Įkraunama...
Įkraunama...

Breketai ir plokštelės

QUOTE(pasimetele @ 2005 06 08, 14:30)
fukuotukaf, o tai tavo sesei daba kai nueme breketus tai kaip su ploktele? tik naktim reik nesiot? labai svepluoja?
as ir laukiu nesulaukiu kol man nuims smile.gif siandien kaip tik einu pas ortodonta, tikiuosi geru naujienu isgirst smile.gif nes jau kaip ir pabaiga..

hmm.. bet kai paskaciau kiek jum visas sitas reikalas atsieina tai ojajoj.. pasiseke man sakyciau.. susimokejau 1600 uz abi sistemas ir dar 100 uz lanka te kur palei gomuri dejo ir viskas.. nei uz jokius ziedus nei uz vielu pakeitima moket nereikia.. ir dar buvo taip kad po metu kazkur isdygo protiniai dantys, tai ir ant ju daklijavo breketus ir uz tai nemokejau nieko..  thumbup.gif  dabar tik uz ploktele dar reiks susimoket ir viskas.. tai visai nebrangiai cia man kainavo visas sis malonumas smile.gif

O kur čia dėjais?
Atsakyti
KMU klinikose..
Atsakyti
QUOTE(pasimetele @ 2005 06 08, 14:30)
fukuotukaf, o tai tavo sesei daba kai nueme breketus tai kaip su ploktele? tik naktim reik nesiot? labai svepluoja?

Jai reikia viršuje nešioti tik naktimis, o apačioje ant 4 priekinių priklijavo iš vidaus vielutę, kuri turi sulaikyti dantis nuo išsikraipymo. Kalba taip pat kaip visada, nes dieną plokštelės nešiot nereikia rolleyes.gif
Atsakyti
As siandien buvau pas ortodonta ir pasigirsiu, rugpjuti sake jau nuims man gelezus tongue.gif man sake reiks nesioti 3men plokstele visa laika ir po to tiek laiko kiek isbuvau su breketais naktimis smile.gif heh.. laukiu nesulaukiu rugpjucio smile.gif
Atsakyti
QUOTE(pasimetele @ 2005 06 08, 22:24)
As siandien buvau pas ortodonta ir pasigirsiu, rugpjuti sake jau nuims man gelezus tongue.gif man sake reiks nesioti 3men plokstele visa laika ir po to tiek laiko kiek isbuvau su breketais naktimis smile.gif heh.. laukiu nesulaukiu rugpjucio smile.gif

Man rugpjūtį arba rugsėjį nuims ir klijuos iš vidaus viršuj vielutę....
Atsakyti
QUOTE(jadzka @ 2005 06 09, 10:43)
Man rugpjūtį arba rugsėjį nuims ir klijuos iš vidaus viršuj vielutę....

tai va jau po poros meneseliu busim abi grazios wink.gif
o vidui juk tos vielutes nesimatys.. tai tau isvis fainiai
Atsakyti
reikėtų ir man panešiot, bet kai pasižiūri, kad daininkė iš mango nešioja jau kokius keturis, o gal ir penkis metus, tai praeina noras verysad.gif
gal kas iš klaipėdiškių gali patarti, kur geriausia kreiptis dėl breketų
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo danuter: 09 birželio 2005 - 14:30
tai kiekvienam gi skirtingai.. nezinom mes ne viena kodel ji ten juos taip ilgai nesioja.. ir tikrai ne keturis ir ne penkis metus, o tik tris dar.. sita zinau..
as kai ruosiausi detis breketus irgi galvojau kad mano situacija ne is lengvuju ir be 4 metu neapseisiu, o kai pasake kad pakaks dvieju metu tai net isiziojau.. taip kad nueik geriau pasikonsultuok su ortodontu ir kai jis pasakys kad tau reiks nesioti 4 metus tada ir pergyvenk!!!
Atsakyti
QUOTE(pasimetele @ 2005 06 09, 15:52)
tai kiekvienam gi skirtingai.. nezinom mes ne viena kodel ji ten juos taip ilgai nesioja.. ir tikrai ne keturis ir ne penkis metus, o tik tris dar.. sita zinau..
as kai ruosiausi detis breketus irgi galvojau kad mano situacija ne is lengvuju ir be 4 metu neapseisiu, o kai pasake kad pakaks dvieju metu tai net isiziojau.. taip kad nueik geriau pasikonsultuok su ortodontu ir kai jis pasakys kad tau reiks nesioti 4 metus tada ir pergyvenk!!!

Išvis, dar aš patarčiau nepagailėt keliasdešim litų ir apsilankyt dar pas minimum vieną ortodontą, tikrai žinau keistų istorijų, tiek su dantų traukimu tiek nešiojimo trukme tiek kainom....
Iš kokių 3 išsirinkt manau įmanoma normaliai smile.gif
Atsakyti
QUOTE(jadzka @ 2005 06 10, 08:44)
Išvis, dar aš patarčiau nepagailėt keliasdešim litų ir apsilankyt dar pas minimum vieną ortodontą, tikrai žinau keistų istorijų, tiek su dantų traukimu tiek nešiojimo trukme tiek kainom....
Iš kokių 3 išsirinkt manau įmanoma normaliai smile.gif

gal ir vertetu istikro.. seip pati tai tik pas ta vieninteli ir tebuvau, bet galiu pasakyt kad pasiseke man nereliai tongue.gif uztaikiau geriau nei tikejausi tongue.gif
Atsakyti
QUOTE(pasimetele @ 2005 06 10, 10:40)
gal ir vertetu istikro.. seip pati tai tik pas ta vieninteli ir tebuvau, bet galiu pasakyt kad pasiseke man nereliai tongue.gif uztaikiau geriau nei tikejausi tongue.gif

Aš iš 3 rinkausi. Ir pasirinkau tą, kuris mažiausiai saldžiai kalbėjo ir klojo viską tiesiai šviesiai. nepatinka man tie vėliau išlendantys niuansai, kad vistik kitaip....
Atsakyti
kaip faina kai paskaitau kurioms jau tuoj nuims rolleyes.gif Man tik sudes uz poros savaiciu, tai dar pora metu kaip minimum nusimato nesioti doh.gif Siandien viena danti nereikalinga jau isrove, antradieni kita rausim ir tada breketus klijuosim. O ziurekit panos man iskilo tokie keli klausimeliai. Kaip tada reikia valyti dantis, ar yra kazkokie spec sepeteliai ar kas nors? Tikriausiai po kiekvieno valgymo teks valyti? O kaip pvz i pirti - ar su jais galima ? tongue.gif O kaip tarkim buciuotis su jais??? blush2.gif tongue.gif biggrin.gif Tiesiog labai idomu koks tada bus jausmas ir kaip reikes prisitaikyti. Pasidalinkit patirtim 4u.gif
Atsakyti