Įkraunama...
Įkraunama...

Breketai *** 38 tema

QUOTE(fuksė @ 2011 04 01, 16:35)
Pas ka dejotes?

Zalgirio klinikoje pas Indre Narbutyte. Sauni gydytoja, atidi ir labai kruopsti smile.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Vilnija: 01 balandžio 2011 - 18:25
Su ta cola prajuokinot thumbup.gif žinau, kad blogis jin nerealus, gert jos irgi negeriu, bet spėju kad klijus nutirpdytų reikia arba skalauti ja burną kasdien po kelis kartus arba gerokai prisipylus į burną palaikyti biggrin.gif bet is kitos pusės ir pliusų yra, pas kurias metalas tai nublizgintų gal biggrin.gif biggrin.gif biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(blaze @ 2011 04 01, 19:33)
Su ta cola prajuokinot thumbup.gif žinau, kad blogis jin nerealus, gert jos irgi negeriu, bet spėju kad klijus nutirpdytų reikia arba skalauti ja burną kasdien po kelis kartus arba gerokai prisipylus į burną palaikyti biggrin.gif bet is kitos pusės ir pliusų yra, pas kurias metalas tai nublizgintų gal biggrin.gif  biggrin.gif  biggrin.gif

Deja irnesakyk.gif
Atsakyti
Dėl tos kolos... Suneraminot mane, tai pasikonsultavau su odontologe ir sakė, kad nesąmonė. Nes tie breketų "klijai" yra ta pati plomba, tik kitoj konsistencijoj biggrin.gif Tataigi, nusiraminau irnesakyk.gif

Gavau Hydro Floss aparačiuką pabandyt bigsmile.gif Žiūrėsim, ar čia tikrai toks geras daiktas, kaip visur rašo ax.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Twista: 01 balandžio 2011 - 19:09
Mergina, kuri rase man i Az del Herbsto daliu, parasyk man ka nors. Neatsimenu tavo niko. as po vizito ir turiu tau info 4u.gif
Atsakyti

Ar geriat coca-colą? Girdėjau, kad tipo gali ištirpint klijus, o aš jau taip jos noriu biggrin.gif

[/quote]

manau, geriant su siaudeliu turetu buti gerai biggrin.gif

o man klausimas, kaip su popkornais? jie ir be breketu yra gana bjaurus dalykas ohmy.gif cia ne tragedija, aisku, bet kartais ziurint filma taip skanu smile.gif

mes su gydytoja vis delto nusprendem, kad reikia pasalinti protinius, ir tada jau ir as gausiu breketus thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(_playa_ @ 2011 04 01, 23:27)
o man klausimas, kaip su popkornais? jie ir be breketu yra gana bjaurus dalykas ohmy.gif cia ne tragedija, aisku, bet kartais ziurint filma taip skanu smile.gif

Gerai tie popkornai yra thumbup.gif aš valgau, tikrai daugiau nei be breketų neprilenda, iš viso man rodos daugiausiai nuo ko man breketai apsivelia tai kokia varškė, o šiaip ar kitaip kad ir prilįstų neproblema, juk nesunku išsivalyti smile.gif o dėl popkornų tai ir kine juos valgau, nu niekas dar nesakė, kad paskui šviečia iš burnos likučiai biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(blaze @ 2011 04 02, 11:10)
nu niekas dar nesakė, kad paskui šviečia iš burnos likučiai biggrin.gif

Kad nesakė, tai nereiškia, kad taip nėra hihihi.gif laugh.gif
Atsakyti
QUOTE(Twista @ 2011 04 02, 10:41)

Nera nera biggrin.gif As irgi valgau ir nieko smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Twista @ 2011 04 02, 11:41)

biggrin.gif aš vis nuoširdžiai tikiu, kad kas nors pasakytų jei ką mastau.gif biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(blaze @ 2011 04 02, 13:06)
biggrin.gif aš vis nuoširdžiai tikiu, kad kas nors pasakytų jei ką mastau.gif  biggrin.gif

Aš kažkada valgiau juodas alyvuoges, ir poto pusę dienos vaikščiojau su vienos puse prilipusia prie antruko breketo - nu realiai tas dantis buvo juodas visas.. MB "nepastebėjo" biggrin.gif
Atsakyti
Varske kaip varske, ale fermentinis suris kiek zbitku pridara( kai palydyts bun). Kaba ant vielu kaip siens dziovinimui sukabints.
Ale da slykciau kai kmyns pastring abt breketa...viena diena susiparinau, nes niekaip neiskrapsciau to rupsa. Galiausiai spjoviau i ji i vsio. Issineri paskiaus pats... be mana pagalbas.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Flegma: 02 balandžio 2011 - 12:28