Įkraunama...
Įkraunama...

Breketai *** 38 tema

QUOTE(fuksė @ 2011 03 31, 17:38)
blink.gif stai tau....o kodel norejai keramikos? as tai noriu Damon, nes jie buktai maziau kenkia dantenoms.. g.gif

ACIU VISOMS UZ PALAIKYMA 4u.gif

Nenorėjau aš tos metalinės šypsenos. Keramika man estetiškiau atrodo, ne taip krenta į akis, ir tikrai džiaugiuosi, kad vis tik atšaukiau tos metalinius karsta.gif mano draugas, ne kaip džingos, jau dabar šarvuočiu vadina, ką sakytų jei metaliniai būtų lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Balalaika. @ 2011 03 31, 18:44)
Nenorėjau aš tos metalinės šypsenos. Keramika man estetiškiau atrodo, ne taip krenta į akis, ir tikrai džiaugiuosi, kad vis tik atšaukiau tos metalinius karsta.gif  mano draugas, ne kaip džingos, jau dabar šarvuočiu vadina, ką sakytų jei metaliniai būtų lotuliukas.gif

O manasis pasake taip: ka besusidesi - gerbsiu tavo sprendima, ziurek sveikata, o po to grozi. ax.gif Zmona jam esu. biggrin.gif
Nemato jis cia nieko baisaus, taciau esa labai pries mano nora pasididinti krutine.
Ir ka keramikos visai nesimato? kazkaip nemaciau gyvai tokiu... g.gif
Atsakyti
QUOTE(Bon_Bon. @ 2011 03 31, 18:36)
Abi vielas pakeite ir tik 140? blink.gif

Nu geras, D.L nelupa kaip Damusiene blink.gif man ir jauciu jau keis abu lankus, jau galiu pradet skaiciuot unsure.gif
Papildyta:
Nemato jis cia nieko baisaus, taciau esa labai pries mano nora pasididinti krutine.

Manasis irgi nieko, kartais gelezinkeliu pavadina, bet juokais tik smile.gif
P.S visiskai sutinku su tavo vyru, kam tau tu balioniu 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Emukas21 @ 2011 03 31, 18:53)
Nu geras, D.L nelupa kaip Damusiene  blink.gif man ir jauciu jau keis abu lankus, jau galiu pradet skaiciuot  unsure.gif
Papildyta:

lotuliukas.gif lotuliukas.gif lotuliukas.gif is kur tokie pavadinimai? Na noriu ir viskas, taciau tai jau atskira tema
Atsakyti
QUOTE(Emukas21 @ 2011 03 31, 19:53)
Nu geras, D.L nelupa kaip Damusiene  blink.gif man ir jauciu jau keis abu lankus, jau galiu pradet skaiciuot  unsure.gif
Papildyta:

Jo, atkirpo 2cm tos gumos kad tarpus uzdaryt ir 10lt uz kazkoki s atsiprasant doh.gif Iskaiciuoja kiekviena menknieki..
Atsakyti
QUOTE(fuksė @ 2011 03 31, 19:07)
lotuliukas.gif  lotuliukas.gif  lotuliukas.gif is kur tokie pavadinimai? Na noriu ir viskas, taciau tai jau atskira tema

Taip katik sugalvojau 4u.gif man mazesni graziau blush2.gif
Papildyta:
QUOTE(Bon_Bon. @ 2011 03 31, 19:07)
Jo, atkirpo 2cm tos gumos kad tarpus uzdaryt ir 10lt uz kazkoki s atsiprasant doh.gif Iskaiciuoja kiekviena menknieki..

Tai dar dziaukis kad 10lt lotuliukas.gif siaip po 20lt ima, idomu kada jau bus tie vizitai kai kainuos tik 30lt thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(Emukas21 @ 2011 03 31, 20:11)
Taip katik sugalvojau  4u.gif  man mazesni graziau  blush2.gif
Papildyta:
Tai dar dziaukis kad 10lt  lotuliukas.gif siaip po 20lt ima, idomu kada jau bus tie vizitai kai kainuos tik 30lt  thumbup.gif

Esu mokejus per pirma vizita 30lt biggrin.gif bet ten tik spiruokle nueme ir prijunge dantuka prie lanko
Atsakyti
QUOTE(fuksė @ 2011 03 31, 19:07)
lotuliukas.gif  lotuliukas.gif  lotuliukas.gif is kur tokie pavadinimai? Na noriu ir viskas, taciau tai jau atskira tema

Breketus tai po trijų metų nuims, o su vandens maišais savo kūne visą gyvenimą vaikščiosi doh.gif nekvailiok, jei vyras priešatarauja tai tuo labiau mirksiukas.gif Beje, mano MB visai neprieštarauja prieš breketus, mes dar ir pasivaipom kartu - fotkinamės kurnors tai jis kokius žandus išpučia, aš išsiviepiu su savo geležinkeliais biggrin.gif ir tiesiog pora kaip tvora biggrin.gif Paskaičiau jūsų postus ir pasijaučiau nepavyzdinga, tai baigiau kramsnot ir užsidėjau elastikus biggrin.gif biggrin.gif šiande viena bendradarbė pasigyrė kad jai jau kitą mėnesį nuima breketus rolleyes.gif pavyyyydžiu juodai.. tai liksim darbe tik dviese su breketais jau, buvom keturios, be dvi jau baigė savo kelionę Holivudo link rolleyes.gif
Atsakyti
na, aš jau po vizito ir po šampės, nes sesės 25-tasis! tai man ką, pakeitė lanką, uždėjo spyruoklę toj vietoj, kur tarpas būsimam trečiukui, liepė nebenešiot plokštelės assa.gif . ką daro spyruoklės? tai žodžiu, skola buvo 300lt, tai šiandien priskaičiavo lanką dar 125lt ir spyruoklė, bet sakau, turiu 400lt dabar, tai sako, nu nubraukiu tada spyruoklę ir reikėjo 420lt mokėt, tai 20lt skoloj liko. :} dabar vizitas gegužės 5d. dešimčiai minučių, o paskui sakė jau po šito kitą vizitą turbūt norės apačią uždėt, bet man gegužės 20-23d matematikos ir lietuvių kalbos egzai, o birželio 7d. operacija nusimato ten tokia, tai nežinau kaip įsipaišyt reikės. biggrin.gif šiaip pasidžiaugė, sako, smagu, kad juda dantys, kad draugai pastebi. cool.gif yahoo.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Džinga: 31 kovo 2011 - 18:49
QUOTE(Džinga @ 2011 03 31, 19:47)
ką daro spyruoklės?

Spyruoklės, kaip pati ir parašei daro tarpą dantukui tavo, kurį poto stums į lanką mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(beprotiskai_fantastiska @ 2011 03 31, 18:57)
Spyruoklės, kaip pati ir parašei daro tarpą dantukui tavo, kurį poto stums į lanką  mirksiukas.gif

aišku. smile.gif dėkui! smile.gif sakė, kad silpną dėjo, nes nenori daryt didelės apkrovos priekiniams dantims, nes bijo dėl jų. :} tai dar turbūt kokius du mėnesius minimum turėsiu taaaaaarpą. :}
Atsakyti
QUOTE(Džinga @ 2011 03 31, 19:59)
aišku. smile.gif dėkui! smile.gif sakė, kad silpną dėjo, nes nenori daryt didelės apkrovos priekiniams dantims, nes bijo dėl jų. :} tai dar turbūt kokius du mėnesius minimum turėsiu taaaaaarpą. :}

Žinok kai atsiras jau tarpas ir tą dantuką prikabins prie lanko, tai jis greit labai atsitatys mirksiukas.gif o klausyk kaip tau dėl tu priekinių? sakei kažkada kad jie be šaknų ar kažkas tokio? blush2.gif o jų nebijo judint?
Atsakyti