Įkraunama...
Įkraunama...

** Čia Šiauliečiai statosi namus **

QUOTE(laimingas @ 2011 04 08, 09:39)
dar ne... vis orai nelabai kokie...  doh.gif

ypac siandien hihihi.gif
Atsakyti
QUOTE(airise @ 2011 04 06, 14:32)
Matyt Rebest vadovauja ir dirba ne šiauliečiai,nes vietiniai tokio kvartalo pavadinimo Prie malūno neturi.  bent jau pirmą kartą girdžiu. Niekuo neišsiskirai tas kvartaliukas,man tai nelabai jis. Nejaukus kažkoks, geresnis tas kitoj gatvės pusėj,Žaliūkių .
Už senųjų GN,tai aš eičiau ieškot kur nors už Kudirkos gatvės blush2.gif  doh.gif

ne visi zino senuosius gymdymo namus thumbup.gif uz kudirkos
Atsakyti
QUOTE(ambre @ 2011 04 08, 10:18)
ypac siandien hihihi.gif

hihihi.gif drauge skambino, sake ju medinuko vidury lauku sianakt vos nenunese unsure.gif
Uosviams stoga keicia..kazin kaip ten po sianakt viskas...Aciu D, kad mes dar laukiam ax.gif
Atsakyti
QUOTE(Agnestar @ 2011 04 08, 12:51)
hihihi.gif drauge skambino, sake ju medinuko vidury lauku sianakt vos nenunese  unsure.gif
Uosviams stoga keicia..kazin kaip ten po sianakt viskas...Aciu D, kad mes dar laukiam  ax.gif

skambino mb , sake pas mus lauko tuoletas guli ant sono biggrin.gif doh.gif

idejau i albuma zidini,dar be apdailos,bet bandra vaizda suprasite smile.gif
Atsakyti
Kokią patartumėte apdailą cokoliui (pamatams), iškilę virš grunto nedaug, gal 30 cm max 50 ir nevienodai. Kokios būna apdailos? Koks pasirinkimas? Plytelėmis nenoriu. Reikėtų, kad atrodytų paprastai ir nereiktų pjaustyti pvz. plytelių arba plokščių.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo aulina: 08 balandžio 2011 - 13:41
QUOTE(aulina @ 2011 04 08, 15:39)
Kokią patartumėte apdailą cokoliui (pamatams), iškilę virš grunto nedaug, gal 30 cm max 50 ir nevienodai. Kokios būna apdailos? Koks pasirinkimas? Plytelėmis nenoriu. Reikėtų, kad atrodytų paprastai ir nereiktų pjaustyti pvz. plytelių arba plokščių.

aha, idomu, mums tas pats gresia, mes ir prie iejimo neapsisprendziam ka daryt, tirnkelem, ar klinkeriu det...
Sako uzsienyje daro, kaip auksciau esanti siena ir viskas, niekas neatskiria spalviskai, nebent kazkokia rimtesne faktura...

Tiesa Ermitaze klinkeris sienoms po 17 lt kam reikia...
Atsakyti
QUOTE(šeima iš 5 @ 2011 04 08, 15:08)
Sako uzsienyje daro, kaip auksciau esanti siena ir viskas, niekas neatskiria spalviskai, nebent kazkokia rimtesne faktura...

mintis puiki, mažiau margumo, pas mus tinkas, ar nebus teplu, gal reikėtų kažko lygaus, lengvai valomo, nes vis tiek apsineš...
Atsakyti
QUOTE(aulina @ 2011 04 08, 14:39)

manau geriausia tinkuoti. gražu man tokia spalva kaip stogo, pvz stogas rudas, cokolis rudas, o namas gelsvas. na čia mano spalvos, kiekvienam savo. Pas mus Taip sukeltos trinkelės, kad iškart eina namo apdaila - tašytos plytos.
Atsakyti
QUOTE(gi2lux @ 2011 04 08, 15:32)
manau geriausia tinkuoti. gražu man tokia spalva kaip stogo, pvz stogas rudas, cokolis rudas, o namas gelsvas. na čia mano spalvos, kiekvienam savo. Pas mus Taip sukeltos trinkelės, kad iškart eina namo apdaila - tašytos plytos.

As kartais pamastau kaip varijanta cokoli deti kuom tai panasiu kaip kad reklamuoja per statybu tb. Plokstes dengtas granito grudeliais. Bet turetu jos nepigios buti. O gal tiesiog apsiklijuosiu cetriu ir viskas,pigiai,lygiai,geritai. Betkada galima perdazyti.
Atsakyti
Sveiki,
is kur pirkote armatura? Gal kas jau siais metais domejotes kur pigiausia? Aciu
Atsakyti

Tiesa Ermitaze klinkeris sienoms po 17 lt kam reikia...
[/quote]

ten ne klinkeris,o lenku gamybos apdailines plyteles mirksiukas.gif bet cokoliui patc tas mirksiukas.gif
Papildyta:
QUOTE(biesas66 @ 2011 04 08, 16:04)
As kartais pamastau kaip varijanta  cokoli deti kuom tai panasiu kaip kad reklamuoja per statybu tb. Plokstes dengtas granito grudeliais. Bet turetu jos nepigios buti. O gal tiesiog apsiklijuosiu cetriu ir viskas,pigiai,lygiai,geritai.  Betkada galima perdazyti.

tokiu ploksciu su granito grudeliais yra bauhofe ir ermitaze smile.gif jos buna tamsiai rudos ,arba tamsiai pilkos,kaina 60 lt.tik nepamenu plokste ar kvadratas g.gif
Atsakyti
QUOTE(biesas66 @ 2011 04 08, 15:04)
As kartais pamastau kaip varijanta  cokoli deti kuom tai panasiu kaip kad reklamuoja per statybu tb. Plokstes dengtas granito grudeliais. Bet turetu jos nepigios buti. O gal tiesiog apsiklijuosiu cetriu ir viskas,pigiai,lygiai,geritai.  Betkada galima perdazyti.

drinks_cheers.gif Vat ir man tos plokstes pasirode ganetinai neblogas variantas: estetiska, turetu buti nesudetinga prieziura ir tikiuosi laikytu ilgiau nei tinkas. Vieni pazystami cokoli tinkavo, tai jau po poros metu pietinej pusej nubluko spalva ir tinkas aptrupejo. blink.gif O gal tiesiog padaryta buvo nekokybiskai? g.gif
Atsakyti