sveikutes
bet saunuole tu
taip anksti sportuoji,as taip anksti tik begioti prisiverciu,laukiu nesulaukiu kada jau galesiu pradeti
,tada 6 val keliuosi
anketa uzpildziau ir as

QUOTE(maruša @ 2011 03 23, 07:49)
bet saunuole tu

anketa uzpildziau ir as

Labas rytas
jauciu man siandien tik vakare iseis pasportuoti nes diena turiu visokiu planu. vakar galvoju nu va 7 vakaro pavalgysiu paskutini karta ir viskas nebevalgysiu bet kur tau vistiek sukirtau maza sumustiny neistveriau

QUOTE(maruša @ 2011 03 23, 09:02)
Aš ir laukiu nesulaukiu, kai orai atšils, gal balandžio pradžia bus šilta
O kai bėgioji, darai kokias nors treniruotes? Aš galvoju kas antrą dieną bėgiot ir pamaišyt treniruočių dar.

jo iterpsiu,begiosi 3-5 rytus per savaite ir sportuosiu 3 kartus dar

Labas rytas. as ka tik issiridenau is lovos
kojas ir siandien skauda.
as irgi atsakiau apie GMO

as irgi atsakiau apie GMO

Sveikos, o as turbut vel nesportuosiu, savaitgali nebuvo kaip, pirmadieni pratingejau, o toliau atejo mano mm ir taip ziauriai skauda pilvuka, taip pykina, kaip niekad
nesinori nieko tik lovos

QUOTE(doviem @ 2011 03 23, 10:15)
Sveikos, o as turbut vel nesportuosiu, savaitgali nebuvo kaip, pirmadieni pratingejau, o toliau atejo mano mm ir taip ziauriai skauda pilvuka, taip pykina, kaip niekad
nesinori nieko tik lovos 

laikykis

doviem, laikykis
Man irgi per mmm pirmą dieną ne tik kad apie jokį sportą negali būti nė kalbos, bet ir išėjimą iš namų, jei nėra būtina
3kitten, vakar dar kartą padariau tą Stretch 40, na gal ir nieko, visai greitai prabėgo treniruotė

3kitten, vakar dar kartą padariau tą Stretch 40, na gal ir nieko, visai greitai prabėgo treniruotė

Sveikos gal priimtumėt į savo būrelį?

QUOTE(pole @ 2011 03 23, 09:58)
Sveikos gal priimtumėt į savo būrelį?
Žinoma, prašom jungtis prie mūsų

Ką sportuoji? Meti svorį ar tik taip nori pagražinti kūną?

sugalvojau siandien intensyviai pasportuoti, va diena sportuosiu JM 6wex6pax, o vakare P90X rankom ir pilvui, dar po pietu y lauka eisu. tai tikiuos kad siandien iseis man taip pasportuoti.