Labos,
Didžiuojuosi savimi, šįryt atsikėliau 7 val. ir pasportavau

Popietė laisva

Vakar rūšiavau rūbus kai kuriuos, beveik visos kelnės laisvos per liemenį, užpakaliuką ir klubus!!!
QUOTE(IDeina @ 2011 03 16, 13:09)
čia nauja jos treniruotė, labai panaši pobūdžiu į 30day shred. Bet ta, apie kurią užsiminiau ankšiau naujausia, jos dar net prekyboje nėra ir ji bus kiek supratau TIK užpakaliukui.
Aš ir palandžiojau po Jillian puslapiuką FB, man atrodo, Killer Buns yra viena treniruotė, o Extreme Shed and Shred - kita, nes buvo foto keturių merginų, su kuriom Jillian sportuoja, tai Killer Buns bus su mano mylimom Natalie ir Anita, o ta kita su kitom dviem. Labai lauksiu šviežienų, nes su užpakaliuku oi kaip reikia padirbėti.
QUOTE(frea @ 2011 03 16, 13:34)
Jej vakar buvo lygiai puse mano 90 dienu programos... ziauriai faina ,kai jauti pokycius savo kune
QUOTE(irmusiux @ 2011 03 16, 23:02)
<...> o pati mankštelė patiko nes nedaug visai šuoliukų, labiau jėgos pratimai, įterpia aišku ir kardio, ir tempimas gale kaip ir priklauso. Pirma savaitė tikras saldainiukas palyginus su 3 ir 4, ten ji tas mergaites nukankina kaip reikiant
Kiek teko skaityt atsiliepimų, pati Jillian sako, jog workout 4 is the mother of all workouts

Tai jau įsivaizduoju...
QUOTE(Adera777 @ 2011 03 17, 11:06)
Kaip žinovių, norėjau jūsų patarimo, gal galite pasiųlyti (nuorodą) 10-15 min. mankštelę kasdienai. Noriu rytais prieš darbą turputį pasimankštinti, visko po truputi, kad ir apšilimas ir kardio.
Gali pamėgint Tony Horton 10 minute trainer, yra nuoroda pirmam puslapy, tik ten be raumenų tempimo po treniruotės, reiktų pačiai padaryt, apšilimui irgi gali šiek tiek savų pratimukų padaryt, nors aš dariau apatinei kūno daliai, tai man užteko apšilimui ir jo pratimų. Yra įvairių jo treniruočių, cardio, yoga, visam kūnui, rinkis, kas patinka