Įkraunama...
Įkraunama...

Kam lengviau išrinkti vardą ?

QUOTE(Onora @ 2005 12 12, 12:23)
Mergaitisku vardu daugiau esu graziu susirinkusi nei berniukisku, bet kai pasirinkimas didesnis, tai apsisprendimas sunkesnis.

va va ir as ta pati pagalvojau drinks_cheers.gif
Atsakyti
Na, mums tai buvo labai paprasta su vardu berniukui - perkratem visus atejusius i galva, ir su vyru iskart sutarem del atrankos kriteriju - liko vienas vienintelis, tad jokios bedos, ir abiems jis kol kas patinka... O va del vardo mergaitei, tai jau nezinau... Lyg ir priejom kompromisionio varianto, tai yra as nusileidau vyro argumentams, bet dabar jau vel nebezinau... O kito varianto neturim, niekas nelimpa... Jie kuria diena koki sugalvoju ir pasakau vyrui - jis pyksta, kam nesilaikau zodzio ir ieskau dar kazkokiu vardu, kai jau MES ISRINKOM... O man nesinori, kad, jei gims mergyte, pavadinta svelniu vardu, o uzaugusi stipri ir galinga (i vyro gimine, juk visaip gali buti) po to susilauktu pajuokos... g.gif Oi kankinuosi... Beveik dziaugiuosi, kad visi burtai kol kas rodo berniuka... O echo dar nieko neparode, tai dar turiu vilties blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(ugniuke @ 2006 01 05, 11:03)
va va ir as ta pati pagalvojau  drinks_cheers.gif

bigsmile.gif O man priešingai - aš senių seniausiai žinau, kaip norėčiau pavadinti sūnų.... g.gif g.gif Nors labiau norėčiau mergaitės... mirksiukas.gif
Atsakyti
O pas mus dėl vardo berniukui problemų nebuvo, su mergaitiškais sunkiau sekės, ir kaip tyčia gimė pana, iš anksto buvom nusprendę, kad jei mergaitė- bus Kamilė, nes tėčiui vis netiko mano siūlomi variantai išskyrus šitą.
Kai galvojam apie antrą, abu turim savo vardų variantus, ir tik berniukiškus lotuliukas.gif vis ginčijamės kuriam atiteks pirmenybė, o del mergaitiškų neturim dar variantų g.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Gyvenimas yra gražus: 16 kovo 2006 - 11:00
berniukui varda buvom sugalvoje... bet...gime dukryte -nors ir zinojom, kas gims, bet gimus laaabaaai ilgai rinkom ir pykomes del vardo doh.gif doh.gif doh.gif niekaa negalvojau, kad bus taip sunku isrinkti...nes totaliai nuomones su vyru skyresi doh.gif doh.gif finale darem taip -ziurejom mano saraiuka vardu ir vyro...ir ieskojom nors vieno tokio pat...radom vos kelis doh.gif doh.gif ir visi toli grazu ne po pirmu nr... nu, bet baigiu priprast ir jau man grazus 4u.gif
Atsakyti
manu tiek mergaitei, tiek berniukui yra vienodai sunku išrinkti vardą ax.gif
Atsakyti
Niu mes mergytei varda jau turim nuo senu laiku, o kai reikejo rinkti berniukui tai sunku buvo... 4u.gif
Atsakyti
Manau merginoms lengviau isrinkt mergaitems vaikinams berniukams wink.gif
Atsakyti
Berniukui išrinkti vardą yra sunkiau doh.gif
Atsakyti
QUOTE(Granta @ 2006 03 17, 01:04)
manu tiek mergaitei, tiek berniukui yra vienodai sunku išrinkti vardą  ax.gif

Aš irgi manau, kad nepriklausomai nuo vaiko lyties, vardą išrinkti vardą drinks_cheers.gif
Atsakyti
Mergaitem esu isrinkusi begale graziu vardu. O berniukui doh.gif sudetinga...
Atsakyti
mes mergytei turėjom vienintelį varduką išrinkę, tiksliau aš išrinkus blush2.gif ir tokį davėm. berniukui buvo daug daugiau variantų numatytų, nes kažkodėl visi pranašavo, kad gims sūnus. bet mamos širdis neklydo... 4u.gif
Atsakyti