Įkraunama...
Įkraunama...

Breketai ir plokštelės

QUOTE(Geismas @ 2008 05 12, 20:59)
Beligatiūriniai permatomi(jei nesuklydau biggrin.gif)

Del situ tai nezinau, kita karta paklausk gydytojos. Zinau tik, kad paprastus breketus apvyniodavo su labai plona viela, ir tik po to dedavo(jei as norejau) tas gumytes, o del beligutariniu ( ar kaip ten teisingai blush2.gif ) tai nezinau g.gif Jie gi ten su uzraktukais atrodo, tai taip suprantu, kad tas gumytes deda tik del grozio irgi, kaip ir ant paprastu g.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Anira: 12 gegužės 2008 - 21:37
Beligatiūriniai permatomi(jei nesuklydau biggrin.gif )

Del situ tai nezinau, kita karta paklausk gydytojos. Zinau tik, kad paprastus breketus apvyniodavo su labai plona viela, ir tik po to dedavo(jei as norejau) tas gumytes, o del beligutariniu ( ar kaip ten teisingai  ) tai nezinau  Jie gi ten su uzraktukais atrodo, tai taip suprantu, kad tas gumytes deda tik del grozio irgi, kaip ir ant paprastu

Na siaip suklydot abi smile.gif, beligaturiniai nera permatomi, jie tik truputi estetiskesni nei iprasti, nes ju pagrindas yra skaidrus (dalis kuri klijuojas ant danties) o spynele vistiek metaline, stai kaip atrodo "Damon" beligaturinis breketas (toks kaip pas mane):
user posted image
Ir ant ju jokiu gumyciu nieks nededa, nei del grozio nei del kazko kito.
Atsakyti
laba,
as ir baigiu susitvarkyti dantukus, kad galeciau detis breketus
man gyditoja rekomenduoja detis tuos beligeturinius breketus, bet as db pagalvojau, kad visai noreciau permatomu.
gal kas zino kuo jie skiresi (gal su permatomais ilgiau vaikscioti reiketu) ir kokios kainos yra?
Atsakyti
Taip su skaidriais tektu ilgiau vaikscioti. O su beligaturiniais:
Reciau tenka traukti dantis (as issaugojau net 4, jei buciau dejesis paprastus buciau priverstas atsikratyti 4 dantu (man tai yra daug))
Reciau tenka pas gydytoja lankytis (mazdaug kas 10 sav.)
O kainos apytiklsiai vienodos.
Atsakyti
as dantuku jau nebeissaugosiu, nes jau 3 sveikus protinius istrauke(kreivi lb buvo), bet man nesiojimo laikas tai svarbus tikrai, nes nesinori 5 m vaikscioti su tuo groziu burnoje. Man gyditoje zada istiesinti per 1-1.5 metu, bet kazkaip abejoju kad taip greitai ymanoma.
o per kiek laiko jums istiesino?
Atsakyti
QUOTE(evaldas5211 @ 2008 05 14, 14:19)
Taip su skaidriais tektu ilgiau vaikscioti. O su beligaturiniais:
Reciau tenka traukti dantis (as issaugojau net 4, jei buciau dejesis paprastus buciau priverstas atsikratyti 4 dantu (man tai yra daug))
Reciau tenka pas gydytoja lankytis (mazdaug kas 10 sav.)
O kainos apytiklsiai vienodos.

Maniškė ortodontė sakė, kad man gydymas truktų tiek pat kiek ir su metaliniais mirksiukas.gif .

Susimaišiau aš doh.gif Pas mane ne beligatiūriniai, o safyriniai. Žodžiu užrakto pas mane nėra ir jie visiškai permatomi. Taip, kad neišeis be gumyčių apsieiti.
Atsakyti
QUOTE(Gintarija7 @ 2008 05 10, 22:31)
Na zinok taip bus neilgai, greit apsiprasi ir viskas bus ok  thumbup.gif  ir galesi pradet dziaugtis rezultatais. As jau su kabem du menesiai ir jau dabar po truputi matau rezultatus ir dziaugiuosi, nemalonus jausmai dingo ir man jie pradejo patikti  smile.gif
Tau linkiu to paties  rolleyes.gif

Jau kaip ir savaitele prabego, tai siaip apsipratau, bet kolkas kas nezino, kad turiu sita smagumeli burnoj, tai niekaip nesupranta, kodel nebesisypsau.Pati nesuprantu, kodel dabar tureciau gedytis tokio dalyko, viskas cia normalu bet tikriausiai reikia,kad ne vien lupos priprastu ar dar kas, o as pati. Seniausiai svajojau pradet tvarkytis dantukus, tai siaip dziaugiuosi:) Tik, kad man proceduros arteja tokios labai "malonios".. Reikia padaryti tarpeli tarp priekinio danties ir iltinio (jis pas mane eina po priekinio danties iskart, nes to dantuko, kuris turetu buti toje vietoje, net uzuomazgos nebuvo niekada) ir isodinti implanta.Tai tikiuosi kai tarpa atidarys, eis kazkaip tai uzpildyti kuonors laikinu. Ir zinoma uzsiskiedziau viska tvarkytis kuo greiciau, o ryt paskutinis skambutis, liepa isleistuves.. Bet, jei lauksiu, tai visada tu progu bus visokiausiu.Tai ir pasiryzau kazkaip smile.gif O kokios tavo problemeles? blink.gif
Atsakyti
QUOTE(Ger2te @ 2008 05 15, 21:35)
Jau kaip ir savaitele prabego, tai siaip apsipratau, bet kolkas kas nezino, kad turiu sita smagumeli burnoj, tai niekaip nesupranta, kodel nebesisypsau.Pati nesuprantu, kodel dabar tureciau gedytis tokio dalyko, viskas cia normalu bet tikriausiai reikia,kad ne vien lupos priprastu ar dar kas, o as pati. Seniausiai svajojau pradet tvarkytis dantukus, tai siaip dziaugiuosi:) Tik, kad man proceduros arteja tokios labai "malonios".. Reikia padaryti tarpeli tarp priekinio danties ir iltinio (jis pas mane eina po priekinio danties iskart, nes to dantuko, kuris turetu buti toje vietoje, net uzuomazgos nebuvo niekada) ir isodinti implanta.Tai tikiuosi kai tarpa atidarys, eis kazkaip tai uzpildyti kuonors laikinu. Ir zinoma uzsiskiedziau viska tvarkytis kuo greiciau, o ryt paskutinis skambutis, liepa isleistuves.. Bet, jei lauksiu, tai visada tu progu bus visokiausiu.Tai ir pasiryzau kazkaip smile.gif O kokios tavo problemeles?  blink.gif

Sveika,

na man gal viskas paprasciau, jau apsipratau. Gydytoja sake kad dideles patologijos nera, sakandis geras, bet va pas mane gomuryje yra vienas dantis, bet jis dar be kabes, tai va nezinau kada ji prikabins ir statys i vieta. Manau tuomet ir skaudes labiau, bet siuo metu thumbup.gif Beje man jau daugiau nei 2 men praejo. Sekmes tau... mirksiukas.gif
Atsakyti
sveiki,as irgi prisijungsiu ax.gif
gal kas koki patarima turit...
Kaune konsultavausi pas ortodonta,tai dave siuntima pasidaryt nuotraukyte ir issitraukti 4 dantukus (ketvirtus). na dar butu galiniai tai rizikuociau, o dabar vis neprisiverciu doh.gif baisu kazkaip....
gal kas turit parekomenduot koki daktariuka Kaune,kuris gal pagelbetu susideti breketus be rovimo g.gif ?
Atsakyti
Galima bandyti det beligaturinius - su jais daug reciau tenka raut dantis, bet kainuoja visai burnai apie 4000 Lt, o siaip jei deti paprastus ir nerauti kai reikia tai veliau gali dantys pasvirti.
Atsakyti
QUOTE(evaldas5211 @ 2008 05 20, 15:18)
Galima bandyti det beligaturinius - su jais daug reciau tenka raut dantis, bet kainuoja visai burnai apie 4000 Lt, o siaip jei deti paprastus ir nerauti kai reikia tai veliau gali dantys pasvirti.

g.gif o gal kartais zinai kur beligaturinius Kaune deda? nes konsultacijoj apie tokius man nieko neuzsimine verysad.gif
Atsakyti
Na kad ir Ortodontijos Centre smile.gif
Atsakyti