Įkraunama...
Įkraunama...

Kam lengviau išrinkti vardą ?

Man berniukui būtų buvę sunkiau išrinkti vardą,nes turėjau keletą variantų,ir, deja ,visi nepatiko mano vyrui, o dukrytę iš karto žinojau kokiu vardu vadinsiu. smile.gif (auginam dukrytę)
Atsakyti
Man tai atrodo, kad mergaitėms daug gražių vardų. O berniukams man sunkiai sekasi parinkti. Niekaip nesutardavom, ir iš įvairių variantų nepavykdavo išsirinkti tikrai patinkančio. Bet gimė dvi dukrytės. wub.gif
Atsakyti
Mums taip pat su vyru rinkti varda mergytei sekesi daug geriau nei berniukui. Galbut, kad renkant mergaitei varda vyras leido daugiau pasireiksti man, o del berniuko, tai visus mano isrinktus vardus kritikavo, o man visai nepatiko jo siulomi vardu variantai g.gif Dabar turim dukryte, o jos varda jau buvom isrinke iki jai gimstant be dideliu priestaravimu 4u.gif
Atsakyti
Tikrai lengviau vardą išrinkti mergytei...oi kiek vargom kol sutarėm kaip pavadinti savo vyruką doh.gif
Atsakyti
QUOTE(ramzis69 @ 2007 05 08, 21:10)
Tikrai lengviau vardą išrinkti mergytei...oi kiek vargom kol sutarėm kaip pavadinti savo vyruką  doh.gif

pas mus buvo atvirkščiai, rodos tiek gražių vardų bernams. viskas buvo +-aišq.
bet vargo su mergaitės užvadinimu neturėjom tongue.gif
Atsakyti
mano nuomone, sunkiau berniukui ax.gif
Atsakyti
Man atrodo, kad berniukui
Atsakyti
mergaitei lengviau... ax.gif
Atsakyti
man tai berniukui lengviau būtų išrinkti doh.gif
Atsakyti
As manau, kad mergaitei isrinkti varda yra tikrai lengviau nei berniukui.. O gal tiesiog neradau kol kas tokio berniuko vardo, kuris butu pats paciausias bigsmile.gif
Atsakyti
Mes mergytei turim varda, net jei dvynukes gimtu vardus turim, bet va jei bus berniukas, tai kapiec doh.gif Neneisivaizduoju koki reiktu pasirinkti doh.gif
Atsakyti
Berniukui sunkiau.Turi ne tik skambėti gerai,bet ir būti vyriškas.
Atsakyti