Įkraunama...
Įkraunama...

Kaip apsaugoti gėles/vazonus nuo katinų?

QUOTE(Betelgeiz @ 2006 02 23, 14:52)
As tai "Senukuose" nusipirkau vielines tvoreles. Jos yra ivairiu rastu, ivairiu dydziu ir dar sukarpo ten kaip reikia. Ten tokiam angare, kaip ieini tai visa laika i kaire ir bus darzininku prekes. Tai va kiekviena vazoniuka prie kurio lindo maniskis "aptveriau". Labai idomiai atrodo kaip interjero elementas, dar niekas neispeike. O katinui lapce nepralenda, per virsu nepasiekia, pora kartu pabande ir liovesi. Siaip maciau kad lyg ir ne tik vieliniu buvo bet ir dar is kazkokios gal plastmases, zodziu prie interjero prisiderinsit  lotuliukas.gif

Gal gali foto idėt kaip ten gelytės vazonėlis dabatr atrodo. Nas maniškiai ir labai patinka su fikusu draugauti biggrin.gif
Atsakyti
oi, kokia pazistama beda smile.gif is maniskiu geliu vien tik sakos liko, as ji ir su vandeniu purskiau, ir bariau, bet labiausiai jis bijo laikrascio, keliskart gavo, bet vistiek savo daro. vyras sako kad i kaima isves, jei ka nors nesugalvosiu, o as taip ta katina myliu
Atsakyti
klausykit, o jei padaryt pipirinio vandens ir geles juo apipurkšt? gal tada daugiau nebenorės prie tų gėlių lyst g.gif
maniškiai šeštadienį pusę kaktusų nušlavė nuo palangės blink.gif vakar numetė citriną, šiandien ryte pachypodiumą aggressive.gif jau daugiau nebegaliuuuuuu wacko.gif
Atsakyti
padaryk tvorelę ant palangių,kad neužliptų ir fsio biggrin.gif
Atsakyti
nelabai įsivaizduoju, kaip tai turėtų atrodyt ta tvorelė ax.gif
Atsakyti
aš ir nelabi įsivaizduoju,nes man to kažkaip nereik,dabar kai palangės apdėtos visokiais sodinukais,tai kacui ir nėr kaip užlipt ten..
O šiaip tai nežinau,būna tokios dekoratyvinės medinės mini tvorelės pvz.senukuose ar pan,tai tokią manau tik pritvirtint reiktų,ir turbūt neliptų,jeigu nebūtų kaip.
Atsakyti
Mūsiškė taip pat labai mėgo kapstytis vazonuose. Nebeapsikenčiau. Nuvažiavau prie jūros, prisirinkau gražių akmenukų ir prikdėjau į vazonus. Ir viskas.
Atsakyti
As savo gelytes apsaugau pavalius palanges ir tas vietas kur stovi vazonai su actu.Ir dar,susuku graziai apelsino arba greifrukto zivele i ratukus,ir apdedu vazonuose.Padeda ir graziai atrodo:)
Atsakyti
Taigi va, sakiau mano gražuolis kai įsisuks į kaktusus man doh.gif Bet pasirodo jis susirado sau kitą pramogą blink.gif Pas mane auga šitas, taip vadinamas pinigų medis, jo šakos ilgos, virš vazono kiek palinkusios, tai kacas nusižiūrėjo - tik įsibėgėjęs kad skrenda ir tiesiai ant tų šakų doh.gif Arba šiaip iš apačios apsižiūri - tik strykt ir atseit bando nagais įsikabint... Nu "parazitas" koks negaliu mad.gif Sakau, man visus pinigus tuoj nupurtys biggrin.gif Mąstau, kai čia išgyvendinus tą žaidimą g.gif Gėlę aukščiau kur pakelt - be šansų, biasiai jau tas vazonas didelis...
Atsakyti
QUOTE(MILVA @ 2006 02 22, 17:33)
Sveikutės, gerai žinoma problema. Mano katinas labai mėgo draskyti draceną ir jokie triukšmai jo visai negasdino. Atpratinau labai paprastai - su vandeniu. Kai tik pradeda katinas draskyti gėlę, aš į burna gurkšnį vandens ir katiną apipurškiu. Užteko keleto kartų ir dabar jau užtenka tik imituoti purškino garsą ir katinas supranta, kad toliau taip daryti negalima.  biggrin.gif

Maniškė irgi į vandenį tinkamai reaguoja, bet ką daryti, kai namie nebūni? Beje, mano dracena jau pribaigta, bet dabar į jukos lapus įsisuko. Ir taip piktybiškai...
Atsakyti
QUOTE(bartez @ 2006 04 06, 10:42)
Taigi va, sakiau mano gražuolis kai įsisuks į kaktusus man  doh.gif  Bet pasirodo jis susirado sau kitą pramogą  blink.gif  Pas mane auga šitas, taip vadinamas pinigų medis, jo šakos ilgos, virš vazono kiek palinkusios, tai kacas nusižiūrėjo - tik įsibėgėjęs kad skrenda ir tiesiai ant tų šakų  doh.gif Arba šiaip iš apačios apsižiūri - tik strykt ir atseit bando nagais įsikabint... Nu "parazitas" koks negaliu  mad.gif Sakau, man visus pinigus tuoj nupurtys  biggrin.gif  Mąstau, kai čia išgyvendinus tą žaidimą  g.gif  Gėlę aukščiau kur pakelt - be šansų, biasiai jau tas vazonas didelis...

maniskis irgi i pinigu medi isisukes smile.gif radom sprendima-pakelem auksciau. bet tik wienai dienai....... kita diena jis jau susiprotejo sokinet kol koky lapa pasieks. dabar gasdinam kai pamatom. o siaip kai musu ner namuos katukas karaliauja tik koridoriuj ir wirtuwej,o ten jau nebent tapetus draskyt...tfu tfu tfu doh.gif
Atsakyti
Prisiskaičiau jūsų patarimų. Ačiū visoms. 4u.gif Labiausiai patiko variantas su tvorele į vazoną. Galvoju, o kodėl gi nepatiesus metalinio tinklo vazone? Juk tada niekaip neišeis kapstyti? Apsišarvuosiu kantrybe ir eisiu į kovą, nes tikrai gaila gėlyčių...
Atsakyti