QUOTE(tiutik @ 2011 03 12, 20:29)
Tai jei, tau tik 16,tai čia viskas normalu, paauglystė. Visi tie spuogeliai hormoniniai, plius jei juos anksčiau spaudei,gavai užkrėtimą,dėl to dabar jie dauginasi. Reikia tinkamai sureguliuoti odos priežiūrą, naikinti galimą infekciją. Svarbiausia ryte-vakare gerai plaut veidą, bent kartą į savaitę naudot pylingą, nespaudyt jokiu būdu tų spuogelių. Netepliot bereikalingų aliejų,kremų. Nueik į kokią centro polikliniką geriau pas dermatologę, ar privačiai.
Galiu pasidalinti savo patirtimi. Spuogai vargina nuo dvylikos. Daugybe konsultaciju, kilogramai visokiu kremu. Nuo vienu siek tiek pageredavo, nuo kitu dar pablogedavo. Viskas tesesi tol, kol nepradejo man daryti rugstiniu pilingu ( Verkiu klinikoje, Vilniuje ). Sia klinika surado mano drauge, kuria irgi labai vargino spuogai. Kai jai padejo, ir as isdrisau nueiti. Efektas stulbinantis, mano oda dar tikrai tokia nebuvo. Visada visus domina kainos. Man irgi buvo labai svarbi kaina. Vienos proceduros kaina 120 litu. Patikekit, nesigailiu sumokejus.
Papildyta:
QUOTE(iris91 @ 2011 07 14, 19:20)
Pagalvojau, kad parašysiu jums kaip einasi mano gydymas:)
Kiek pastebėjau žymiai mažiau didelių pūlinių ( na galima sakyti visai nėra). Labiausiai erzina, kad daug inkštirų, oda nėra lygi....Ir dar raudonos dėmelės...Gal viskas susitvarkys su laiku..
Gali susitvarkyti, bet uztruks laiko, gali ir nesusitvarkyti.