Įkraunama...
Įkraunama...

Sportas namuose... 13 namučiai

Labas rytas, aš jau po sporto showoff.gif 3kitten, atsakiau
Atsakyti
sveikutes 4u.gif
QUOTE(maruša @ 2011 03 23, 07:49)
Labas rytas, aš jau po sporto showoff.gif 3kitten, atsakiau

bet saunuole tu bigsmile.gif taip anksti sportuoji,as taip anksti tik begioti prisiverciu,laukiu nesulaukiu kada jau galesiu pradeti wub.gif ,tada 6 val keliuosi biggrin.gif
anketa uzpildziau ir as smile.gif
Atsakyti
Aš ir laukiu nesulaukiu, kai orai atšils, gal balandžio pradžia bus šilta rolleyes.gif O kai bėgioji, darai kokias nors treniruotes? Aš galvoju kas antrą dieną bėgiot ir pamaišyt treniruočių dar.
Atsakyti
Labas rytas 4u.gif jauciu man siandien tik vakare iseis pasportuoti nes diena turiu visokiu planu. vakar galvoju nu va 7 vakaro pavalgysiu paskutini karta ir viskas nebevalgysiu bet kur tau vistiek sukirtau maza sumustiny neistveriau ax.gif
Atsakyti
QUOTE(maruša @ 2011 03 23, 09:02)
Aš ir laukiu nesulaukiu, kai orai atšils, gal balandžio pradžia bus šilta rolleyes.gif O kai bėgioji, darai kokias nors treniruotes? Aš galvoju kas antrą dieną bėgiot ir pamaišyt treniruočių dar.

jo iterpsiu,begiosi 3-5 rytus per savaite ir sportuosiu 3 kartus dar smile.gif
Atsakyti
Labas rytas. as ka tik issiridenau is lovos biggrin.gif kojas ir siandien skauda.
as irgi atsakiau apie GMO 4u.gif
Atsakyti
Sveikos, o as turbut vel nesportuosiu, savaitgali nebuvo kaip, pirmadieni pratingejau, o toliau atejo mano mm ir taip ziauriai skauda pilvuka, taip pykina, kaip niekad verysad.gif nesinori nieko tik lovos verysad.gif
Atsakyti
QUOTE(doviem @ 2011 03 23, 10:15)
Sveikos, o as turbut vel nesportuosiu, savaitgali nebuvo kaip, pirmadieni pratingejau, o toliau atejo mano mm ir taip ziauriai skauda pilvuka, taip pykina, kaip niekad verysad.gif nesinori nieko tik lovos verysad.gif

laikykis console.gif
Atsakyti
doviem, laikykis 4u.gif Man irgi per mmm pirmą dieną ne tik kad apie jokį sportą negali būti nė kalbos, bet ir išėjimą iš namų, jei nėra būtina doh.gif

3kitten, vakar dar kartą padariau tą Stretch 40, na gal ir nieko, visai greitai prabėgo treniruotė ax.gif
Atsakyti
Sveikos gal priimtumėt į savo būrelį? 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(pole @ 2011 03 23, 09:58)
Sveikos gal priimtumėt į savo būrelį?

Žinoma, prašom jungtis prie mūsų drinks_cheers.gif
Ką sportuoji? Meti svorį ar tik taip nori pagražinti kūną? 4u.gif
Atsakyti
sugalvojau siandien intensyviai pasportuoti, va diena sportuosiu JM 6wex6pax, o vakare P90X rankom ir pilvui, dar po pietu y lauka eisu. tai tikiuos kad siandien iseis man taip pasportuoti.
Atsakyti