Įkraunama...
Įkraunama...

Sportas namuose... 13 namučiai

QUOTE(kritike7 @ 2011 03 26, 18:31)

as pasiilgau jau to jausmo kai su vyru vienas kito pasiilgdavom wub.gif
dabar kai kasdien matomes tai zinai biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(samanta* @ 2011 03 26, 18:39)
as pasiilgau jau to jausmo kai su vyru vienas kito pasiilgdavom wub.gif
dabar kai kasdien matomes tai zinai biggrin.gif

istikruju tai issiskirimai tokie i nauda,aisku ne tokie ilgi po 3 men doh.gif bet kai susitinkam tai bunam issiilge viens kito,kantresni viens kitam,atlaidesni ir pns.
Atsakyti
QUOTE(Džerimi @ 2011 03 26, 15:43)
saunuole 4u.gif
O as va norejau paklausti, tu, kurios butent P90X daro. kokia sistema ten viska reikia daryt? nes ten gi daug atskiru treniruociu. Ir trumpesniu, ir ilgesniu. g.gif Kiek suprantu, ten programa trunka 90 dienu, bet kaip tas treniruotes susideliot? pagal dienas? ar kaip?

ten galima pasirinkti 3 treniruociu tipus, yra tokia knygute elektronine ir joje yra surasyta kuria diena kokia treniruote reikia daryti...Yra trys skirtingi tipai P90x Classic ,P90x Double , P90x Lean,pasirenki pagal tai ko tau reikia...:)As asmeniskai pradejau nuo Lean versijon ...bet kita programos karta ,darysiu classic,nes pastebejau beziurinedama youtube video ,kad butent ja uzsiimant geriausi rezultatai...Taip pat ,ten visame pake kur atsisiunti buna ir knygute su mityba ir dar daug kuo... wub.gif
Atsakyti
Labas rytyas,ar savaitgaliais sportuojat? ax.gif
Atsakyti
laba rytuka !!! 4u.gif 4u.gif 4u.gif
ar nepamirsot laikorodziu pasukti???? tongue.gif
AS jau po JM 1lygio 5 dienos thumbup.gif thumbup.gif thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(samanta* @ 2011 03 25, 14:10)
sakyk kokiais pratimais,ta liemeny slifuoji? biggrin.gif

Liemeniui pagrinde eina sis partimas
user posted image
Reikia labai pasilenkti i sona,alkune laikyti tiesiai ir linguoti,zinok nelengva,liemuo net dega,o kai trenere prieina ir dar tave palenkia zemyn tai doh.gif biggrin.gif

QUOTE(Džerimi @ 2011 03 25, 19:59)
kad cia gal ne del pazengimo, gal tiesiog pas vienas stipresni ranku raumenukai, pas kitas koju, pas kitas presas ir tt.  nezinau, man su tais hanteliukais super, bet va kai reikia atsispaudimus daryt, tai  doh.gif darau, stengiuos daryt tokiu pat greiciu, kartais ir aplenkt, bet kai atsistoju, tai kaip epuses lapai tos rankeles dreba.. Ir dar pastebejau viena dalyka, kuris antrame lygyje man bus peilis(kartais po pirmo lygio dar pratesiu treniruote su antruoju lygiu). tai tie zingsneliais su itupstais-zingsnis pirmyn, ytupi, sugryzti i pradine padeti, tada zingsnis atgal, itupi ir tttt.. nu *****, visiskai lygsvaros nelaikau blink.gif ciut ne griuvineju unsure.gif ar cia  priprast reikia, ar as cia kazkokia glusa..

Na as kai dariau si pratima tai kazkiek svyruodavau,bet siaip viskas ok buvo,cia su pusiausvyra reikia padirbeti smile.gif

QUOTE(Džerimi @ 2011 03 25, 20:15)
Siaip tai manau 2kg optimalu. tikrai nereikia daugiau. as manau, kai darysiu JM No More Trouble Zone, atsiprasysiu savo 1.5 kg svariuku, nes ten beveik viskas su svareliais. Taip juk rankas pamest galima doh.gif kaip dare tos, kurios sportavo pagal ta programele?

As pradejau 30days shred su 1kg,o paskui zones su 1.5,tai rankos dege,su pailsejimais dariau,ypac pirma dalis kur labiausiai rankos dirba man kazkaip sunkiausia buvo karsta.gif

QUOTE(kritike7 @ 2011 03 26, 18:45)
istikruju tai issiskirimai tokie i nauda,aisku ne tokie ilgi po 3 men  doh.gif  bet kai susitinkam tai bunam issiilge viens kito,kantresni viens kitam,atlaidesni ir pns.

Jooo per tuos 8 menesius kai mano vaikinas buvo isvykes matemes tik 3 savaites kai pas ji sveciavausi, net nesitiki,bet jausmai tik dar labiau sustiprejo wub.gif

Vakar zadejau eiti i aerobika,bet pasikeite planai,visa diena sveciuose prabuvau,galvoju siandien tada namie reikia pasportuoti pagaliau 6pack pabandyti,nes anksciau niekaip neprisiruosdavau tos programos pasportuoti,tai sirgau,tai darbas, tai MB laika atima,o siandien visa diena namie busiu tai butinai reikia pilvuka pakankinti.Kita savaite turiu 3 kartus nueit i kluba,nes abonementas baigiasi,bet ir mm turi ateiti,tikiuosi nesutrukdys,labai nenoriu praleist unsure.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo white kitty: 27 kovo 2011 - 11:42
QUOTE(white kitty @ 2011 03 27, 12:39)
Liemeniui pagrinde eina sis partimas
user posted image
Reikia labai pasilenkti i sona,alkune laikyti tiesiai ir linguoti,zinok nelengva,liemuo net dega,o kai trenere prieina ir dar tave palenkia zemyn tai  doh.gif  biggrin.gif
:

pavydziu tongue.gif ,as ir noreciau liemeni nuslifuoti biggrin.gif
Atsakyti
Labas visoms 4u.gif
As vakar vakare galvojau pabandysiu kazkuria parsisiusti is pirmo puslapiuko ir pabandyti, kur labiau kojoms tinkama.
Bet mano kate pradejo gimdyti, tai pribuveja teko pabut ir likti be sporto doh.gif bet uztai dabar keturi grazuoliai egzotukai puikuojasi prie mamytes pilvelio wub.gif
Atsakyti
Labas rytas 4u.gif

QUOTE(tinute84 @ 2011 03 27, 11:24)
AS jau po JM 1lygio 5 dienos  thumbup.gif

bigsmile.gif o, jegele. man siandien 8-ta diena bus I lygio. Galesim ispudziais dalintis, beveik koja kojon einam 4u.gif ir kaip tau ta 5 diena? koks pratimukas topinis?
QUOTE(Kutveliukas @ 2011 03 27, 12:10)
Bet mano kate pradejo gimdyti, tai pribuveja teko pabut ir likti be sporto 

wub.gif wau!! geras wub.gif ne kasdien toki 'sporta' tenka patirt.. kaip faina!

As norejau paklaust-gal galit rekomenduot kokia geeeera treniruote kojom. isskyrus ta is 8min serijos. As va nebandziusiom galiu parekomenduot is TurboFire abs treniruote. tikrai neblogu pratimuku imaisyta, kur pusiau sedom reikia judesiukus daryt. man daug geresne nei 8 min abs.
Atsakyti
aga, koja kojon beveik einam 4u.gif 4u.gif 4u.gif 4u.gif man topinis yra su svarelais, jau paskutinis pratimas, kur zergiesi i sona ir rankas keli iki galvos thumbup.gif
esu dariusi visa sia programa ( 30 dienu) daugiau nei pries puse metu, tai rezultatai buvo thumbup.gif drinks_cheers.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo tinute84: 27 kovo 2011 - 13:08
QUOTE(Džerimi @ 2011 03 27, 13:31)

As norejau paklaust-gal galit rekomenduot kokia geeeera treniruote kojom. isskyrus ta is 8min serijos. As va nebandziusiom galiu parekomenduot is TurboFire abs treniruote. tikrai neblogu pratimuku imaisyta, kur pusiau sedom reikia judesiukus daryt. man daug geresne nei 8 min abs.

Man tai kojoms patinka įvairūs įtūpstai ir Brazilo mankštoje super pratimukai kojoms-dupsei thumbup.gif
Kam čia rašė sunku daryti įtūpstus - gal statai kojas per daug arti viena kitos t.y. vienoje linijoje, bandyk platesni tarpelį išlaikyti, bus lengviau mirksiukas.gif ir pradžioje kol priprasi prie pusiausvyros nesitūpk iki galo, daryk nepilnus įtūpstus, o po truputį gilinant su laiku viskas išeis puikiai smile.gif

Mano mm jau į pabaigą, tad galvoju ką rytoj sportuosiu. Keista, bet jau pasiilgau mankštos, norisi išsijudinti, išsitampyti rolleyes.gif
Atsakyti
QUOTE(tinute84 @ 2011 03 27, 13:06)
esu dariusi visa sia programa ( 30 dienu) daugiau nei pries puse metu, tai rezultatai buvo  thumbup.gif  drinks_cheers.gif

man irgi tas topinis, bet del traumos as jo negaliu daryt, tai darau gilius paprastus itupstus ir kilnoju svarelius kaip priklauso.

na na, o apie rezultatus placiau mirksiukas.gif as tai dideliu nesitikiu, man svorio numetinet nelabai reikia. reikia sutvirtint viska. tai kazin ar pasimatys kas po tu 30 dienu. na, bet siap ar taip-nesitikiu greito rezultato. tongue.gif

QUOTE(irmusiux @ 2011 03 27, 13:24)
Man tai kojoms patinka įvairūs įtūpstai ir Brazilo mankštoje super pratimukai kojoms-dupsei  thumbup.gif 
Mano mm jau į pabaigą, tad galvoju ką rytoj sportuosiu. Keista, bet jau pasiilgau mankštos, norisi išsijudinti, išsitampyti  rolleyes.gif

aciu, reiks pabandyt. 4u.gif
o sporto isivaizduoju, kad pasiilgai. as per nakti pasiilgstu, ryte jau nekantrauju, kada galesiu pradet.

Na, o as jau po sportu. Ataskaita- JM I lygio 8 diena +8 min abs, buns + TurboFire abs.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Džerimi: 27 kovo 2011 - 14:49