Įkraunama...
Įkraunama...

kaktusai ir sukulentai

QUOTE(pedyte @ 2011 04 17, 15:43)
sveikos, buvau ir aš parodoj šiandien, kaip gražu viskas smile.gif) tik kad žmonių mažoka..lauke minia vaikšto, o kad viduj dar paroda bus gal reklamos trūko...

Šimtą seilių išvarvinau į sukulentus bežiūrėdama, nieks nematytų, tai lapukų būčiau "prisivogus".... smile.gif
labai labai labai gražu... smile.gif

Manau kas norėjo,tas rado smile.gif Reklamos tikrai buvo ir nemažai. smile.gif

Dėl lapukų reikėjo kreiptis į "kioskelį" arba į pačius augintojus,tikrai būtume radę išeitį smile.gif

QUOTE(..vijana.. @ 2011 04 17, 16:20)

Beje, is anglo pernai parsiustas Echinopsis Paramount Yellow tikras "greituolis" uzaugo kogero trigubai, auginasi astuonis vaikus, thumbup.gif  ir dar pumpura krauna smile.gif O gavau toooki mazyyyti.
Ir dar, laukiu Mammillaria luethyi ziedu smile.gif

bigsmile.gif Kaip faina,laukti ir mieli vaizdai nusimato wub.gif

QUOTE(Cinside @ 2011 04 17, 16:49)
thumbup.gif Lauksim žiedų  smile.gif

Kas galite patarti, kur ieškoti vazonėlių? Mačiau šiemet parodoje sukulentų nemažai buvo su gražiais vazonėliais. Gal ta jų autorė gamina/parduoda?  g.gif Nei vardo, nei pavardės neužsirašiau  doh.gif

Vazonėlių-augalų kolekcija buvo Agniren.Ne tau vienai jie patiko.Lipdo tik sau....

Paroda jau praėjo...Mintimis aš vis dar ten...kogero dar visą savaitę gyvensiu jos nuotaikomis.Nuovargis begalinis,bet džiaugiuosi už galimybę pabendrauti su bendraminčiais ir susipažinti su naujais žmonėmis.

Labai didelis AČIŪ visiems kurie dalyvavo,vežė savo augalus ar tiesiog atėjo padėti. 4u.gif Pasidarėme gražią šventę sau drinks_cheers.gif

WilmaW pas mane liko tau skirta padėka už pagalbą.Kažkaip reikėtų perduoti g.gif

Atsakyti
QUOTE(@asta @ 2011 04 17, 19:22)
Lipdo tik sau....

verysad.gif

Ačiū už puikią parodą organizatoriams clap.gif clap.gif clap.gif
Atsakyti
QUOTE(Cinside @ 2011 04 17, 19:28)
verysad.gif

Ačiū už puikią parodą organizatoriams  clap.gif  clap.gif  clap.gif

Dėkui,stengiamės blush2.gif
Atsakyti
Tikrai buvo labai smagu. Aciu @stai ir Augei uz mano augaliuku transportavima ir siandienos paieskas smile.gif kitamet tikrai sudalyvausiu, nes augaliukai grizo sveiki, neapskabyti. Lyg niekur ir nebuve. O aki glosto padekos rastas smile.gif

QUOTE(pedyte @ 2011 04 17, 16:43)
nieks nematytų, tai lapukų būčiau "prisivogus".... smile.gif

g.gif

QUOTE(..vijana.. @ 2011 04 17, 17:20)
Echinopsis Paramount Yellow tikras "greituolis" uzaugo kogero trigubai, auginasi astuonis vaikus, thumbup.gif  ir dar pumpura krauna smile.gif O gavau toooki mazyyyti.
Ir dar, laukiu Mammillaria luethyi ziedu smile.gif

Geri tie anglo echinopsiai thumbup.gif O lutethi - mano svajone wub.gif

QUOTE(Cinside @ 2011 04 17, 17:44)
Ėmiausi tinklalapio gamybos  biggrin.gif

Super thumbup.gif manasis irgi gamybos procese, tik dar kazkokios idejos neisvystau, kad tai nebutu tiesiog geliu kolekciju albumai.
Atsakyti
Nekritikuokit, vogus nebūčiau, tik pas šeimininkę pasiprašius, kad pasidalintų jei įmanoma (parduotų)... ... Galinio Sukulentų stendo šeimininkės žvalgiausi ir organizatorių klausinėjau, tik traukė visi pečiais ir sakė nieko nežiną...
Atsakyti
QUOTE(Tina* @ 2011 04 17, 20:32)
Super  thumbup.gif manasis irgi gamybos procese, tik dar kazkokios idejos neisvystau, kad tai nebutu tiesiog geliu kolekciju albumai.

O aš noriu kolekcijos tinklalapio. Nes jau pasimečiau tarp nudegusių saulėje etikečių ir šiaip pasimetusių pavadinimų doh.gif
Gal bent atsekt pavyks ką nors ir ateityje gautus įamžint iš karto, kad nepasimestų pavadinimai. biggrin.gif

Tiesa, o kas skaitė paskaitą apie kaktusų sėjinukus? Ne Biess?
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Cinside: 17 balandžio 2011 - 20:59
Bus labai idomu pamatyt tavo kolekcija.
Atsakyti
QUOTE(pedyte @ 2011 04 17, 20:56)
Galinio Sukulentų stendo šeimininkės žvalgiausi ir organizatorių klausinėjau, tik traukė visi pečiais ir sakė nieko nežiną...

Stende ne vieno žmogaus augalai buvo. Paprastai ant kiekvieno vazono būna augintojo vardas.
O kad nežinojo savininko,tai nieko nuostabaus,juk kartais savo nepameni ką augini,ką kalbėti apie kitų biggrin.gif

QUOTE(Cinside @ 2011 04 17, 20:57)

Tiesa, o kas skaitė paskaitą apie kaktusų sėjinukus? Ne Biess?

Tas pats smile.gif
Kažkaip nelabai realu įpareigoti žmogų paruošti pranešimą,kuris praktiškai su tuo nėra susidūręs smile.gif
Atsakyti
Ech, pavydžiu buvusiems parodoje. Džiaugiuosi už jus ir tikiuosi kai rudenį vėl bus Vilniuje patirsiu kažką panašaus. ax.gif

QUOTE(Aupo @ 2011 04 17, 17:01)
Žurnale Moters savaitgalio patarimai (kambarinių gėlių priežiūra)  yra cieli du puslapiai apie mūsų kaktusinę  ax.gif  jos patarimai ir praktika auginant spygliuočius  smile.gif

Čia šio buvusio savaitgalio žurnale? Kaži ar dar bus pirkti. g.gif
Atsakyti
Nr.1 (30) Pirkau penktadienį, tai turbūt ir bus šio savaitgalio.
Neperku pastoviai šio žurnalo tai net nežinau kada išeina koks numeris ir kiek būna prekyboje... g.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Aupo: 18 balandžio 2011 - 08:45
Reiks ir man paasizvalgyt sio zurnaliuko. Idomu paskaityt pazistamu zmoniu straipsnius.
Atsakyti
Labai labai patiko paroda thumbup.gif Ypač vieni rebutios žiedai, tokie skaisčiai rožiniai, neatsimenu pavadinimo smile.gif
Atsakyti