Įkraunama...
Įkraunama...

Breketai *** 38 tema

QUOTE(Džinga @ 2011 03 17, 01:02)
O tai pala, kaip jūs naudojat siūlą, jei viela trukdo pilnai tarpdančius pasiekt? ;o

Uzkisu uz vielos pirma.

QUOTE(Mingin @ 2011 03 17, 01:09)
Užskišt už vielos reikia  tongue.gif  Yra oral b super floss pakietintais galais kad lengviau eitų už vielos užskišti  smile.gif

Ma tas superfloss per stors. Mazai vietas pas mani tarpdanciuos.
Neblogai ein i su oral b berods toks pavaskuots.
Atsakyti
QUOTE(Twista @ 2011 03 16, 19:54)
Labas vakarukas 4u.gif
Aš jau geležinkeliuota biggrin.gif Tataigi, baaaisiai keista. Dar baisiau ką nors kramtyt, cielais kąsniais ryju laugh.gif Ir labai juokinga būna, kai plačiai išsišiepiu, o po to norint lūpas nuleist į normalią padėtį - reikia rankų pagalbos, nes kabinasi už breketų lotuliukas.gif
Vakare, jei atrasiu laiko - inmesiu nuotraukėlių smile.gif

O pas ka dejotes? blush2.gif 4u.gif
Papildyta:
QUOTE(pantera negra @ 2011 03 16, 21:55)
Man sake, kad reikes lankytis mazdaug kas 8 savaites, bet realiai lankausi kas 4-8. Is pradziu retesni vizitai buvo, dabar kas menesi gaunasi  smile.gif

Keista, tai o kodel raso, kad 6-8 sav? g.gif

IR DAR: breketu kaina- ar cia jau su gydytoju darbu, ar uz pastatyma reikia atskirai sumoketi?
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo fuksė: 17 kovo 2011 - 07:28
QUOTE(fuksė @ 2011 03 17, 08:27)
IR DAR: breketu kaina- ar cia jau su gydytoju darbu, ar uz pastatyma reikia atskirai sumoketi?

bent jau man sudejimas buvo iskaiciuotas i bendra kaina. tik visi papildomi vizitai papildomai apmokestinami smile.gif
o del vizitu: as einu kas menesi butinai, kartais kas 2 savaites (pvz vakar kaip tik buvau, dabar eisiu 03-30).

panos, gal kuriai irgi taip yra: man paskutine savaite padidejes dantu (priekiniu) jautrumas, net vandeni per siaudeli geriu, nes kitaip kazkoks maudimas/skausmas buna ir lauke, kai vejas pucia irgi kalbetis negaliu, nes skauda. kur susiduret?
Atsakyti
QUOTE(charisma2121 @ 2011 03 17, 10:40)
bent jau man sudejimas buvo iskaiciuotas i bendra kaina. tik visi papildomi vizitai papildomai apmokestinami smile.gif
o del vizitu: as einu kas menesi butinai, kartais kas 2 savaites (pvz vakar kaip tik buvau, dabar eisiu 03-30).

panos, gal kuriai irgi taip yra: man paskutine savaite padidejes dantu (priekiniu) jautrumas, net vandeni per siaudeli geriu, nes kitaip kazkoks maudimas/skausmas buna ir lauke, kai vejas pucia irgi kalbetis negaliu, nes skauda. kur susiduret?

Pas ka vaikstote? rolleyes.gif
Atsakyti
QUOTE(fuksė @ 2011 03 17, 10:52)
Pas ka vaikstote?  rolleyes.gif

Budriene rolleyes.gif
Atsakyti
Labas rytas visoms smile.gif
man taip pat vienas dantukas pajautrėjo labai, manau taip atsitiko dėl to jog didžiausias krūvis jam tenka ir intensyviausiai traukiamas g.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo ramintuska: 17 kovo 2011 - 10:13
o gal kas naudoja elektorninius dantu sepetukus? gal jie geriau isvalo??
Atsakyti
QUOTE(charisma2121 @ 2011 03 17, 09:40)

Man taip buvo.. Abu pirmukus taip skaudėdavo net nuo vandens gurkšnio, kaip ir tu tik per šiaudelį gert galėdavau, nes kitaip neįmanoma buvo.. unsure.gif Ir į šiltą ir į šaltą labai reaguodavo.. Bet žinok savaime praėjo..
Atsakyti
QUOTE(ramintuska @ 2011 03 17, 11:05)
Labas rytas visoms smile.gif
man taip pat vienas dantukas pajautrėjo labai, manau taip atsitiko dėl to jog didžiausias krūvis jam tenka ir intensyviausiai traukiamas g.gif

na ziuresiu, pas gyd. einu uz 2 sav, tai sake, jiegu jautrumas nepraeis, ji kazkokia kauke duos, reikes deti smile.gif
Papildyta:
QUOTE(blondie* @ 2011 03 17, 11:12)
Man taip buvo.. Abu pirmukus taip skaudėdavo net nuo vandens gurkšnio, kaip ir tu tik per šiaudelį gert galėdavau, nes kitaip neįmanoma buvo..  unsure.gif Ir į šiltą ir į šaltą labai reaguodavo.. Bet žinok savaime praėjo..

matyt vistik cia daznas reiskinys, net geriau pasidare biggrin.gif nes is pradziu net nesupratau, kas cia vyksta, mano dantys nejautrus, o cia vandens net negaliu atsigerti doh.gif kaip tik tie dantukai jau beveik pastumti kiek reikia, tai tikiuosi, kad praeis tas laikinas nepatogumas smile.gif
Atsakyti
QUOTE(charisma2121 @ 2011 03 17, 10:15)
matyt vistik cia daznas reiskinys, net geriau pasidare biggrin.gif  nes is pradziu net nesupratau, kas cia vyksta, mano dantys nejautrus, o cia vandens net negaliu atsigerti doh.gif  kaip tik tie dantukai jau beveik pastumti kiek reikia, tai tikiuosi, kad praeis tas laikinas nepatogumas smile.gif

Turėtų praeiti, bent jau man praėjo.. 4u.gif Nes su tokiu skausmu jei visą breketų nešiojimo laiką reiktų būt, tai ir išprotėt galima.. unsure.gif Gal tau netaip stipriai, man kai sudiegdavo, tai net akyse tamsu pasidarydavo.. biggrin.gif
Atsakyti
Labas rytas smile.gif

aš naudoju siūlą su pakietintais galiukais. Patogu. Nors ir su paprastu normaliai.

KaZantipA, aš naudoju eletrinį ryte vakare, dieną darbe - paprastą. Šiaip man su elektriniu žymiai patogiau ir lengviau, o ir ortodontas sakė, jog labai gerai išvalyta viskas.
Atsakyti
QUOTE(charisma2121 @ 2011 03 17, 10:56)
Budriene  rolleyes.gif

Ir as laukiu savo eiles pas ja ax.gif nerimauju................

O AR BUVO KAM NORS TOKIE ATVEJAI, KAD GYDYTOJAI ATSISAKE UZDETI BREKETUS DEL KAZKOKIU PRIEZASCIU, AR TEKO APIE TAI SKAITYT? g.gif
Atsakyti