Įkraunama...
Įkraunama...

Sportas namuose... 13 namučiai

QUOTE(chérie @ 2011 03 23, 11:02)
Žinoma, prašom jungtis prie mūsų drinks_cheers.gif
Ką sportuoji? Meti svorį ar tik taip nori pagražinti kūną? 4u.gif

Tai puiku bigsmile.gif
Taigi mano duomenys:
ūgis 162cm
svoris 60.5kg
klubai 92.5cm
liemuo 64cm
šlaunis 54cm
siekiamas svoris 52.5kg biggrin.gif

Sportuoti jau sportuoju jau senokai,dažniausiai su Jillian įvairiausiomis programomis,vakarais pasuku lanką,ir kartais paminu elipsinį.Bet žinoma mano sportas ganėtinai nereguliarus,todėl trokštamų rezultatų ir nepasiekiu.Tikiuosi šį kartą pavyks ax.gif
Papildyta:
o jūs čia prisidavinėjat,kokias lenteles darot? rolleyes.gif
Atsakyti
QUOTE(pole @ 2011 03 23, 10:12)
o jūs čia prisidavinėjat,kokias lenteles darot?

Aš lentelę vedu 4u.gif Prisidavinėjam penktadieniais, tada ir įkeliu lentelę. Jeigu iki prisidavimo dar kas nors pasikeis, atsiųsk pokytį mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(chérie @ 2011 03 23, 11:26)
Aš lentelę vedu 4u.gif Prisidavinėjam penktadieniais, tada ir įkeliu lentelę. Jeigu iki prisidavimo dar kas nors pasikeis, atsiųsk pokytį mirksiukas.gif

Gerai,gal kelis gramus numesiu biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(aurute__ @ 2011 03 23, 11:04)
sugalvojau siandien intensyviai pasportuoti, va diena sportuosiu JM 6wex6pax, o vakare P90X rankom ir pilvui, dar po pietu y lauka eisu. tai tikiuos kad siandien iseis man taip pasportuoti.

oho kaip cia uzsibreziai,ar ne per daug g.gif
Atsakyti
Labas rytas 4u.gif

QUOTE(maruša @ 2011 03 23, 08:49)
Labas rytas, aš jau po sporto showoff.gif 3kitten, atsakiau

Oho kokia ankstyva bigsmile.gif Aciu tau 4u.gif

Papildyta:
QUOTE(samanta* @ 2011 03 23, 10:00)

anketa uzpildziau ir as smile.gif

Aciu 4u.gif
Papildyta:
QUOTE(kritike7 @ 2011 03 23, 11:07)
as irgi atsakiau apie GMO 4u.gif

Aciu 4u.gif
Papildyta:
QUOTE(chérie @ 2011 03 23, 11:53)
3kitten, vakar dar kartą padariau tą Stretch 40, na gal ir nieko, visai greitai prabėgo treniruotė ax.gif

Na va 4u.gif Kazkaip pirma karta is tikruju ji tokia nelabai idomu, o po to kai zinai kaip kas daroma, linksmiau jau + dar gerokai prasitampiau per ja , nebedaug ir iki spagato betruksta thumbup.gif
Atsakyti
Sveikutes. As jau po sporto. Taigi siandienos ataskaita- I JM lygio 4 diena + abs+buns+dar karta abs+ 20 min lankas.

Kaip mergaites, ar turit kokiu silpnu vietu sporte? As turiu viena-itupstai i sona. pries 7 metus apturejau didoka trauma, ir dar dabar negaliu normaliai tu itupstu padaryt, gydytojo zodziais, spagatos niekad nebepadarysiu doh.gif skaudes. tai dabar ir mastau, ar labai jau blogai, jei pvz as visa JM I lygio treniruote darau tuo sunkesniu budu, bet itupstus, kur svareliai virs akiu-lengvesniuoju. Ar nesiskaitys simuliavimu? g.gif tikiuos kompensuoju tuo, kad pratima gulomis, kur kilnojami svareliai pakeiciu pilvo preso pratimais, nes man tas svareliu kilnojimas atsigulus-juokingas, nebent reikia imt svarelius kokiu 5 kg ir tada kilnot.

QUOTE(aurute__ @ 2011 03 23, 11:04)
sugalvojau siandien intensyviai pasportuoti, va diena sportuosiu JM 6wex6pax, o vakare P90X rankom ir pilvui, dar po pietu y lauka eisu. tai tikiuos kad siandien iseis man taip pasportuoti.

oho, saunuole 4u.gif

Apklausa ir as uzpildziau. 4u.gif
Atsakyti
as jau po JM6pax6wex, lb gerai jauciuosi thumbup.gif niu galvoju siandien taip intensyviai noriu sportuoti net nzn kodel, toks didelis noras uzejo aktyviai pasportuoti smile.gif
Atsakyti
QUOTE(aurute__ @ 2011 03 23, 13:25)
toks didelis noras uzejo aktyviai pasportuoti smile.gif

Oho kokie norai bigsmile.gif šaunuolė thumbup.gif
Atsakyti
Sveikos 4u.gif
Anketukę užpildžiau 4u.gif
Jau po sporto, šian sunkiai ko tai sekės, ale visvien 1 val atidirbau ax.gif
Atsakyti
Sveikos,
oho,kokios sportininkės visos šiandien bigsmile.gif
thumbup.gif aš dar tik bandau susidėliot,kada gi čia laiko sportui nugriebt,ar tik nereiks,kai vaikai sumigs unsure.gif

QUOTE(pole @ 2011 03 23, 10:58)
Sveikos gal priimtumėt į savo būrelį? 4u.gif

sveika 4u.gif

doviem 4u.gif man irgi mm prasidėjo,pilvą skauda nuo ryto,bet žinau,kad vakare jau bus visai nieko thumbup.gif

QUOTE(Džerimi @ 2011 03 23, 12:44)
Kaip mergaites, ar turit kokiu silpnu vietu sporte?

mano tai silpnoji vieta rankos,oj oj,kokia slabna šitoj srity blush2.gif tai be pagrindinio sporto,bandau dukart dienoj hantelius kilnot,prisispaudimus daryt unsure.gif
Atsakyti
QUOTE(MO @ 2011 03 23, 14:17)

mano tai silpnoji vieta rankos,oj oj,kokia slabna šitoj srity  blush2.gif tai be pagrindinio sporto,bandau dukart dienoj hantelius kilnot,prisispaudimus daryt  unsure.gif

mano silpniausia kai reikia daryti pratimus soniniam presui sad.gif
Atsakyti
QUOTE(M.i.g.l.e @ 2011 03 23, 14:16)
Sveikos 4u.gif
Anketukę užpildžiau 4u.gif
Jau po sporto, šian sunkiai ko tai sekės, ale visvien 1 val atidirbau ax.gif

šaunuolė thumbup.gif
Atsakyti