Įkraunama...
Įkraunama...

BT matavimas

QUOTE(neirida @ 2011 03 21, 15:35)
kolkas viskas grazu  mirksiukas.gif
nu tikrai kardiograma g.gif  o hormonu nebandet tirtis? seip kaip ir matosi fazes,bet visiek mano nuomone,labai sokineja BT g.gif

ziurint kuria prasme grazu biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(leoparduteee @ 2011 03 21, 15:41)
ziurint kuria prasme grazu biggrin.gif

pakritimas laiku ir vietoj mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(neirida @ 2011 03 21, 15:42)
pakritimas laiku ir vietoj  mirksiukas.gif

tai gerai nors testukas parode juostele antra matoma bet ne tokia ryskia kokia noreciau manau tai apgaulinga nes mano bt zema gal as is tu saltuju biggrin.gif nuojauta kuzda ateis mano mmm tad nereik prisisvajoti
Atsakyti
QUOTE(leoparduteee @ 2011 03 21, 15:46)
tai gerai nors testukas parode juostele antra matoma  bet ne tokia ryskia kokia noreciau manau tai apgaulinga nes mano bt zema gal as is tu saltuju biggrin.gif  nuojauta kuzda ateis mano mmm tad nereik prisisvajoti

nu dar labai anksti ryskiai antrai juostelei mirksiukas.gif bet jau kazka matai? bigsmile.gif thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(leoparduteee @ 2011 03 21, 11:35)
28-30 manau normalus smile.gif

Tai tikekimes, kad dar pasoksi. mirksiukas.gif 4u.gif

QUOTE(neirida @ 2011 03 21, 11:35)
nu tikrai kardiograma g.gif  o hormonu nebandet tirtis? seip kaip ir matosi fazes,bet visiek mano nuomone,labai sokineja BT g.gif

drinks_cheers.gif , jeigu uztruks planavimas, dereti issitirti, keisti man tokie dideli sokinejimai.
Atsakyti
QUOTE(neirida @ 2011 03 21, 15:49)
nu dar labai anksti ryskiai antrai juostelei  mirksiukas.gif  bet jau kazka matai? bigsmile.gif  thumbup.gif

aha bet vistiek isitikinus kad neigemas nenoriu nusivilti ir prisisvajoti, is tikruju krutine lb skauda ir troskina ir y toleta vaikstau dazniau bet tai ir menesiniu artejatis pozimis buna dar va ir isbere veida biggrin.gif
Papildyta:
QUOTE(Žemyna_mėlynakė @ 2011 03 21, 15:52)
Tai tikekimes, kad dar pasoksi.  mirksiukas.gif  4u.gif
drinks_cheers.gif , jeigu uztruks planavimas, dereti issitirti, keisti man tokie dideli sokinejimai.

na tikiuosi smile.gif
Atsakyti
QUOTE(the best @ 2011 03 21, 13:36)
Labas rytas,
Vel pakilau smile.gif
...
Graziai laikaisi 4u.gif

Cia po Miledi suoliu tokiu grafikiuku turim nemazai biggrin.gif

nemažai buvai pakritusi g.gif ... tik aukštyn, nebereikia tokių kritimų, mums aukštumos labiau patinka didis.gif

Bet nepastebėjot, kad šį menesį ypač kalnų kalnelių daug ...įtariu pavasaris savo daro - hormonų audros lotuliukas.gif

QUOTE(Žemyna_mėlynakė @ 2011 03 21, 14:11)
PUka, tavo grafikelis irgi grazus, laikykis.  4u.gif

wub.gif ačiū Žemynute

QUOTE(Oliza @ 2011 03 21, 14:23)
ziuriu visu grafikeliai, kaip grafikeliai, nu jau mano  doh.gif 

jau net nuspėjamas darosi ... ryt 36.1 smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Žemyna_mėlynakė @ 2011 03 21, 14:33)
Tikrai, kad kalnai kalneliai.  g.gif Pirmas ciklas, kai matuoji, kiek laiko planuoji?  4u.gif

Pirmas kai matuoju, o planuojam jau 6tas menuo.

QUOTE(neirida @ 2011 03 21, 14:35)
kolkas viskas grazu  mirksiukas.gif

Hormonu nesityriau dar, bet turiu cista, geriu D ir vyliuosi kad kita menesi tokiu svyravimu nebus unsure.gif

QUOTE(PUka @ 2011 03 21, 15:22)
jau net nuspėjamas darosi ... ryt 36.1  smile.gif

lotuliukas.gif ziuresim
Atsakyti
labukas mergaites, po 4u.gif uz kantrybe, del BT. Na as dar pakilau laipsniuku bp , tik viena bedele, persisaldziau sestadieni unsure.gif tai dabar truputi sirguliuoju, ir del tariamo zirniuko jokiu vaistuku negalima, gerklyte skauda- islamo kerpe ciulpiu... kaip manot nepaveiks NT persalimas? rytoj ruosiuosi daryt....

QUOTE(Gule @ 2011 03 21, 13:38)
Sveikutės, Šiandien kritau. Ir toks keistas dalykas buvo: man jau kokią savaitę vis pamaudena pilvą, kartais taip lyg tuoj tuoj ims ir prasidės dienos (iki jų dar 5-6 dienos), o šiandien taip suskaudo pilvo apačią, kad vos neaiktelėjau. Sakykit, kaip yra su ta implantacija ? Kada ji maždaug būna ?

man lygiai tokie patys jausmai buvo, ir iki dabar negaliu stipriai isitempti, nes suskausta pilvo apacioj, dar vienas keistas dalykas, tai kad labaiuzkieteje viduriai buvo, ko pas mane niekada nebuvo.. blink.gif

Atsakyti
QUOTE(draugee @ 2011 03 21, 16:50)
labukas mergaites, po  4u.gif  uz kantrybe,  del BT. Na as dar pakilau laipsniuku    bp    , tik viena bedele, persisaldziau sestadieni  unsure.gif tai dabar truputi sirguliuoju, ir del tariamo zirniuko jokiu vaistuku negalima, gerklyte skauda- islamo kerpe ciulpiu... kaip manot nepaveiks NT  persalimas? rytoj ruosiuosi daryt....
man lygiai tokie patys jausmai buvo, ir iki dabar negaliu stipriai isitempti, nes suskausta pilvo apacioj, dar vienas keistas dalykas, tai kad labaiuzkieteje viduriai  buvo, ko pas mane niekada nebuvo.. blink.gif

Man dar ir kūtinę skauda tikrai stipriau nei anksčiau. O stipriau skauda jau antras mėnuo, kaip tiek laiko geriu moteriškus vitaminus. Gal sakau dėl jų poveikio? Jau keletą rytų prabudus atrodė, kad ji lyg sumušta būtų.
Atsakyti
QUOTE(PUka @ 2011 03 21, 12:22)
wub.gif  ačiū Žemynute

4u.gif

QUOTE(Oliza @ 2011 03 21, 12:33)
Pirmas kai matuoju, o planuojam jau 6tas menuo.
Hormonu nesityriau dar, bet turiu cista, geriu D ir vyliuosi kad kita menesi tokiu svyravimu nebus  unsure.gif
lotuliukas.gif  ziuresim

Jeigu si nesulauksi II, matuok ir sekanti, matydama, kad kartojasi, nueik issitirti, de viso pikto. 4u.gif

QUOTE(draugee @ 2011 03 21, 12:50)
labukas mergaites, ...

Persalimas NT nepaveiks, tik tu gerk arbatos, laikykis siltai. 4u.gif Kad uzkietejo, tai daznas pozymis nestuke.gif . 4u.gif Gal daugiau valgai pastaruoju metu?
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Žemyna_mėlynakė: 21 kovo 2011 - 16:10
[quote=PUka,2011 03 21, 14:07]

dulsyte, aš prisižiūrėjau į tavo grafikėlį ir pati šuoliuoti pradėjau, nors prieš tai buvo tiesi tiesioji biggrin.gif

kad tik i gera tie suoliai butu mirksiukas.gif 4u.gif
Papildyta:
[quote=the best,2011 03 21, 14:36]
Labas rytas,
Vel pakilau smile.gif
4u.gif

laabai grazi BT sekmes dabar kilk ir kilk ir nebenusileisk 4u.gif 4u.gif 4u.gif

mergytes kaip daryti man kad FF grafikiukas nedingtu nes jau po 4 dienu mano VIP'as baigiasi verysad.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo dulsyte: 21 kovo 2011 - 16:28