Man berniukui būtų buvę sunkiau išrinkti vardą,nes turėjau keletą variantų,ir, deja ,visi nepatiko mano vyrui, o dukrytę iš karto žinojau kokiu vardu vadinsiu.
(auginam dukrytę)

Man tai atrodo, kad mergaitėms daug gražių vardų. O berniukams man sunkiai sekasi parinkti. Niekaip nesutardavom, ir iš įvairių variantų nepavykdavo išsirinkti tikrai patinkančio. Bet gimė dvi dukrytės.

Mums taip pat su vyru rinkti varda mergytei sekesi daug geriau nei berniukui. Galbut, kad renkant mergaitei varda vyras leido daugiau pasireiksti man, o del berniuko, tai visus mano isrinktus vardus kritikavo, o man visai nepatiko jo siulomi vardu variantai
Dabar turim dukryte, o jos varda jau buvom isrinke iki jai gimstant be dideliu priestaravimu

Tikrai lengviau vardą išrinkti mergytei...oi kiek vargom kol sutarėm kaip pavadinti savo vyruką

QUOTE(ramzis69 @ 2007 05 08, 21:10)
Tikrai lengviau vardą išrinkti mergytei...oi kiek vargom kol sutarėm kaip pavadinti savo vyruką 

pas mus buvo atvirkščiai, rodos tiek gražių vardų bernams. viskas buvo +-aišq.
bet vargo su mergaitės užvadinimu neturėjom

mano nuomone, sunkiau berniukui

Man atrodo, kad berniukui
mergaitei lengviau...

man tai berniukui lengviau būtų išrinkti

As manau, kad mergaitei isrinkti varda yra tikrai lengviau nei berniukui.. O gal tiesiog neradau kol kas tokio berniuko vardo, kuris butu pats paciausias

Mes mergytei turim varda, net jei dvynukes gimtu vardus turim, bet va jei bus berniukas, tai kapiec
Neneisivaizduoju koki reiktu pasirinkti