Įkraunama...
Įkraunama...

Sportas namuose... 13 namučiai

as kai dariua ta JM 30 dienu, tai irgi nereikejio svorio mesti, bet vistiek buvo nukrite kazkur apie3kg
bet uztai koks kunas tvirtas pasidare,ir apimtys mazejo( net vyras mane gyre jau po puses programos ) thumbup.gif thumbup.gif thumbup.gif
Pabaigus sias 30 dienu noriu toliau sportuoti su JM wub.gif wub.gif
Atsakyti
Sveikos 4u.gif

Vakar taip ir nepasportavau, kaip sudauzyta visa ir siaip kazkaip ziauriai keistai jauciuosi blush2.gif

Snd jau reikia prisiverst, nors irgi ka negeriau verysad.gif

Pavydziu visoms, kas jau po sporto 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(samanta* @ 2011 03 27, 11:53)
pavydziu tongue.gif ,as ir noreciau liemeni nuslifuoti biggrin.gif

Tai daryk irgi tuos pratimukus mirksiukas.gif Dar reikia nepamirsti suspausti sedmenis biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Kutveliukas @ 2011 03 27, 13:10)

mano kate pradejo gimdyti, tai pribuveja teko pabut ir likti be sporto  doh.gif  bet uztai dabar keturi grazuoliai egzotukai puikuojasi prie mamytes pilvelio  wub.gif

bigsmile.gif Sveikinimai 4u.gif thumbup.gif
Tikras džiaugsmelis wub.gif
Atsakyti
Na va pagaliau isbandziau 6weeks 6pack 1 lygi,jau buvau atpratus nuo JM intensyvumo,suprakaitavau visa ko jau seniai nebuvo karsta.gif biggrin.gif Siaip patiko man si treniruote,labai gerai pakaitalioti su kalanetika, tik vieno pratimo neiveikiu,kur reikia atsigulti ant sono,pakelti korpusa, atsiremti i viena ranka, kita i virsu iskelti ir koja sulenkta kilnoti - skaudeti riesa pradeda,tik 3 kartus iseina padaryt doh.gif ar cia as viena tik negaliu sio pratimo padaryt?
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo white kitty: 27 kovo 2011 - 18:11
Labutis.as siandien dariau ir JM6wex6pax, uzsidejau dar toky dirza ant pilvo oj kaip suprakaitavau. White kitty pirma karta kai dariau sy pratima ir vos kelis kartus tik padariau, bet db man jau iseina padaryti jy visa kiek reikia smile.gif
Atsakyti
Sarmata net prisipazint, bet siandien jau parsiunte ta TurboFire, tai kur pilvukui tai lyg ir viskas gerai, bet kai uzsidejau 15 minuciu biit ar kazkas panasaus tai nelabai man ten kas gavosi... nespeju kartu, maisausi su judesiais... doh.gif visaip bandziau prisitaikyt, bet toli grazu man iki normaliu tu 15 min.. blush2.gif
Atsakyti
Labas rytas 4u.gif
Atsakyti
labukas 4u.gif
na ka prasidejo nauja sporto savaite showoff.gif
Atsakyti
Labas rytas 4u.gif
šeštadienis buvo poilsio diena, vakar parsisiunčiu Turbo fire, tai šian bandysiu ax.gif Vien pažiūrėjus tas treniruotes suprakaituot galima doh.gif biggrin.gif
Atsakyti
As sia sav.nusprendziau vel pas JM grysti smile.gif kaitaliosiu viena sav.JM kita P90X, kad neatsibostu smile.gif vakar sportavau tik apsiryjau vakar ne tas zodis, nes MB gimtadienis buvo.
Atsakyti
Labas rytas visoms 4u.gif

Aš kol neišjudinsiu svorio ir netaps sportas įpročiu - jokių polsio dienų biggrin.gif kita vertus, ne itin smarkiai ir sportuoju - ale kai niekad gyvenime nesportavus, tai po truputį pradedu. Sakyčiau ir paprasta mankšta jau pasiekimas thumbup.gif
geros savaitės visoms 4u.gif 4u.gif
Atsakyti