė @ 2011 03 12, 18:35)
Oho bigsmile.gif
thumbup.gif  kai po tiek metų susitikus vyrą nubėga šiurpuliukai blush2.gif  doh.gif

siurpuliukai yra jausmai ir zavesys
Atsakyti
QUOTE(Neffertitė @ 2011 03 12, 19:35)
Oho bigsmile.gif
thumbup.gif  kai po tiek metų susitikus vyrą nubėga šiurpuliukai blush2.gif  doh.gif

Jei tiksliau kokie 8 m. ir per ta laika kazkiek bendraujam, realiai susitike irgi buvome pries kokius 3 m. kai reikejo moralinio palaikymo. O siaip tas vyras man kazkaip visadas su sex objektu siejosi... blush2.gif Kazkada seniai buvo didele meile, po to daug asaru, o atminty kazkodel isliko, kad budavo gera lovoje...
Atsakyti
QUOTE(Luttuke @ 2011 03 12, 18:42)
Jei tiksliau kokie 8 m. ir per ta laika kazkiek bendraujam, realiai susitike irgi buvome pries kokius 3 m. kai reikejo moralinio palaikymo. O siaip tas vyras man kazkaip visadas su sex objektu siejosi...  blush2.gif  Kazkada seniai buvo didele meile, po to daug asaru, o atminty kazkodel isliko, kad budavo gera lovoje...

bus gera ir dabar, jei pavyks sutarti su savo sąžine smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Laumiux @ 2011 03 12, 18:44)

Sazine yra tobula, zmones nera tobuli
Atsakyti
QUOTE(Neffertitė @ 2011 03 12, 19:24)
Aš buvau Jį kažkada įsimylėjus, kai buvau 16 m. Jam tada buvo 21 m. - tiesa Jis jau buvo vedęs pirmą kartą - tačiau nevengė bendraut su kitomis blush2.gif .  Mes ir bendravom su Juo tada, tik buvau  labai jauna - jam prasidėjus su manim būtų grėsus pedifilija lotuliukas.gif .

O kaip bendravot?Vaiksciojot ir pasimatymus?
QUOTE(Laumiux @ 2011 03 12, 19:27)
Bet kai pagalvoji, kiek jėgų ir sveikatos iš žmonių atima tas pramogų verslas...  doh.gif
Pramogos tai mums, o jiems tai juodžiausias darbas. Bjauriau už šachtas...
Oi, meilužių tema tuoj pavirs kažkuo panašiu "pabūkime kartu su mūsų kovotoju Marijonu"...
Man dar labai patiktų Grigorijus Antipenko  blush2.gif

As vis gi nesulyginciau su darbu sachtose,bet tikiu,kad sunkus darbas pramogun pasaulyje,bet jo liga nebutinai su tuom susijusi.

QUOTE(Neffertitė @ 2011 03 12, 19:35)
Oho bigsmile.gif

O kas cia keisto,kad ir po 10m.,ar su kazkada myletu,ar su visa nauju,siupuliukai begioja...
Atsakyti
QUOTE(Laumiux @ 2011 03 12, 19:44)

Na, mano vyrui tokiu bedu panasu, kad nekyla...
Papildyta:
QUOTE(Kitokia28 @ 2011 03 12, 19:53)
O kas cia keisto,kad ir po 10m.,ar su kazkada myletu,ar su visa nauju,siupuliukai begioja...

Siaip tai ne tik siurpuliukai, bet ir toks fainas pojutis, kad esu saugi, galiu laisvai jaustis, nes zinau, kad niekada nebus nieko ko as nenoresiu.
Atsakyti
QUOTE(Luttuke @ 2011 03 12, 19:01)
Na, mano vyrui tokiu bedu panasu, kad nekyla...
Papildyta:
Siaip tai ne tik siurpuliukai,  bet ir toks fainas pojutis, kad esu saugi, galiu laisvai jaustis, nes zinau, kad niekada nebus nieko ko as nenoresiu.

Vadinasi saugumas ir geismas
Atsakyti
QUOTE(Luttuke @ 2011 03 12, 18:42)
Jei tiksliau kokie 8 m. ir per ta laika kazkiek bendraujam, realiai susitike irgi buvome pries kokius 3 m. kai reikejo moralinio palaikymo. O siaip tas vyras man kazkaip visadas su sex objektu siejosi...  blush2.gif  Kazkada seniai buvo didele meile, po to daug asaru, o atminty kazkodel isliko, kad budavo gera lovoje...

Esi ištekėjus? mirksiukas.gif
Papildyta:
Kitokia28,2011 03 12, 18:53
O kaip bendravot?Vaiksciojot ir pasimatymus?

Ne- į kaip į tokius pasimatymus nevaikščiojom, šiaip bendravom doh.gif . Jis jau vedęs tada buvo, o aš tik paauglė, bet įsikliopinus iki ausų buvau doh.gif .
Jis dažnai pasikviesdavo mane į tuometinį RC. Šiaip labai dažnai man skambindavo - daugiau buvom, kaip draugai. Bet teko jam ir ant kelių sėdėt ir bučiuotis netgi blush2.gif
Žodžiu buvo Jis mergišius tada - nežinau, kaip dabar ax.gif .
Atsakyti
QUOTE(Neffertitė @ 2011 03 12, 20:19)
Esi ištekėjus? mirksiukas.gif

Taip esu ir turiu maza vaika, bei visai neseniai pas mergas laksciusi vyra...
Atsakyti
QUOTE(Neffertitė @ 2011 03 12, 20:19)
Ne- į kaip į tokius pasimatymus nevaikščiojom, šiaip bendravom doh.gif . Jis jau vedęs tada buvo, o aš tik paauglė, bet įsikliopinus iki ausų buvau doh.gif .
Jis dažnai pasikviesdavo mane į tuometinį RC. Šiaip labai  dažnai man skambindavo - daugiau buvom, kaip draugai. Bet teko jam ir ant kelių sėdėt ir bučiuotis netgi blush2.gif
Žodžiu buvo Jis mergišius tada - nežinau, kaip dabar ax.gif .

Nu joooo....net gi buciavotes doh.gif ,tik niekaip nesuprantu,kaip vyrams gali patikti paaugles unsure.gif
Atsakyti