Kad nekiltu nesusipratimu, mano pasisakymai nera apie tuos atvejus kai abortai naudojami kaip kontracepcijos budas. Tam nepritariu, bet tai jau atskira tema.
QUOTE(jotule17 @ 2012 10 09, 11:31)
Tai Jus turbut nekaltybe praradot tik po vestuviu, kai jau nuo tevu nebuvot priklausoma? Ar atsiklausdavot kaskart pries suguldama su draugu?
Atleiskit, bet nei tratintis, nei pastoti proto nereikia

liaudiskai tariant kyst-myst ir viskas.
QUOTE(Blakstute @ 2012 10 09, 11:59)
O kur mano poste radote teiginį, kad "jų nėra"?

Sakiau kad stebiuosi. Ir mano nuomonės niekas nepakeis.

O kas dėl spjovimo.. Na man ta 'baimė' pasakyti negresia.
Atsiprasau jei neteisingai supratau Jusu pasisakyma

Man jis nuskambejo kaip stebejimasis tokiu zmoniu egzistavimu, o ne ju elgesiu.
Linkiu, kad jusu vaikai nebijotu su Jumis pasidalinti visom savo bedo, o geriausia, kad tu bedu nebutu, tik dziaugsmai
QUOTE(Rita_K_P @ 2012 10 09, 12:25)
Gal galetumet placiau apie " praktine veikla" papasakoti?

Ka ji turetu daryti: sedeti ginekologes kokiam tai priemime ir atkalbineti? Ar didelius plakatus po miesta nesioti su uzrasu " nemoki dulkintis - nesidulkink"?
Ka jus, sedeti priemime jau velu, reikia skatinti seksualini svietima mokyklose (neseniai kazkokia apklausa parode, kad paaugliai visokiais mitais itikeje, pvz per pirma karta nepastosi ir t.t.

) Va cia ta profilaktine dalis. O kai jau nuo abortu atkalbineja, tai jau praktine pagalba reikalinga, juk vaika ir pamaitint ir aprengt, myet, auklet reikia, o po keliu metu i mokykla isleist... Lengva sedet prie kompo ir aiskint, kad nedaryk to, prisidirbai ir srebk dabar, kai pacios isjungiam kompus ir griztam i savo "nesugadintus" gyvenimus, o kazkam vienoks ar kitoks sprendimas keicia VISKA.