Įkraunama...
Įkraunama...

Kaip apsaugoti gėles/vazonus nuo katinų?

As ir zinau ta buda su actu, bet mano katei jis nesuveike g.gif
o del geliu tai kosmaras didziausias, negaliu laikyti gelyciu, nors jas labai myliu, nes kate yra joms didziausias kosmaras, needa tik kaktusu.. ir bambuko, nes paprasciausia ilgas stiebas, todel lapu nepasiekia lotuliukas.gif nors buvo kazkada nuvertus ir paskanavus truputi verysad.gif
dabar atakuoja pinigu medi verysad.gif ir zolyte nepadeda, geles skaniau doh.gif
kol kas apstaciau kaktusais, tai dar gelbsti, bet jei pavyks vel prisiartint teks pirkti gelei tvorele, cia geru patarimu paskaiciau drinks_cheers.gif ir jau anksciau rezgiau minti kazka panasaus daryti, o pasirodo is tikruju netgi yra pirkti senukuose thumbup.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo pantheriuke: 08 sausio 2009 - 16:38
QUOTE(pantheriuke @ 2009 01 08, 16:34)
kol kas apstaciau kaktusais, tai dar gelbsti, bet jei pavyks vel prisiartint teks pirkti gelei tvorele, cia geru patarimu paskaiciau  drinks_cheers.gif  ir jau anksciau rezgiau minti kazka panasaus daryti, o pasirodo is tikruju netgi yra pirkti senukuose  thumbup.gif

Gerai kad nors kaktusų negraužia, mano buvo kažkada azaliją pribaigę, tai kliuvo po to ir kaktusam. doh.gif

Pasilinksminimui keli vaizdeliai įrodantys kad kaktusas ne kliūtis, ir pas mane panašių būdavo: lotuliukas.gif

user posted image

user posted image

user posted image
Atsakyti
QUOTE(Elemire @ 2009 01 09, 01:39)
Pasilinksminimui keli vaizdeliai įrodantys kad kaktusas ne kliūtis, ir pas mane panašių būdavo:  lotuliukas.gif

thumbup.gif Cia tai gerai kaktusa kramto lotuliukas.gif
Atsakyti
Sveikutes!
IR AS JAU NEBEGALIU! Paskutine kantrybe baigia issisemti.......kate baigia sunaikinti paskutinias geles.
Beje, bandziau daug ka, o ypac purkstukas - supratau, kad reikia ispaskos kates vaikscioti. Kol as matau, ji nesiartina prie geliu - uztat po darbo ziurek lapeliai nugrauzti. verysad.gif nors nupirkta jai zolyte - vistiek kesinasi i mano geles.
Tokiu budu netekau labai grazaus bonso medelio!!! doh.gif O apelsino zieves rasdavau istampytas po visa buta.
Ir dar...kai dracena nupurskiau citrinos eteriniu aliejumi su vandeniu - ji sekmingai sudziuvo anksciau, katei vos spejus kelis kartus ja apdoroti. verysad.gif
Zodziu...... gun_bandana.gif bash.gif mega_shok.gif
ir tai tik dalis jos sunybiu.....o kur dar baldu naikinimas ir ismatos vidury vonios ant plyteliu!!!!!!!!!!!!!!!!!!! cry.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo fuksė: 20 balandžio 2009 - 11:55
QUOTE(fuksė @ 2009 04 20, 12:51)
Sveikutes!
IR AS JAU NEBEGALIU! Paskutine kantrybe baigia issisemti.......kate baigia sunaikinti paskutinias geles.
Beje, bandziau daug ka, o ypac purkstukas - supratau, kad reikia ispaskos kates vaikscioti. Kol as matau, ji nesiartina prie geliu - uztat po darbo ziurek lapeliai nugrauzti. verysad.gif nors nupirkta jai zolyte - vistiek kesinasi i mano geles.
Tokiu budu netekau labai grazaus bonso medelio!!! doh.gif O apelsino zieves rasdavau istampytas po visa buta.
Ir dar...kai dracena nupurskiau citrinos eteriniu aliejumi su vandeniu - ji sekmingai sudziuvo anksciau, katei vos spejus kelis kartus ja apdoroti. verysad.gif
Zodziu...... gun_bandana.gif  bash.gif  mega_shok.gif
ir tai tik dalis jos sunybiu.....o kur dar baldu naikinimas ir ismatos vidury vonios ant plyteliu!!!!!!!!!!!!!!!!!!! cry.gif

maniške irgi grauždavo ankščiau, bet teko pasišnekėt. tiesiog griežtu balsu liepdavau nustot. paklusdavo... ir kažkaip nelenda dabar prie gelių. ir dar pastoviai turiu žolės augintos arba iš lauko atneštos. tai užkramto tos jej nori smile.gif
pamėginkit tept augalus citrinos sultimis ar actu, kačių uoeslė gi labai jautri. tik tepti(arba purkšti sumaišius su vandieniu) reiktu bent du kartus per diena...
Atsakyti
QUOTE(Miaffa @ 2009 04 20, 14:22)
maniške irgi grauždavo ankščiau, bet teko pasišnekėt. tiesiog griežtu balsu liepdavau nustot. paklusdavo... ir kažkaip nelenda dabar prie gelių. ir dar pastoviai turiu žolės augintos arba iš lauko atneštos. tai užkramto tos jej nori smile.gif
pamėginkit tept augalus citrinos sultimis ar actu, kačių uoeslė gi labai jautri. tik tepti(arba purkšti sumaišius su vandieniu) reiktu bent du kartus per diena...

Aciu, bandysiu! 4u.gif
Ir vakar pardeje toki fainuti pamaciau ,,pinigu medi", jau norejau deti krepsin, bet gi jau viena toki suniokojo manoji madam ,,melsvoji" rusaite g.gif
Papildyta:
QUOTE(Rasamargarita @ 2008 12 04, 17:41)
Kaip apsaugoti geles/vazonus nuo katinu? ISGABENTI GELES/VAZONUS IS NAMU. As butent taip ir padariau  lotuliukas.gif

Vo cia tai bent!!!! rolleyes.gif
O jei niokotu baldus - tai baldus lauk is namu?
Tikrai nieko panasaus, nenusileisiu tongue.gif
Atsakyti
o mano kate isranki, jeigu taip galima pasakyti lotuliukas.gif namie yra suvalgiusi (teko geles, o tiksliau zemeje esancias saknis ismesti lauk) nolina ir chamedoreja. ir apskritai ji man labai idomi. kai tik parsinesu nauja gele, butinai jos paragauja, na atsikanda lapuko gabaliuka. ir tada nusprendzia, ar cia bus uzkandis ar graziai auganti gele lotuliukas.gif jei - uzkandis, galiu daryti ka tik noriu, ji vis tiek randa kaip prie savo isrinktosios prieiti. tada tikrai vienintele iseitis - isnesti gele is namu smile.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Mufasa: 20 balandžio 2009 - 14:43
QUOTE(Mufasa @ 2009 04 20, 15:30)
o mano kate isranki, jeigu taip galima pasakyti lotuliukas.gif namie yra suvalgiusi (teko geles, o tiksliau zemeje esancias saknis ismesti lauk) nolina ir chamedoreja. ir apskritai ji man labai idomi. kai tik parsinesu nauja gele, butinai jos paragauja, na atsikanda lapuko gabaliuka. ir tada nusprendzia, ar cia bus uzkandis ar graziai auganti gele lotuliukas.gif jei  - uzkandis, galiu daryti ka tik noriu, ji vis tiek randa kaip prie savo isrinktosios prieiti. tada tikrai vienintele iseitis - isnesti gele is namu smile.gif

šeip kates nedurnos lotuliukas.gif jaučia ar nuodingas augalas jom ar ne mirksiukas.gif tai geriau pirkit nuodingus ir su dideliais stambiais lapais, o dar geriau kakturiukus lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Miaffa @ 2009 04 20, 18:12)
šeip kates nedurnos  lotuliukas.gif  jaučia ar nuodingas augalas jom ar ne  mirksiukas.gif  tai geriau pirkit nuodingus ir su dideliais stambiais lapais, o dar geriau kakturiukus  lotuliukas.gif

na su kaktusai, paziurejus siame puslapyje ikeltas foto, ir problemos neisspresi smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Mufasa @ 2009 04 20, 15:30)
o mano kate isranki, jeigu taip galima pasakyti lotuliukas.gif namie yra suvalgiusi (teko geles, o tiksliau zemeje esancias saknis ismesti lauk) nolina ir chamedoreja. ir apskritai ji man labai idomi. kai tik parsinesu nauja gele, butinai jos paragauja, na atsikanda lapuko gabaliuka. ir tada nusprendzia, ar cia bus uzkandis ar graziai auganti gele lotuliukas.gif jei  - uzkandis, galiu daryti ka tik noriu, ji vis tiek randa kaip prie savo isrinktosios prieiti. tada tikrai vienintele iseitis - isnesti gele is namu smile.gif

O man namai be geliu kaip svetimi! bigsmile.gif
Kai nuomavomes buta, tai nei vienos geles jame nebuvo - tad tokios asociacijos. Geles namus siltesniais padaro. ax.gif
Atsakyti
QUOTE(fuksė @ 2009 04 21, 09:35)
O man namai be geliu kaip svetimi! bigsmile.gif
Kai nuomavomes buta, tai nei vienos geles jame nebuvo - tad tokios asociacijos. Geles namus siltesniais padaro. ax.gif

geliu pas mane namie yra ir nemazai, bet tik tokios, kurios mano katei neskanios- fikusas, vezdune, orhideja, piniguotis, dracena ir t.t. tas ,kurias ji pradeda kramtyti, kam nors padovanoju smile.gif
Atsakyti
Maniskiai kasdavo zemes is geliu. Tai as nupirkau Senukuose nuo uodu toki tinkleli ir apdengiau juo vazonus. Atrodo gana graziai, o ar pades - ziuresim. Visas priemones iki to isbandem - nieko, kaip kase taip kase doh.gif Katem irgi parnesiau zoles (kvieciu zelmenu isgygusiu) - ratais ejo ejo - tipo toks skanestas net nesitiki. Tai pripuola ta zole griauzt, bet vos mane pamato - sprunka - galvoja kad pyksiu lotuliukas.gif
Atsakyti