Įkraunama...
Įkraunama...

BT matavimas

QUOTE(leoparduteee @ 2011 03 22, 05:55)
labas rytas atejau pasisveikint ir begu nuo pc vakare po darbo prisesiu (va dar pasirodau http://www.babyplan.ru/profile/91494  ) smile.gif

thumbup.gif

labas rytas, o mano tempa nenori kilti
Atsakyti
Labas rytas 4u.gif nenukrito BT siryt, su nekantruku lauksim rytojaus bigsmile.gif
perziurejau savo ankstesnius ciklus, nu nebuvo niekad, kad tokia BT laikytusi kelias dienas is eiles, o ir pries mm jau pora dienu po trupuni pakrisdavo i apacia mastau.gif ecch, kad tai butu ne ciklo isdaigos doh.gif unsure.gif

pasirodau 4u.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo vaiduter: 22 kovo 2011 - 08:05
Labas rytas
user posted image
Papildyta:
QUOTE(vaiduter @ 2011 03 22, 08:00)

pasirodau 4u.gif

gražus kilimas
Papildyta:
QUOTE(3lena @ 2011 03 21, 21:00)
Va ir maniskis pagaliau grazesnis pasidare  biggrin.gif
http://www.fertility...com/home/23be08
Bet kazkaip idomiai, galvojau, kad bres O temperaturai esant zemiausiam taske, o pasirodo nea  g.gif

QUOTE(leoparduteee @ 2011 03 22, 04:55)
labas rytas atejau pasisveikint ir begu nuo pc vakare po darbo prisesiu (va dar pasirodau http://www.babyplan.ru/profile/91494  ) smile.gif

nu koks gražus rytas,visos,tik aukštyn.... thumbup.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Pumcė Šmumcė: 22 kovo 2011 - 08:16
Labutis smile.gif
Maniškis
user posted image

Lygindama savo du pastaruosius ciklus, einamasis man daugiau vilties suteikia. Praeitą ciklą nebuvau pakilusi iki 37,10, o šį ciklą net trys dienelės kaip tokia viršūnė.

Geros dienos visoms !
Atsakyti
QUOTE(Pumcė Šmumcė @ 2011 03 22, 10:15)
gražus kilimas
Papildyta:
nu koks gražus rytas,visos,tik aukštyn....  thumbup.gif

kad to pakilimo kaip ir nera pas mane hihihi.gif

aha tikrai dauguma aukstumose sedi thumbup.gif

QUOTE(Gule @ 2011 03 22, 10:27)
Labutis smile.gif
Maniškis
user posted image

Lygindama savo du pastaruosius ciklus, einamasis man daugiau vilties suteikia. Praeitą ciklą nebuvau pakilusi iki 37,10, o šį ciklą net trys dienelės kaip tokia viršūnė.

Geros dienos visoms !

thumbup.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo vaiduter: 22 kovo 2011 - 08:35
Labas rytas mergaites,
Oi kiek daug jusu su pakilimais. Taip ir toliau bigsmile.gif

Pasirodau ir as su savo grafikeliu.
user posted image

Klausimas: kada su tokiu grafikeliu jau galima gadinti NT?
Atsakyti
QUOTE(lostrise @ 2011 03 22, 11:04)
Labas rytas mergaites,

NT siaip geriausia daryt mm diena(zinoma jei ju nera) ar veluojant mm mirksiukas.gif
o pagal tavo grafikeli, tai idomu kiek pas tave buna DPO? siiap gal ir dabar jau kazka rodytu g.gif
Atsakyti
QUOTE(vaiduter @ 2011 03 22, 10:10)
NT siaip geriausia daryt mm diena(zinoma jei ju nera) ar veluojant mm mirksiukas.gif
o pagal tavo grafikeli, tai idomu kiek pas tave buna DPO? siiap gal ir dabar jau kazka rodytu g.gif

Mano ciklas yra 27dienos. O BT matuoju tik pirma menesiuka, todel nezinau kiek buna DPO blush2.gif Iki mano dienu dar liko 3dienos. Tai turbut NT gadinsiu sestadieni rolleyes.gif , jeigu veluos 1diena.
Atsakyti
[quote=dulsyte,2011 03 21, 19:17]
[quote=Miledi,2011 03 21, 17:58]
ech tie mano kalenliai smile.gif

kaip jautiesi?kaip sveikatele,kokiu pozymiu atsirado ?
[/quote]

Labas 4u.gif
kaip tu? vis uzbegu paziureti.
Pozymiai tai paprasti - (.) traukimas bet kartais pas mane ir neivardinciau to skausmu smile.gif o siaip viskas ok - noriu anksti miegot, bet anksti ir keliuos ax.gif daugiau lyg nieko nepastebejau - seku save toliau ir laukiu kol prisijungsi 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(lostrise @ 2011 03 22, 11:18)
Mano ciklas yra 27dienos. O BT matuoju tik pirma menesiuka, todel nezinau kiek buna DPO  blush2.gif Iki mano dienu dar liko 3dienos. Tai turbut NT gadinsiu sestadieni  rolleyes.gif , jeigu veluos 1diena.

aisku mirksiukas.gif na manau geriausia ir bus NT daryt , kai jau veluoja mm, tada nebus bergzdzias NT gadinimas 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(leoparduteee @ 2011 03 22, 01:55)

QUOTE(vaiduter @ 2011 03 22, 05:00)
Labas rytas 4u.gif  nenukrito BT siryt, su nekantruku lauksim rytojaus bigsmile.gif
perziurejau savo ankstesnius ciklus, nu nebuvo niekad, kad tokia BT laikytusi kelias dienas is eiles, o ir pries mm jau pora dienu po trupuni pakrisdavo i apacia mastau.gif ecch, kad tai butu ne ciklo isdaigos doh.gif  unsure.gif

pasirodau 4u.gif

QUOTE(Gule @ 2011 03 22, 05:27)
Labutis smile.gif
Maniškis
user posted image

Geros dienos visoms !

QUOTE(lostrise @ 2011 03 22, 06:04)
Labas rytas mergaites,
Oi kiek daug jusu su pakilimais. Taip ir toliau  bigsmile.gif

Pasirodau ir as su savo grafikeliu.
user posted image

Kokie grazus grafikeliai, lauksime is jusu teigiamu NT!!! thumbup.gif 4u.gif
Papildyta:
Neirida, imk balioneli, kad pakiltum pagaliau. 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Žemyna_mėlynakė @ 2011 03 22, 10:29)
Kokie grazus grafikeliai, lauksime is jusu teigiamu NT!!!  thumbup.gif  4u.gif
Papildyta:
Neirida, imk balioneli, kad pakiltum pagaliau.  4u.gif

aciu, jau galetu ir auksciau pakilti, bet faktas, kad jau po O mirksiukas.gif mano grafikeliai durnavoti matyt del hormonu, bet klkas matuoju tik tam, kad zinoti kada mm ir kelinta DPO . Antra ciklo puse visada uzkabina nes atsiranda intriga lotuliukas.gif uzkibo neuzkibo, kilsiu ar krisiu doh.gif lotuliukas.gif
Atsakyti