Įkraunama...
Įkraunama...

BT matavimas

QUOTE(the best @ 2011 03 16, 20:42)
Cia geriausia, ka pavyko isspausti is fotiko smile.gif sviesiai rozines spalvos vaiduokliukas, bet realiai geriau matosi wub.gif kaip pavyzdi bandziau nupaveiksluoti kartu su tikrai neigiamu tos pacios firmos testuku, bet nuotraukoje nelabai matosi skirtumas... Rytoj vel kartosiu blush2.gif

user posted image

bigsmile.gif bigsmile.gif matau wub.gif Nu kaip faina bigsmile.gif Laukiu ryskejancio. Nu bet kaip anksti pradejo rodyti bigsmile.gif
Atsakyti
the best Taip anksti,o as jau matau! bigsmile.gif thumbup.gif

lempute Ir uz tave labai stipriai kumstukus laikysiu biggrin.gif
Atsakyti
Smagu, kad ne as viena matau biggrin.gif
realiai pagalvojus, tai testukas pats jautriausias, tai jeigu yra bent menkiausias HCG hormonas "sysiuje", tai kazkiek turetu pasispalvinti ir buvau teisi wub.gif pati netikiu, kad taip anksti galima pamatyti kazka, ziuresim kaip ryskes...
Atsakyti
QUOTE(the best @ 2011 03 16, 21:22)
Smagu, kad ne as viena matau biggrin.gif

lauksim rytojaus NT 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(lemputė @ 2011 03 16, 19:58)
lauksim rytojaus NT  4u.gif

Jusu abieju NT lauksime biggrin.gif
Atsakyti
labukas, sveikinimai lemputei ir the best thumbup.gif , linkiu ryskejanciu... 4u.gif
Pas mane nieko naujo, grafikiukas ramus bb., tas laukimas toks ilgas, kad atrodo jau visi metai prabego, anksciau tik spedavau skaiciuoti kada tos mmm.
Atsakyti
QUOTE(dreaminGirl @ 2011 03 16, 22:12)
Jusu abieju NT lauksime biggrin.gif

nežinau ar ryt darysiu, žiūrėsiu kaip išmiegosiu biggrin.gif mano ciklas šiaip 25-26 dienos, tik kad O įvykus vėliau, nežinau kaip šįkart bus . Jei pagal o dar keletą dienų iki mm g.gif
Atsakyti
LEMPUTE,THE BEST wub.gif wub.gif thumbup.gif thumbup.gif tikrai matosi vaiduokliukai stipriai stipriai laikau sugniauzusi kumstelius kad jusu nt tik rysketu.
BUM ,ir tave puikiai pamenu,labai del taves dziaugiuosi wub.gif wub.gif kazkoks stebuklingas pavasaris wub.gif
as lyg ir laukiau O ir nesitiki kad jau buvo,niekada nubuvo taip anksti g.gif reiks ziureti ka rodys ryt bt
Atsakyti
QUOTE(lemputė @ 2011 03 16, 20:17)
nežinau ar ryt darysiu, žiūrėsiu kaip išmiegosiu  biggrin.gif mano ciklas šiaip 25-26 dienos, tik kad O įvykus vėliau, nežinau kaip šįkart bus . Jei pagal o dar keletą dienų iki mm  g.gif

Ziuresim i BT tada biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(lemputė @ 2011 03 16, 19:55)
nežinau, nerandu kur parašyta, euro vaistinėj pirktas ( Rapid test ), papigiai...norėjo rapiprego, bet neradau niekur  doh.gif
čia 8DPO, o šiandienos neturiu foto , bet vaiduokliavo su dieniniu sysium  g.gif
user posted image

na as pasakysiu savo nuomone, tik neisizeisk mirksiukas.gif 4u.gif nieko as cia nematau schmoll.gif o is kitos puses jei ka izabalioju tai antra juostele, kuri visada matosi euriniuose testuose, nes as kiek jau ju esu pagadinusi tai antra juostele daugiau maziau matosi - bet pakolkas dar nepastojau mirksiukas.gif na nebent ta siandienine juostele zymiai ryskesne nei ta 8DPO tada sveikinu mirksiukas.gif bet sakau, neapsigauk, nes tie euriniai visada man rodo antra juostele blankia, izlibinti imanoma be padidinimo stiklo, bet tai tikrai ne teigiamo NT pavyzdys doh.gif
Atsakyti
QUOTE(the best @ 2011 03 16, 17:37)
Sveikos,

As pakritau ax.gif
Tik noriu profesionaliu paklausti - kai blogai miegi, tai temperatura krinta ar kyla? Sianakt paskutines dvi valandas gan blogai miegojau, kartais nubusdavau, pasivartydavau... tai idomu kiek ir kaip tas turejo itakos mano BT unsure.gif

Aš pažiūrėjus į tavo grafikiuką nusprendžiau, kad tai implantacinis pakritimas bigsmile.gif

QUOTE(the best @ 2011 03 16, 18:02)
PUka, kur grafikiukas? jau senai nemaciau ax.gif

aš vis nedrąsiai su savo grafikėliu blush2.gif
Pasirodau ... BabyPlan

QUOTE(the best @ 2011 03 16, 19:27)
Mano 10 jautrumo. Turiu vaiduokliuka, dariau pries pora valandu blush2.gif bet tikrai labai toks vaiduokliskas, bet yra, neissigalvoju blush2.gif  Beje, vakar ir siandien pilvo apacia (kirksnyse taip pat)  maudzia ir tempia. Ir sirdis dreba is jaudulio, kad butu tikras vaiduokliukas wub.gif 

thumbup.gif vajej kaip faina ... aš net kompą pasikėliau ir visaip kaip išvarčiau, net vyras paklausė ką aš čia noriu pamatyti lotuliukas.gif ... vai kaip lauksiu rytdienos ir porytdienos ir vis ryškėjančio wub.gif
Atsakyti
QUOTE(daivutyte @ 2011 03 16, 16:39)
sveika, ziuriu ir negaliu atsigrozet tavo praeitu ciklu, toks tobulai dvifaziskas!!!

Sveika, tai pirmas matuojamas ciklas kurio finise mm, tikiuosi pavasaris tikrai gandraus ir greitu laiku sulauksim II
beje the best ir lemputei sveikinimai, kad kita NT matytumet ryskias II
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo kissaule: 16 kovo 2011 - 22:28