Įkraunama...
Įkraunama...

kaktusai ir sukulentai

Zinai,po tokiu reportazu sukilo wub.gif jausmai blink.gif ,nu grozis,ar jiems ten neanksta g.gif ta,,sraige,, superine.
As dar vis laukiu naujienu del saves unsure.gif ,nes siandien parskrendu y Lt,ir tik 3d bebusiu ir tai-egzaminas.bukit geros pakuzdekite kas kaip,nes gal organizuosiu kad kas paimtu.....su laiku man striuka unsure.gif
Atsakyti
QUOTE(Enija @ 2011 05 28, 08:55)
9 - Digitostigma caput-medusae

Mano svajone wub.gif wub.gif wub.gif , vis ziuriu i seklytes bent siemet. Neuzmaciau, kad pas ceka buvo augaliukas verysad.gif verysad.gif verysad.gif
Atsakyti
QUOTE(Ortija @ 2011 05 27, 19:55)
Jau turau. AAAAACCCCCIUUUUU
Justina ir Bagel is Jonavos. Merginos - siulau susikomponuoti  i viena vaziavima, bet gall jums to ir nereik.
Siandien kas norit- tas ir lekit.
Siastadieni po pietu paprasysiu vyro ir vaiku pagalbos- nes pati nibusiu namie.

Rasa - ar tik ne is kaimo , pro kuri vazineju....
Nu begu sodinti smile.gif

Jei JuzTea paimtų, gal pagaliau ir mes susipažintume biggrin.gif Bet, jei šiandien ar rytoj. Jei Juztea nepasisakytų šiandien, tai būčiau linkus pasinaudoti slaptąja vietele (gal kitą sav. užsukčiau aš ar vyras, o gal ir rytoj). Visoms prisidėjusioms dideliausias AČIŪ ir po 4u.gif
Sunkiausia laukt paskutinėm minutėm...
Atsakyti
Sveikos 4u.gif
Gal kuri pasakytu kaip vadinasi sis kaktusiukas? Auginu ji jau nemazai metu,o nepavadinimo nezinau blush2.gif Paskutiniai keli metai,jis mus dziugina prikraudamas daug graziu ziedu wub.gif
user posted image
Atsakyti
QUOTE(ORDI @ 2011 05 28, 10:28)
Sveikos 4u.gif
Gal kuri pasakytu kaip vadinasi sis kaktusiukas?

Koks grazuolis, smile.gif cia Chamaecereus
Atsakyti
QUOTE(..vijana.. @ 2011 05 28, 11:54)
Koks grazuolis, smile.gif  cia Chamaecereus

Labai aciu,vijana 4u.gif
Dabar zinosiu jo "varda" biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(..vijana.. @ 2011 05 28, 09:37)
Mano svajone wub.gif  wub.gif  wub.gif , vis ziuriu i seklytes bent siemet. Neuzmaciau, kad pas ceka buvo augaliukas verysad.gif  verysad.gif  verysad.gif

galvoju gal verta pakartoti čeko atsisiuntimą tiems kam dar neužteko mastau.gif
Savo pažiūrėjau ant palangės ir galvoju: skriaga buvau, pati sau gailėjau, tai dabar metus laukt dar. Tačiau ar jis turi viską ką surašęs. Tapo populiarus, radau kad prekiauja sėkmingai Rusijoje, o ten augintojų daugiau nei pas mus. ax.gif
Atsakyti
Gal kas galit parašyt į a.ž. Ortijos tel nr... blush2.gif O tai parašiau, o ji nieko neatrašo blush2.gif Labai norėčiau pasiimt šiandien kaktusiukus ax.gif
Atsakyti
...ir man neatraso. verysad.gif
Atsakyti
Taigi ji ne Lietuvoj šiandien biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Cinside @ 2011 05 28, 17:04)
Taigi ji ne Lietuvoj šiandien  biggrin.gif

Šiaip aš vakar parašiau žinutę rolleyes.gif
Atsakyti
QUOTE(Bagel @ 2011 05 28, 11:59)
Jei JuzTea paimtų, gal pagaliau ir mes susipažintume  biggrin.gif Bet, jei šiandien ar rytoj. Jei Juztea nepasisakytų šiandien, tai būčiau linkus pasinaudoti slaptąja vietele (gal kitą sav. užsukčiau aš ar vyras, o gal ir rytoj). Visoms prisidėjusioms dideliausias AČIŪ ir po  4u.gif
Sunkiausia laukt paskutinėm minutėm...

Mano tėtis pirmadienį arba antradienį važiuos į Kauną, tai sakiau prie to pačio paims ir mano kaktusus smile.gif
Atsakyti