Įkraunama...
Įkraunama...

Spuoguotos odos priežiūra

QUOTE(Melajja @ 2011 07 14, 10:01)
minrealine tikrai neblogai pamaskuoja, be to pastebejau, kad naudojant mineraline pudra, ji kazkiek ir pagydo spuogelius.

QUOTE(Ingėnas @ 2011 07 14, 10:55)
Na čia gal kaip kam. Aš esu bandžiusi dviejų rūšių mineralinę, bet pastebėjau, kad nuo jos pradėjo berti skruostus smulkiais spuogeliais unsure.gif  Padariau išvadas, kad gal man mineralinė nelabai tinka g.gif  Bet mano oda jautri, gal čia ir su tuo dar susiję.

va va,as kiek bandziau mineraliniu tai man labai kimso poras smile.gif ir veidas kazkaip nenaturaliai atrode unsure.gif zodziu man asmeniskai labai labai netiko,tai nebeeksperimentuoju-naudoju tik kremine,bet vel gi-tikrai ne kasdien.
Atsakyti
QUOTE(tiutik @ 2011 03 12, 20:29)
Tai jei, tau tik 16,tai čia viskas normalu, paauglystė. Visi tie spuogeliai hormoniniai, plius jei juos anksčiau spaudei,gavai užkrėtimą,dėl to dabar jie dauginasi. Reikia tinkamai sureguliuoti odos priežiūrą, naikinti galimą infekciją. Svarbiausia ryte-vakare gerai plaut veidą, bent kartą į savaitę naudot pylingą, nespaudyt jokiu būdu tų spuogelių. Netepliot bereikalingų aliejų,kremų. Nueik į kokią centro polikliniką geriau pas dermatologę, ar privačiai.

Galiu pasidalinti savo patirtimi. Spuogai vargina nuo dvylikos. Daugybe konsultaciju, kilogramai visokiu kremu. Nuo vienu siek tiek pageredavo, nuo kitu dar pablogedavo. Viskas tesesi tol, kol nepradejo man daryti rugstiniu pilingu ( Verkiu klinikoje, Vilniuje ). Sia klinika surado mano drauge, kuria irgi labai vargino spuogai. Kai jai padejo, ir as isdrisau nueiti. Efektas stulbinantis, mano oda dar tikrai tokia nebuvo. Visada visus domina kainos. Man irgi buvo labai svarbi kaina. Vienos proceduros kaina 120 litu. Patikekit, nesigailiu sumokejus.
Papildyta:
QUOTE(iris91 @ 2011 07 14, 19:20)
Pagalvojau, kad parašysiu jums kaip einasi mano gydymas:)
Kiek pastebėjau žymiai mažiau didelių pūlinių ( na galima sakyti visai nėra). Labiausiai erzina, kad daug inkštirų, oda nėra lygi....Ir dar raudonos dėmelės...Gal viskas susitvarkys su laiku..

Gali susitvarkyti, bet uztruks laiko, gali ir nesusitvarkyti.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo ridaramanauskaite: 14 liepos 2011 - 20:35
QUOTE(ridaramanauskaite @ 2011 07 14, 21:39)
Galiu pasidalinti savo patirtimi. Spuogai vargina nuo dvylikos. Daugybe konsultaciju, kilogramai visokiu kremu. Nuo vienu siek tiek pageredavo, nuo kitu dar pablogedavo. Viskas tesesi tol, kol nepradejo man daryti rugstiniu pilingu ( Verkiu klinikoje, Vilniuje ). Sia klinika surado mano drauge, kuria irgi labai vargino spuogai. Kai jai padejo, ir as isdrisau nueiti. Efektas stulbinantis, mano oda dar tikrai tokia nebuvo. Visada visus domina kainos. Man irgi buvo labai svarbi kaina. Vienos proceduros kaina 120 litu. Patikekit, nesigailiu sumokejus.

O kiek pylingų teko darytis ir kokiu dažnumu maždaug?
Ir ar galima į tą kliniką patekti "iš gatvės" ar reikia kokio siuntimo, ar kainuoja konsultcija, į ką kreiptis? 4u.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo raudoni bateliai: 14 liepos 2011 - 20:53
Po vaistų kurso galvoju pasidaryti lazerio procedūras, gal dėmelės bus mažesnės:) Nes net neįsivaizduoju kaip tas dėmes panaikinti....
Atsakyti
QUOTE(iris91 @ 2011 07 14, 21:57)
Po vaistų kurso galvoju pasidaryti lazerio procedūras, gal dėmelės bus mažesnės:) Nes net neįsivaizduoju kaip tas dėmes panaikinti....

as tai kazkaip del demeliu maziausiai pergyvenu, jos nyksta laikui begant, o ir finacea man buvusias gerai panaikino per pora menesiu.. bet va del vis atsirandanciu spuogeliu tai neramu doh.gif
Atsakyti
QUOTE(Eleina @ 2011 07 14, 21:03)
as tai kazkaip del demeliu maziausiai pergyvenu, jos nyksta laikui begant, o ir finacea man buvusias gerai panaikino per pora menesiu.. bet va del vis atsirandanciu spuogeliu tai neramu  doh.gif

Finacea aš ir dabar tepu, bet net nežinojau, kad jis padeda nuo dėmių..
Mano veidas labai sužalotas spuogų, todėl kartais atrodo, kad estetinį vaizdą gadina ne partys spuogai, bet dėmės...pačių spuogų labai daug nėra, jie smulkūs..
Atsakyti
vėl rašau aš. Jokia vasara, nespaudymas - niekas nepadėjo nuo spuogų. Greitai išprotėsiu. Depresija.

Max dvi savaitės nespaudžiau, po to nebeištveriu, nes vist iek po tų dviejų savaičių jokio pagerėjimo, pilna spuogų, inkštirų, raudonų dėmėlių, randų. Nebeišversiu. Vis raminu, kad dėl paauglystės, bet kažkodėl visos paauglės vaikšto skaisčiom, švytinčiom odelėm.

Gal žinote, kur internete galima pasikonsultuoti su kosmetologe/dermatologe?

Ir psichiatras nepakenktų...
Atsakyti
QUOTE(Young @ 2011 07 15, 00:15)
Max dvi savaitės nespaudžiau, po to nebeištveriu, nes vist iek po tų dviejų savaičių jokio pagerėjimo, pilna spuogų, inkštirų, raudonų dėmėlių, randų.

ką naudojat veido priežiūroj?
kaip manot nuo ko kyla spuogai? prieš mmm? visą laiką?
nesižavėkit ekologiškais kremais. Kremai su SPF apsauga dažnai kelia spuogus
Atsakyti
spuogai visą laiką ir visur...

Atrodo padažnėja po nesveiko maisto, alkoholio.

Manau, jei ypač sveikai maitinčiausi (kas man itin sunku), netepčiau nieko ant veido (naudoju krempudrą acnekolor nuo spuogų tai gal nieko tokio...) nespaudyčiau jų ir negalvočiau apie juos (kaaaip tai padaryti) gal jie išnyktų ar bent apmažėtų?

Atsakyti
Tema uždaryta pasiekus maksimalų leidžiamą puslapių skaičių.
Atsakyti