QUOTE(anciuke @ 2005 05 22, 16:31)
Sveiki, dziaugiuosi suradusi si foruma, kaip tik pati planuoju detis breketus. Jau turiu nuotraukas, gydytoja padare mano dantuku atspaudus, kol kas dar taisau visas skylutes. Taciau cia paskaitinejusi, suabejojau del kainos, gydytoja nuteike, kad reikes apie 5000Lt - po 1200 Lt uz breketus ir dar po 200 uz ziedus, tai jau vien uz tai, ka man suklijuos, iseina 2800Lt. O po to kiekvienas apsilankymas dar po 100 Lt. Kai paskaitau, kad cia vienas zandikaulis 800 Lt, kazkaip akyse svieseja

, kalbu apie paprastus breketus, o dar kalbejome apie plastikinius berods, kuriu viena puse 2000 Lt.
Gal zinote, kokios buna breketu rusys ir gal yra interne kur i juos pasiziureti?
aciu

kas čia per kainos?
Aš dėjausi tik viršuje, tai sudėjimas VISŲ breketų viršuje 800 ar tai 900 lt. (tiksliai neatsimenu). Už jokius žiedus nereikėjo mokėt.
O apsilankymai... 40 arba 80 Lt. (80 Lt. tada kai nekičiamas lankas). O breketai patys paprasčiausi. - metaliniai. BEnt jau amn gydytojas sakė, kad nėra tikslo dėtis keramikinius, nes vielos vis tiek matosi. Be to, jie nėra tokie patvarūs kai metaliniai, ir metalinius berods reikia šiek tiek mažiau nešioti, nes su jais galima stipriau koreguoti (bet čia aš galiu ir klysti).
Taigi, susidėjau metalinius ir tikrai ne dėl to, kad trūktų finansų.. Tiesiog nemačiau prasmės nešioti keramikinius, juolab, kad tik 6-8 mėn trereikėjo man...
O internete šiek tiek apie sąkandžius ir pan. yra
http://www.orthognatic.lt/
bent jau aš ten radau sau naudingos info