Įkraunama...
Įkraunama...

** Čia Šiauliečiai statosi namus **

QUOTE(janna @ 2011 04 06, 14:31)
uz GN taip pat dairemes. man nelabai. bet cia skonio reikalas. visiems gi neitiksi.
viskas pakankamai toli. net duonos pritrukus, reik su masina lekt. iki sustojimo irgi zingsniuot nemazai.

Na siaip gal dabar ir siek tiek nelabai idomiai atrodo tas rajonukas (uz GN), bet pagal detaluji plana, tenai tures atsirasti parduotuviu tinklai ir visuomeninio pobudzio statiniai... Bet tai laiko klausimas... g.gif
Kainos panasios kaip ir kitur, gal siek tiek didesnes, nes arciau centro nei pietinis rajonas.. sklypai kaip ir su visomis komunikacijomis blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(rai_tuzas @ 2011 04 06, 13:16)
Taip uz senuju GN . Siauliu raj. Zaliukiu km. Paminejau "Prie Maluno" , todel kad nekillnojamo turto agentura Rebest  si kvartala ivardina kaip kvartala "Prie Maluno "
na koks skirtumas juk beveik visi  zino sia vieta .
Kaip jums tas kvartalas ? kokiu atsiliepimu turite apie ji ?

Na siaip ir mes ziurinejomes tenais sklypo, bet kai pasikalbejome su ten dirbusiais statybininkais, tas noras praejo smile.gif Pasirodo ten pakankamai dregna (butu dar puse velnio) , ir dirvozemis apie 70cm gryna durpe. blink.gif Taigi tenka nukasti ir uzvezti galybe grunto, kas gerokai pabrangina ir taip nemaza sklypo kaina.
Atsakyti
QUOTE(laimingas @ 2011 04 06, 17:46)
...tenai tures atsirasti parduotuviu tinklai ir visuomeninio pobudzio statiniai... Bet tai laiko klausimas...  g.gif

Medelyne dar pries gerus 20 metu turejo atsirasti miesto vandientiekis kartu su kanalizacijos tinklais. Bet kaip zinia....

Tas kada nors .... gal ir neblogai skamba. Bet as noriu ir man reikia gyventi dabar. Paskui jau arba nereikes arba nedomins tiek, kad labai reiktu.

Bet kaip ir sakiau... kiekvienas pasirenka kas jam tinkamiausia ir atrodo geriausia. Galop gi jam paciam ten ir gyventi....
Atsakyti
QUOTE(airise @ 2011 04 06, 14:32)
Matyt Rebest vadovauja ir dirba ne šiauliečiai,nes vietiniai tokio kvartalo pavadinimo Prie malūno neturi.  bent jau pirmą kartą girdžiu. Niekuo neišsiskirai tas kvartaliukas,man tai nelabai jis. Nejaukus kažkoks, geresnis tas kitoj gatvės pusėj,Žaliūkių .
Už senųjų GN,tai aš eičiau ieškot kur nors už Kudirkos gatvės blush2.gif  doh.gif

drinks_cheers.gif ir aš taip pagalvočiau, nes pati ten gimiau bigsmile.gif

Sutinku su Janna, kad kiekvienam savo rajonas geriausias. Man geriausi pabaliai - šalia parduotuvės, geras susisiekimas su visais mikrorajonais, ypač super kad atsidarė aplinkelis į pietinį. Vaikai savarankiškai gali nuvažiuoti/parvažiuoti iš/į mokyklas, būrelius ir tt.
Atsakyti
QUOTE(gi2lux @ 2011 04 07, 00:09)
geriausi pabaliai - šalia parduotuvės, geras susisiekimas su visais mikrorajonais, ypač super kad atsidarė aplinkelis į pietinį. Vaikai savarankiškai gali nuvažiuoti/parvažiuoti iš/į mokyklas, būrelius ir tt.

OI OI OI kokie mes..... new_russian.gif new_russian.gif new_russian.gif

ok.gif ok.gif ok.gif

sokiai.gif sokiai.gif sokiai.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo šeima iš 5: 07 balandžio 2011 - 09:01
QUOTE(gi2lux @ 2011 04 06, 23:09)
drinks_cheers.gif ir aš taip pagalvočiau, nes pati ten gimiau  bigsmile.gif

Sutinku su Janna, kad kiekvienam savo rajonas geriausias. Man geriausi pabaliai - šalia parduotuvės, geras susisiekimas su visais mikrorajonais, ypač super kad atsidarė aplinkelis į pietinį. Vaikai savarankiškai gali nuvažiuoti/parvažiuoti iš/į mokyklas, būrelius ir tt.

tongue.gif thumbup.gif sunglasses2.gif
Atsakyti
QUOTE(aulina @ 2011 04 06, 14:04)
planuoji ten pirkti, ar jau nusipirkai?
sklypų kainos ten visada didžiausios, gal dėl to, kad tarp centro ir pietinio  g.gif O elektros tarifai mažesni, nes priklauso rajonui, jeigu nepasikeitė.

Elektros tarifai jau manau LABAI seniai nebepriklauso nuo to ar rajonas ar miestas. tik zemes mokestis skiriasi.
Ir siaip ten gali buti labai neliksma jei vel uzsileipnos tas miskelyje esantis durpiniukas doh.gif
Papildyta:
QUOTE(aulina @ 2011 04 06, 14:37)
skaitosi geras rajonas, bet keista kaip ten žmonės nori gyventi, šalia parkas, kuris nuolat šiukšlinamas, buriasi jame jaunimėlis, triukšmauja, narkomanai ir pijokai vaikšto, benamiai čiužinius pasistatę. Dėl šių dalykų man atgrasu.

Vel ne apie ta puse Architektu gatves kalbame. Parkelis yra kitoje puseja gatves gimdymo namu, MirV klinikos, Avitelos.... Ten kur tas kotedzas pastatytas, jeigu ilgai jis stoves, nes net jei padaila buvo daroma prie minusines temperaturos, tai kaip kitka padaryta g.gif
Papildyta:
QUOTE(laimingas @ 2011 04 06, 17:46)
Na siaip gal dabar ir siek tiek nelabai idomiai atrodo tas rajonukas (uz GN), bet pagal detaluji plana, tenai tures atsirasti parduotuviu tinklai ir visuomeninio pobudzio statiniai... Bet tai laiko klausimas...  g.gif
Kainos panasios kaip ir kitur, gal siek tiek didesnes, nes arciau centro nei pietinis rajonas.. sklypai kaip ir su visomis komunikacijomis blush2.gif

Kiek atsimenu dazniausiai skelbiamos kainos tais besotybes laikais, tai buvo 25K...., taigi toli iki normaliu.
Atsakyti
Lorna ,junkis prie mūsų mirksiukas.gif
Atsakyti
smile.gif Aciu uz kvietima.Cia pas jus labai silta,butinai prisijungsiu.Mes kol kas statom su projektuotoju ant popieriaus.
Atsakyti
QUOTE(zojux @ 2011 04 07, 14:46)
Vel ne apie ta puse Architektu gatves kalbame. Parkelis yra kitoje puseja gatves gimdymo namu, MirV klinikos, Avitelos....  Ten kur tas kotedzas pastatytas, jeigu ilgai jis stoves, nes net jei padaila buvo daroma prie minusines temperaturos, tai kaip kitka padaryta  g.gif
Papildyta:
Kiek atsimenu dazniausiai skelbiamos kainos tais besotybes laikais, tai buvo 25K...., taigi toli iki normaliu.

Siaip uz GM (MirV klinikos, zaliukiu maluno) slypu kainos dabar kiek maciau skelbimuose eina nuo 10 iki 12t uz a.... O toje puseje kur tas pilkas kotedzas (ir parkelis) kainos tai siaubingos... Kazkada domejausi, tai prase 25t uz a.....
Atsakyti
laimingas, ar jau uždengėte stogą?
Atsakyti
QUOTE(aulina @ 2011 04 08, 07:18)
laimingas, ar jau uždengėte stogą?

dar ne... vis orai nelabai kokie... doh.gif
Atsakyti