Įkraunama...
Įkraunama...

kaktusai ir sukulentai

QUOTE(Tina* @ 2011 04 16, 22:19)
Auuu, kaktusistes. Ar numirot parodoj? 

Tina,piktai juokauji. unsure.gif
Pabandyk tu visą dieną nuo 10 iki 20 atstovėti,atkalbėti,tada suprasi kodėl tylu čia. Orchidėjininkų budi visas būrys,o mūsų 3-4....
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo @asta: 17 balandžio 2011 - 08:11
Žiedelis wub.gif
Atsakyti
QUOTE(@asta @ 2011 04 17, 08:57)
Tina,piktai juokauji.  unsure.gif
Pabandyk tu visą dieną nuo 10 iki 20 atstovėti,atkalbėti,tada suprasi kodėl tylu čia. Orchidėjininkų budi visas būrys,o mūsų 3-4....

Nu nesu gi as tokia pikta unsure.gif Ciupk 4u.gif siaip tai kaktusistu bendravimas SM visados santuresnis buna. Gal palei augaliukus ir zmones. ax.gif O orchideju temoj visada aistros tik kunkuliuoja. Va ir dabar ir tos pradinge, kurios parodoj nedalyvauja. Apie tave ir Auge tai aisku ir suprantama.

As vista vakar per tas orchidejas pamirsau "karoliukus" nusipirkt doh.gif

Aupo, grazus ziedelis.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Tina*: 17 balandžio 2011 - 11:52
Aupo, labai graži, švelni spalva žiedelio wub.gif
Laukiam įspūdžių iš parodos smile.gif
Atsakyti
sveikos, buvau ir aš parodoj šiandien, kaip gražu viskas smile.gif) tik kad žmonių mažoka..lauke minia vaikšto, o kad viduj dar paroda bus gal reklamos trūko...

Šimtą seilių išvarvinau į sukulentus bežiūrėdama, nieks nematytų, tai lapukų būčiau "prisivogus".... smile.gif
labai labai labai gražu... smile.gif
Atsakyti
Na, as siandien jau keleta kaktusu istremiau i siltnami g.gif pratinasi prie saulutes.
Beje, is anglo pernai parsiustas Echinopsis Paramount Yellow tikras "greituolis" uzaugo kogero trigubai, auginasi astuonis vaikus, thumbup.gif ir dar pumpura krauna smile.gif O gavau toooki mazyyyti.
Ir dar, laukiu Mammillaria luethyi ziedu smile.gif
Atsakyti
QUOTE(..vijana.. @ 2011 04 17, 16:20)
Ir dar, laukiu Mammillaria luethyi ziedu smile.gif

wub.gif
O aš visgi trenkiau į šiuklių dėžę savają, nes neapsikenčiau kovos su erkėmis dar prieš porą metų verysad.gif
Atsakyti
QUOTE(Cinside @ 2011 04 17, 16:30)
wub.gif
O aš visgi trenkiau į šiuklių dėžę savają, nes neapsikenčiau kovos su erkėmis dar prieš porą metų  verysad.gif

Pas mane irgi buvo ta problema, bet issigelbejom g.gif
Atsakyti
QUOTE(..vijana.. @ 2011 04 17, 16:39)
Pas mane irgi buvo ta problema, bet issigelbejom g.gif

O tavoji iš kokios šalies? Skiepyta?

Ėmiausi tinklalapio gamybos biggrin.gif Pagaliau bus tvarka ir kaktusai turės vardus, jei tik dabar tuos x-failus pavyks identifikuot biggrin.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Cinside: 17 balandžio 2011 - 16:46
QUOTE(Cinside @ 2011 04 17, 16:44)
O tavoji iš kokios šalies? Skiepyta?

Neskiepyta, 2008 is Italijos parsisiunciau.
Atsakyti
QUOTE(..vijana.. @ 2011 04 17, 16:46)
Neskiepyta, 2008 is Italijos parsisiunciau.

thumbup.gif Lauksim žiedų smile.gif

Kas galite patarti, kur ieškoti vazonėlių? Mačiau šiemet parodoje sukulentų nemažai buvo su gražiais vazonėliais. Gal ta jų autorė gamina/parduoda? g.gif Nei vardo, nei pavardės neužsirašiau doh.gif
Atsakyti
Žurnale Moters savaitgalio patarimai (kambarinių gėlių priežiūra) yra cieli du puslapiai apie mūsų kaktusinę ax.gif jos patarimai ir praktika auginant spygliuočius smile.gif
Atsakyti