Įkraunama...
Įkraunama...

Sportas namuose... 13 namučiai

Labas 4u.gif

Aš atnešu 0

Šiandien teko rytą pradėti 4.30 doh.gif prisisapnavo mažytei košmaras, pradėjo klykti, verkti, ir prasėdėjo mūsų lovoje iki keltis reikėjo, matyt bijojo užmigti ir vėl ką susapnuoti, vis pasižiūri į savo lovyte, lūpą patampo, labai išsigandusi buvo unsure.gif
Reikės ir man griūti šiandien pietų miego, nes esu kominė doh.gif
Atsakyti
Labas rytas smile.gif as siandien atnesu +1kg...cia bus man nesportuoti ir valgyti belekaip smile.gif bet pasitaisysiu ir kita sav.tikrai minusa atnesiu smile.gif
Atsakyti
Sveikos,as vakar gerai pasportavau kalanetikoje (kaip visada biggrin.gif) daug pratimu darem ant vienos kojos,kita uzkelta aukstai ant laikiklio nzn kaip tiksliai vadinasi,jauciu greitai balerina patapsiu biggrin.gif Trenere tai negailestinga,ir taip tempiuosi kaip ymanydama, o ji prieina kaip pasuka koja ar ranka,paspaudzia galvojau sulauzys mane,bet taip vadinasi turi buti,gal net paaugsiu 1cm arba kojos pailges nuo tokiu tempimu lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(white kitty @ 2011 03 18, 09:50)
Sveikos,as vakar gerai pasportavau kalanetikoje (kaip visada  biggrin.gif) daug pratimu darem ant vienos kojos,kita uzkelta aukstai ant laikiklio nzn kaip tiksliai vadinasi,jauciu greitai balerina patapsiu  biggrin.gif Trenere tai negailestinga,ir taip tempiuosi kaip ymanydama, o ji prieina kaip pasuka koja ar ranka,paspaudzia galvojau sulauzys mane,bet taip vadinasi turi buti,gal net paaugsiu 1cm arba kojos pailges nuo tokiu tempimu  lotuliukas.gif

faina bigsmile.gif ,as ir jau noriu trenerio
Atsakyti
As po brazilo. Merginos neisivaizduojat kaip nusikaliau. Ta programa TUMMY TUCK kur presui vien, tai galvojau nusisausiu doh.gif ziauriai ten jis tas mergickas uzvaro... dabar tik i dusa reik nulekti, ir siandien dienos programa bus baigta, nezinau kaip gausis savaitgali su sportais, nes pas MB tevus vaziuojam na bet ryt pabandysiu brazilo padaryti puse o sekmadieni zones blush2.gif
Papildyta:
Nesuprantu kodel mano paraso nerodo? g.gif ar cia tik man jo nerodo?
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo doviem: 18 kovo 2011 - 10:05
Sveikos 4u.gif Šiandien prisiduodu -0,5 kg, ir -0,5 cm nuo liemens ir šlaunies. Mergaitės, nežinau kada įkelsiu lentelę, nes šiandien svečių laukiu, tai būsiu užimta. Jeigu kitos nenusivėlins su prisidavimu, sutvarkysiu šiandien, o jeigu ką, įkelsiu rytoj mirksiukas.gif

QUOTE(Džerimi @ 2011 03 17, 22:35)
Jungiuosi ir as prie jusu
Sveika prisijungusi drinks_cheers.gif Laukiu apimčių (liemuo, klubai, šlaunis) 4u.gif

QUOTE(maruša @ 2011 03 18, 07:12)
Aš jau po rytinės treniruotės ir dušo
Na ir ankstyva swoon.gif Manęs niekas taip anksti prikėlęs nepriverstų dar ir pasportuoti biggrin.gif

QUOTE(doviem @ 2011 03 18, 09:05)
Nesuprantu kodel mano paraso nerodo? ar cia tik man jo nerodo?
Aš irgi tavo parašo nematau unsure.gif
Atsakyti
Labas rytas 4u.gif taigi, atnesu savo centimetrus:
Liemuo 73cm
Klubai 96cm
Slaunis 56cm.

Ugis 172cm, svoris 59kg.

Krutines nematavau, nes maitinu 4u.gif

O mano begimo sezonas atkeliamas. Atsikeliu ryte-vel prisnigta verysad.gif Tai siandienai- paprasti pratimukai, plius bandysiu lanka sukt arba pagal video pasokinet dar neapsisprendziau.

Sveikinimai pasiekusioms rezultatu 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Džerimi @ 2011 03 18, 11:27)
Labas rytas 4u.gif taigi, atnesu savo centimetrus:
Liemuo 73cm
Klubai  96cm
Slaunis 56cm.

Ugis 172cm, svoris 59kg.

Džerimi, išduok paslaptį, kaip tu tiek mažai sveri? mirksiukas.gif

mano ūgis beveik kaip tavo, 175, liemuo 65, klubai 95, šlaunis 54, bet sveriu 6 kg dagiau!....

g.gif
Atsakyti
sveikos
as irgi parnesu 0 dziaugiuos kad be pliuso apsiejau.Siandien bandysiu pasportuot,vakar kai pas gydytoja buvau tai pasake jei nesusiimsiu ir nepradesiu vartot daugiau skisciu tai pretenduoju i akmenlyge. doh.gif taigi nuo vakar pavizdingai geriu skiscius.
Atsakyti
QUOTE(Džerimi @ 2011 03 18, 10:27)

O mano begimo sezonas atkeliamas. Atsikeliu ryte-vel prisnigta  verysad.gif Tai siandienai- paprasti pratimukai, plius bandysiu lanka sukt arba pagal video pasokinet dar neapsisprendziau.

va va,as ir galvoju ar ne per anksti tu cia ta begiojimo sezona atidarai,as to begiojimo jau pasiilgusi nerealiai unsure.gif bet lauksiu geriausiu atveju balandzio pabaigos arba geguzes pradzios smile.gif
Atsakyti
QUOTE(ne plona @ 2011 03 18, 11:49)
Džerimi, išduok paslaptį, kaip tu tiek mažai sveri?  mirksiukas.gif

mano ūgis beveik kaip tavo, 175, liemuo 65, klubai 95, šlaunis 54, bet sveriu 6 kg dagiau!....

g.gif

Ne plona, pas tave gal kunas raumeningesnis del to ir daugiau sveri, ne svori reik ziuret, o centimetrus ir taip kaip atrodai. Viena su 50kg atrodys per kuda, kita zek jau per stora. mirksiukas.gif
Atsakyti
labuka
atsinesu - 1 kg thumbup.gif ana savaite buvo 0... tai sia atsigriebiau blush2.gif
Atsakyti