QUOTE(samanta* @ 2011 03 25, 14:10)
sakyk kokiais pratimais,ta liemeny slifuoji?
Liemeniui pagrinde eina sis partimas

Reikia labai pasilenkti i sona,alkune laikyti tiesiai ir linguoti,zinok nelengva,liemuo net dega,o kai trenere prieina ir dar tave palenkia zemyn tai
QUOTE(Džerimi @ 2011 03 25, 19:59)
kad cia gal ne del pazengimo, gal tiesiog pas vienas stipresni ranku raumenukai, pas kitas koju, pas kitas presas ir tt. nezinau, man su tais hanteliukais super, bet va kai reikia atsispaudimus daryt, tai

darau, stengiuos daryt tokiu pat greiciu, kartais ir aplenkt, bet kai atsistoju, tai kaip epuses lapai tos rankeles dreba.. Ir dar pastebejau viena dalyka, kuris antrame lygyje man bus peilis(kartais po pirmo lygio dar pratesiu treniruote su antruoju lygiu). tai tie zingsneliais su itupstais-zingsnis pirmyn, ytupi, sugryzti i pradine padeti, tada zingsnis atgal, itupi ir tttt.. nu *****, visiskai lygsvaros nelaikau

ciut ne griuvineju

ar cia priprast reikia, ar as cia kazkokia glusa..
Na as kai dariau si pratima tai kazkiek svyruodavau,bet siaip viskas ok buvo,cia su pusiausvyra reikia padirbeti
QUOTE(Džerimi @ 2011 03 25, 20:15)
Siaip tai manau 2kg optimalu. tikrai nereikia daugiau. as manau, kai darysiu JM No More Trouble Zone, atsiprasysiu savo 1.5 kg svariuku, nes ten beveik viskas su svareliais. Taip juk rankas pamest galima

kaip dare tos, kurios sportavo pagal ta programele?
As pradejau 30days shred su 1kg,o paskui zones su 1.5,tai rankos dege,su pailsejimais dariau,ypac pirma dalis kur labiausiai rankos dirba man kazkaip sunkiausia buvo
QUOTE(kritike7 @ 2011 03 26, 18:45)
istikruju tai issiskirimai tokie i nauda,aisku ne tokie ilgi po 3 men

bet kai susitinkam tai bunam issiilge viens kito,kantresni viens kitam,atlaidesni ir pns.
Jooo per tuos 8 menesius kai mano vaikinas buvo isvykes matemes tik 3 savaites kai pas ji sveciavausi, net nesitiki,bet jausmai tik dar labiau sustiprejo
Vakar zadejau eiti i aerobika,bet pasikeite planai,visa diena sveciuose prabuvau,galvoju siandien tada namie reikia pasportuoti pagaliau 6pack pabandyti,nes anksciau niekaip neprisiruosdavau tos programos pasportuoti,tai sirgau,tai darbas, tai MB laika atima,o siandien visa diena namie busiu tai butinai reikia pilvuka pakankinti.Kita savaite turiu 3 kartus nueit i kluba,nes abonementas baigiasi,bet ir mm turi ateiti,tikiuosi nesutrukdys,labai nenoriu praleist