Įkraunama...
Įkraunama...

BT matavimas

QUOTE(Mrs Foxy @ 2011 03 16, 17:52)
Man blogas miegas uzkeldavo BT, o tavo tas pakritimas atrodo implantacinis  mirksiukas.gif

Tada galiu dziugauti biggrin.gif
Mrs Foxy, pirma testuka kokio jautrumo darei? blush2.gif
Papildyta:
QUOTE(lemputė @ 2011 03 16, 17:55)
nežinau, nerandu kur parašyta, euro vaistinėj pirktas ( Rapid test ), papigiai...norėjo rapiprego, bet neradau niekur  doh.gif
čia 8DPO, o šiandienos neturiu foto , bet vaiduokliavo su dieniniu sysium  g.gif
user posted image

Mrs Foxy, kaip jaučiamės  nestuke.gif ? maudė pilvuką prieš neatėjusias mm?

p.s. pyyykina... prieš mm tik valgyt valgyt valgyt reikėdavo ......

Lyg ir matosi kazkas ax.gif gal nuotrauka apkarpyk labiau ir didesne padaryk, apziuresim geriau, nes dabar tie atspindziai blush2.gif O dar geriau, tai imesk siandienini biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(bum @ 2011 03 16, 13:21)
Sveikos 4u.gif
Turbūt nelabai daug kas mane čia pamena, daugiausiai reikšdavausi gal prieš pora metų  rolleyes.gif
Tiesiog norėjau pasidalinti savo džiaugsmu. Mačiau jau savo pūsliuką, vis dar nesitiki wub.gif

Bum labai labai sveikinu, dabar aukit ir stiprėkit wub.gif wub.gif wub.gif wub.gif

Lempute kažkas lyg matosi, lauksim ryškesnio testuko mirksiukas.gif

Miledi, sveikinu su sėkmingu everestu wub.gif smile.gif
Atsakyti
QUOTE(lemputė @ 2011 03 16, 19:55)
nežinau, nerandu kur parašyta, euro vaistinėj pirktas ( Rapid test ), papigiai...norėjo rapiprego, bet neradau niekur  doh.gif
čia 8DPO, o šiandienos neturiu foto , bet vaiduokliavo su dieniniu sysium  g.gif
user posted image

Mrs Foxy, kaip jaučiamės  nestuke.gif ? maudė pilvuką prieš neatėjusias mm?

p.s. pyyykina... prieš mm tik valgyt valgyt valgyt reikėdavo ......

Kazkas lyg matosi g.gif O siandieninis rozinis?

Pilva pradejo lengvai maudenti po implantacijos.

QUOTE(the best @ 2011 03 16, 20:11)
Tada galiu dziugauti biggrin.gif
Mrs Foxy, pirma testuka kokio jautrumo darei? blush2.gif
Papildyta:
Lyg ir matosi kazkas ax.gif gal nuotrauka apkarpyk labiau ir didesne padaryk, apziuresim geriau, nes dabar tie atspindziai blush2.gif O dar geriau, tai imesk siandienini biggrin.gif

Pirmas testukas atseit 25, bet jei perziureti FF testuku galerija, tai maniskiai testukai rodo pakankamai aiskiai, o tie internetiniai 10 tik lengvai vaiduokliuoja. Nors su pirmu 9DPO parode tas internetinis 10 jautrumo.
Atsakyti
lemputė Matau matau bigsmile.gif Ryt kartosi NT ar kraujuka nusileisi? biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Mrs Foxy @ 2011 03 16, 18:20)
Pilva pradejo lengvai maudenti po implantacijos.
Pirmas testukas atseit 25, bet jei perziureti FF testuku galerija, tai maniskiai testukai rodo pakankamai aiskiai, o tie internetiniai 10 tik lengvai vaiduokliuoja. Nors su pirmu 9DPO parode tas internetinis 10 jautrumo.

Mano 10 jautrumo. Turiu vaiduokliuka, dariau pries pora valandu blush2.gif bet tikrai labai toks vaiduokliskas, bet yra, neissigalvoju blush2.gif Beje, vakar ir siandien pilvo apacia (kirksnyse taip pat) maudzia ir tempia. Ir sirdis dreba is jaudulio, kad butu tikras vaiduokliukas wub.gif
Atsakyti
Lempute, geriau pirk kitus testukus, nes šitas eurovaistinės mane apgavo ( tokį pat rodė unsure.gif )
Papildyta:
QUOTE(the best @ 2011 03 16, 20:27)
Mano 10 jautrumo. Turiu vaiduokliuka, dariau pries pora valandu blush2.gif bet tikrai labai toks vaiduokliskas, bet yra, neissigalvoju blush2.gif  Beje, vakar ir siandien pilvo apacia (kirksnyse taip pat)  maudzia ir tempia. Ir sirdis dreba is jaudulio, kad butu tikras vaiduokliukas wub.gif 

bigsmile.gif 5 DPO g.gif bigsmile.gif
Rodyk ir tu mirksiukas.gif
Atsakyti
bigsmile.gif
the best, laaukiaaaam čia ir dabar cool.gif
Puk, šian su dieniniu after10 vaduokliavo g.gif bet foto neturiu ir neturėsiu - išmečiau
dreaminGirl, mūsų kaime nėr tokių paslaugų, o miestan neišeis nusiplakt schmoll.gif
einu karpyt, jei nuo to kas bus aiškiau , dabar NT tik tada jei BT laikysis ir MM vėluos cool.gif
Atsakyti
Cia pavyzdys

QUOTE(the best @ 2011 03 16, 20:27)
Mano 10 jautrumo. Turiu vaiduokliuka, dariau pries pora valandu blush2.gif bet tikrai labai toks vaiduokliskas, bet yra, neissigalvoju blush2.gif  Beje, vakar ir siandien pilvo apacia (kirksnyse taip pat)  maudzia ir tempia. Ir sirdis dreba is jaudulio, kad butu tikras vaiduokliukas wub.gif 

Olialia wub.gif wub.gif Rodom rodom bigsmile.gif
Atsakyti
Cia geriausia, ka pavyko isspausti is fotiko smile.gif sviesiai rozines spalvos vaiduokliukas, bet realiai geriau matosi wub.gif kaip pavyzdi bandziau nupaveiksluoti kartu su tikrai neigiamu tos pacios firmos testuku, bet nuotraukoje nelabai matosi skirtumas... Rytoj vel kartosiu blush2.gif

user posted image
Atsakyti
QUOTE(the best @ 2011 03 16, 20:42)
Cia geriausia, ka pavyko isspausti is fotiko

na va, taip ir yra, kad realiai rodos normaliai matos, o foto padarius šš doh.gif
skrtumą aš matau, bet tik 5DPO thumbup.gif

beje, maniškis irgi riožinis yra, tik vėlgi, foto nė velnio nesimato ...
aij, mergės, nekarpysiu...tingiu ... tongue.gif
Atsakyti
QUOTE(neirida @ 2011 03 16, 12:46)
Bum  bigsmile.gif pamenu tave, jetus mergyt kaip  faina, aukit stiprekit thumbup.gif  wub.gif smagu, kad ir musu nepamirsai  wub.gif

QUOTE(Gintareeee @ 2011 03 16, 15:58)
BUM,dar karteli patys patys didziausi ir nuosirdziausi sveikinimai jusu seimynai:) Be galo uz jus dziaugiuosi thumbup.gif

QUOTE(sypsenele_24 @ 2011 03 16, 17:52)
Bum puikiai tave atsimenu, labai dziaugiuosi uz tave mergyt friends.gif Dabar labai saugok save ir savo pusliuka  wub.gif  Sveikinu labai labai  4u.gif  4u.gif  4u.gif  wub.gif

QUOTE(Ankara @ 2011 03 16, 19:18)
Bum  labai labai sveikinu, dabar aukit ir stiprėkit  wub.gif  wub.gif  wub.gif  wub.gif

Laukiu mergytės jūsų pas nestuke.gif
Ilgai netempkite, ir nebijokite pagalbinių priemonių - tai veiksminga mirksiukas.gif

Matau pas jumi čia kaip visada linksma - daug teigiamų NT, sveikinimai naujom būsimom mamytėm mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Mrs Foxy @ 2011 03 16, 20:40)

nu va, tas juostelinis grynas Kasperas tongue.gif
tiesa, mano vaiduoklis geriau foto matosi pavertus monitoriu arba žiūrint iš apačios doh.gif lotuliukas.gif

Bum, liabai norėtumėm pas jum, bet kad neryškios mes dar , dar ne teigiamas NT cool.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo lemputė: 16 kovo 2011 - 19:51