QUOTE(pedyte @ 2011 04 17, 15:43)
sveikos, buvau ir aš parodoj šiandien, kaip gražu viskas
) tik kad žmonių mažoka..lauke minia vaikšto, o kad viduj dar paroda bus gal reklamos trūko...
Šimtą seilių išvarvinau į sukulentus bežiūrėdama, nieks nematytų, tai lapukų būčiau "prisivogus"....
labai labai labai gražu...
Šimtą seilių išvarvinau į sukulentus bežiūrėdama, nieks nematytų, tai lapukų būčiau "prisivogus"....
labai labai labai gražu...
Manau kas norėjo,tas rado
Dėl lapukų reikėjo kreiptis į "kioskelį" arba į pačius augintojus,tikrai būtume radę išeitį
QUOTE(..vijana.. @ 2011 04 17, 16:20)
Beje, is anglo pernai parsiustas Echinopsis Paramount Yellow tikras "greituolis" uzaugo kogero trigubai, auginasi astuonis vaikus,
Ir dar, laukiu Mammillaria luethyi ziedu
QUOTE(Cinside @ 2011 04 17, 16:49)
Kas galite patarti, kur ieškoti vazonėlių? Mačiau šiemet parodoje sukulentų nemažai buvo su gražiais vazonėliais. Gal ta jų autorė gamina/parduoda?
Vazonėlių-augalų kolekcija buvo Agniren.Ne tau vienai jie patiko.Lipdo tik sau....
Paroda jau praėjo...Mintimis aš vis dar ten...kogero dar visą savaitę gyvensiu jos nuotaikomis.Nuovargis begalinis,bet džiaugiuosi už galimybę pabendrauti su bendraminčiais ir susipažinti su naujais žmonėmis.
Labai didelis AČIŪ visiems kurie dalyvavo,vežė savo augalus ar tiesiog atėjo padėti.
WilmaW pas mane liko tau skirta padėka už pagalbą.Kažkaip reikėtų perduoti