QUOTE(Enija @ 2011 05 28, 10:55)
Va cia tai kaktusiukai
QUOTE(Daiva R. @ 2011 05 27, 19:28)
Gal kads patars ka su tokiu stagaru daryti?
Auga i virsu ir daugiau jokios naudos, spygliukai tie stori jau seniai nukrite...

Auga i virsu ir daugiau jokios naudos, spygliukai tie stori jau seniai nukrite...

Pjaukit virsune norimo ilgio ir tada ant koto po kurio laiko prades augti 2-3 naujos atsakos,as toki turejau. Virsune kiskit i zeme ir turesit dar viena toki kaktusa
Papildyta:
nu jau kaktusu ziedu grazumas
QUOTE(just me @ 2011 05 28, 23:16)
Pjaukit virsune norimo ilgio ir tada ant koto po kurio laiko prades augti 2-3 naujos atsakos,as toki turejau. Virsune kiskit i zeme ir turesit dar viena toki kaktusa 
Et, virsune jau ismeciau
QUOTE(Enija @ 2011 05 28, 09:55)
9 - Digitostigma caput-medusae
Tikiuos ji man idejo, nes jau kazkaip daznai puses neikrauna
QUOTE(Cinside @ 2011 05 28, 17:04)
O as jai, kad skambinau
Labas rytas
Mano siuntinys atėjo visas, gal kad norėjau paprastų įprastų.
Dabar nuprausti susodinti karantine atskirai nuo visų:

ir žinoma turgelis:

dar neužbėriau dekoracijoms smėliuko.
Gal kas galit duot patarimą dėl žemės. Įtariu kad nelabai geron susosdinau. Universalus kompostas. Kol neįsišaknijo dar galiu juos kilnoti.
Tačiau dabar jau norėčiau siųstis egzotinius, tik nežinau ar jau "suaugau" su savo įgūdžiais kad galėčiau tokius auginti nenumarindama.
Mano siuntinys atėjo visas, gal kad norėjau paprastų įprastų.
Dabar nuprausti susodinti karantine atskirai nuo visų:

ir žinoma turgelis:

dar neužbėriau dekoracijoms smėliuko.
Gal kas galit duot patarimą dėl žemės. Įtariu kad nelabai geron susosdinau. Universalus kompostas. Kol neįsišaknijo dar galiu juos kilnoti.
Tačiau dabar jau norėčiau siųstis egzotinius, tik nežinau ar jau "suaugau" su savo įgūdžiais kad galėčiau tokius auginti nenumarindama.
Labas rytas
,
negaliu įkelti "čekiukų" nuotraukėlių, reik susirasti fotoaparatą
.
Tiesiog noriu pasidžiaugti - ceropegijos petignatii ir simoneae gyvybę pradėjo rodyti jau kitą rytą po persodinimo, padidėjo, lapeliai atsigavo
. Ceropegia armandii čekas įdėjo du stiebelius su keliom šaknytėm, lyg ir vieno stiebelio lapeliai atsigauna.
Na kaktusėliai sėdi sau naujuose namučiuose
, sėklytės dar nesėtos, vėliau.
Nuotraukėlės vėliau
.
negaliu įkelti "čekiukų" nuotraukėlių, reik susirasti fotoaparatą
Tiesiog noriu pasidžiaugti - ceropegijos petignatii ir simoneae gyvybę pradėjo rodyti jau kitą rytą po persodinimo, padidėjo, lapeliai atsigavo
Na kaktusėliai sėdi sau naujuose namučiuose
Nuotraukėlės vėliau
Kalbejau su Crassula, tai idejo man meduza cekas