QUOTE(Gintarija7 @ 2008 05 10, 22:31)
Na zinok taip bus neilgai, greit apsiprasi ir viskas bus ok

ir galesi pradet dziaugtis rezultatais. As jau su kabem du menesiai ir jau dabar po truputi matau rezultatus ir dziaugiuosi, nemalonus jausmai dingo ir man jie pradejo patikti
Tau linkiu to paties
Jau kaip ir savaitele prabego, tai siaip apsipratau, bet kolkas kas nezino, kad turiu sita smagumeli burnoj, tai niekaip nesupranta, kodel nebesisypsau.Pati nesuprantu, kodel dabar tureciau gedytis tokio dalyko, viskas cia normalu bet tikriausiai reikia,kad ne vien lupos priprastu ar dar kas, o as pati. Seniausiai svajojau pradet tvarkytis dantukus, tai siaip dziaugiuosi:) Tik, kad man proceduros arteja tokios labai "malonios".. Reikia padaryti tarpeli tarp priekinio danties ir iltinio (jis pas mane eina po priekinio danties iskart, nes to dantuko, kuris turetu buti toje vietoje, net uzuomazgos nebuvo niekada) ir isodinti implanta.Tai tikiuosi kai tarpa atidarys, eis kazkaip tai uzpildyti kuonors laikinu. Ir zinoma uzsiskiedziau viska tvarkytis kuo greiciau, o ryt paskutinis skambutis, liepa isleistuves.. Bet, jei lauksiu, tai visada tu progu bus visokiausiu.Tai ir pasiryzau kazkaip

O kokios tavo problemeles?