Įkraunama...
Įkraunama...

Sportas namuose... 13 namučiai

Laba ryta.as jau mieste. tuoj siusiuos programeles kur 3kitten imetus smile.gif
user posted image
Atsakyti
labas rytas
irmusiux , o as tave kvieciu i tema ,nevalgome po 18val tongue.gif ,maciau rasai kad stengiesi nevalgyti vakare,tei va biggrin.gif
kaloriju skaiciuotojos piktos labai biggrin.gif biggrin.gif biggrin.gif ,MO nesupyk cia ne tau taikoma cool.gif
Atsakyti
Sveikos 4u.gif
Gal galite man paaiskinti kaip man rusu kalbos nesuprantaciai persisiusti Jillian Michaels' 6 Week is rusu torrentu blush2.gif blush2.gif blush2.gif . Spaudau spaudau niekaip neiseina blush2.gif blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(kritike7 @ 2011 03 17, 08:46)
Laba ryta.as jau mieste. tuoj siusiuos programeles kur 3kitten imetus smile.gif

mmm kokie skanūs pusryčiai wub.gif bet aš mieliau jamu košes smile.gif

QUOTE(samanta* @ 2011 03 17, 09:08)
labas rytas
irmusiux , o as tave kvieciu i tema ,nevalgome po 18val tongue.gif ,maciau rasai kad stengiesi nevalgyti vakare,tei va biggrin.gif
kaloriju skaiciuotojos piktos labai biggrin.gif  biggrin.gif  biggrin.gif ,MO nesupyk cia ne tau taikoma cool.gif

rimtai? kažkaip nepastebėjau,gal kad n metų ten sėdžiu lotuliukas.gif per tą laiką ir man daug kas patiko,daug kas nepatiko,tai arba išmokau pakeist požiūrį,arba ignoruoti nepatinkančius dalykus. 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(irmusiux @ 2011 03 16, 16:36)
Mityba ir mano silpnoji pusė, niekaip nesusidėlioju normalaus valgymo grafiko  doh.gif  bet stengiuosi  ax.gif  Man tai keista, kad tu padarai JM Zones o brazilo neištempi  g.gif , nes man tai atvirkščiai, Brazila įveikiu, o per zones padūstu ir galo niekada nepasiekiu, vos puse įveikiu  doh.gif

Vat nezinau, per brazila mano kojytes tiek nuvargsta, kad i gala jau visai nebepajudu, o zones matai visiem raumenim, anksciau rankom neistempdavau, dabar jau daugmaz viska padarau pilnai mirksiukas.gif
Atsakyti
Labukas 4u.gif

Aciu uz nauja temute ir uz nuorodas geras thumbup.gif

as vis dar su jumis... tik nevisada prie neto turiu kada prieiti...

pavasaris.... wub.gif

Atsakyti
Labas sportuojančios mergaitės 4u.gif
Kaip žinovių, norėjau jūsų patarimo, gal galite pasiųlyti (nuorodą) 10-15 min. mankštelę kasdienai. Noriu rytais prieš darbą turputį pasimankštinti, visko po truputi, kad ir apšilimas ir kardio. Ansčiau turėjau Cindy Crawford, patiko, bet išsitrynė, tai sakau paieškosiu ko nors kito. Ačiū atsakiusioms.
Atsakyti
Labas rytas 4u.gif Aciu uz skanius pusrycius, prigriebiau viena panasia lekstute 4u.gif

QUOTE(Adera777 @ 2011 03 17, 12:06)
Labas sportuojančios mergaitės  4u.gif
Kaip žinovių, norėjau jūsų patarimo, gal galite pasiųlyti (nuorodą) 10-15 min. mankštelę kasdienai. Noriu rytais prieš darbą turputį pasimankštinti, visko po truputi, kad ir apšilimas ir kardio. Ansčiau turėjau Cindy Crawford, patiko, bet išsitrynė, tai sakau paieškosiu ko nors kito. Ačiū atsakiusioms.

Pati nebandziau, bet is mano idetu nuorodu Tony Horton's 10-Minute Trainer manksta raso, kad po 10 min, parsisiusk, gal patiks wink.gif
Atsakyti
Labos,
Didžiuojuosi savimi, šįryt atsikėliau 7 val. ir pasportavau didis.gif Popietė laisva thumbup.gif Vakar rūšiavau rūbus kai kuriuos, beveik visos kelnės laisvos per liemenį, užpakaliuką ir klubus!!!
QUOTE(IDeina @ 2011 03 16, 13:09)
čia nauja jos treniruotė, labai panaši pobūdžiu į 30day shred. Bet ta, apie kurią užsiminiau ankšiau naujausia, jos dar net prekyboje nėra ir ji bus kiek supratau TIK užpakaliukui.

Aš ir palandžiojau po Jillian puslapiuką FB, man atrodo, Killer Buns yra viena treniruotė, o Extreme Shed and Shred - kita, nes buvo foto keturių merginų, su kuriom Jillian sportuoja, tai Killer Buns bus su mano mylimom Natalie ir Anita, o ta kita su kitom dviem. Labai lauksiu šviežienų, nes su užpakaliuku oi kaip reikia padirbėti.
QUOTE(frea @ 2011 03 16, 13:34)
Jej vakar buvo lygiai puse mano 90 dienu programos... ziauriai faina ,kai jauti pokycius savo kune

thumbup.gif
QUOTE(irmusiux @ 2011 03 16, 23:02)
<...> o pati mankštelė patiko nes nedaug visai šuoliukų, labiau jėgos pratimai, įterpia aišku ir kardio, ir tempimas gale kaip ir priklauso. Pirma savaitė tikras saldainiukas palyginus su 3 ir 4, ten ji tas mergaites nukankina kaip reikiant  unsure.gif

Kiek teko skaityt atsiliepimų, pati Jillian sako, jog workout 4 is the mother of all workouts doh.gif Tai jau įsivaizduoju... lotuliukas.gif
QUOTE(Adera777 @ 2011 03 17, 11:06)
Kaip žinovių, norėjau jūsų patarimo, gal galite pasiųlyti (nuorodą) 10-15 min. mankštelę kasdienai. Noriu rytais prieš darbą turputį pasimankštinti, visko po truputi, kad ir apšilimas ir kardio.

Gali pamėgint Tony Horton 10 minute trainer, yra nuoroda pirmam puslapy, tik ten be raumenų tempimo po treniruotės, reiktų pačiai padaryt, apšilimui irgi gali šiek tiek savų pratimukų padaryt, nors aš dariau apatinei kūno daliai, tai man užteko apšilimui ir jo pratimų. Yra įvairių jo treniruočių, cardio, yoga, visam kūnui, rinkis, kas patinka mirksiukas.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo maruša: 17 kovo 2011 - 14:12
as jau po metabolism karsta.gif ,kada as ji iveiksiu kaip zone,dabar vos vos istempiu
Atsakyti
sveikos 4u.gif siandien meginsiu pavaryti pagal ta brazil programa. nzn niekaip neissirenku ka noreciau sportuoti, nerandu dar savo treniruociu doh.gif
Atsakyti
3kitten visa atsinaujinus,nardo po vandeniu thumbup.gif

o man ištrynė viską,ką buvau atrsisiuntus per tuos instaliavimus,teks iš naujo pumpuot unsure.gif
Atsakyti