Įkraunama...
Įkraunama...

Sportas namuose... 13 namučiai

QUOTE(chérie @ 2011 03 20, 22:12)
Sveika prisijungusi prie mūsų drinks_cheers.gif
Kad nėra ji ilga. Tam video yra 3 treniruotės po 30 min. Pirmas 10 dienų reikia daryti pirmą lygį, kitas 10 dienų antrą lygį ir t.t. mirksiukas.gif

Aaaaa aisku, as mat iskart nusprendziau, kad čia 1,5 h doh.gif lotuliukas.gif
Reiks pabandyt td smile.gif Bet patiko ir tos trumputės po 8 min smile.gif
O iš kur siunčiat kitas? Iš kokių torentų, linkomanijos? smile.gif
O šiaip negalvojau, kad taip bus smagu sportuot vienai, nes jautiesi kaip ir ne viena su tuo kompu smile.gif))
Jo pavasaris, reikia pasitempti smile.gif Nors mano pirmas pavasaris, kai taip mąstau, sportavau pries kokius 6 metus paskutinį kartą, ot tingine rolleyes.gif
Atsakyti
QUOTE(mazheee @ 2011 03 21, 09:34)
O šiaip negalvojau, kad taip bus smagu sportuot vienai, nes jautiesi kaip ir ne viena su tuo kompu
Man irgi kompas labai kompaniją palaiko thumbup.gif Kai pagalvoju, jeigu daryčiau viską viena be jokio įrašo, tai tikrai neištempčiau ilgiau kaip 10 min (jeigu išvis prisiversčiau) blush2.gif
O siunčiuosi iš įvairių torrentų 4u.gif
Atsakyti
Na man si kart mm labai lengvai praejo. net neitiketina. gal del sportavimo? visada pirma antra ir trecia dienom budavo ziaurus skausmai o dabar beveik nieko nejauciau. ir sportavau pilnu tempu. Nu jei sportas cia jas taip veikia tai sportuosiu jauciu visa gyvenima be poilsio. Ziauriai gera kai neskauda smile.gif
Atsakyti
Sveikos. as griztu i ,,didiji,, sporta biggrin.gif
siandien pradejau Jillian Michaels - Ripped In 30 ir 6 dienu dietuke,ziuresim ar sugebesiu ir istempsiu iki galo ax.gif

QUOTE(Džerimi @ 2011 03 20, 22:21)
o kazin negalima greiciau pereit i antra lygi? nes tam pirmam nelabai yra kas veikt, na tik tie pratimukai su svareliais virs akiu lygio neblogi. ar ten tame ir yra esme, kad butinai skirt po 10 dienu kiekvienam lygiui?

pabandyk ta kur as siandien dariau,ten pirmas lygis sunkesnis nei shredo.
Atsakyti
Labutis 4u.gif as siandien sportavau pagal P90X programa, nu ir sunkuis ten pratimai, bet galvoju reikia pameginti, istverme ten lb ugdo smile.gif
Atsakyti
Sveikutės,

QUOTE(maruša @ 2011 03 20, 16:23)
Sakai, su elipsiniu sportuoji, o gal pabandyk kokią Jillian Michaels

aš esu bandžius ją anksčiau,bet kažko užmečiau,ir kolkas su elipsu pradėjau sportuot,tada prisisiunčiau visokių jūsų rekomenduotų,žiūrinėjaus,rinkaus rinkaus,kolkas neprisiruošiau nieko blush2.gif ,o dar ištynė viską perinstaliuojant...,bet jūs visos taip liaupsinat ją,kad užsikepiau būtinai pradėt pagal ją blush2.gif mano svajonė sportas ryte vakare,gal kaip nors pavyktų susitart su vaikučiais biggrin.gif ,ale kolkas abu sirguliuoja,tai tupim namie,kaži,ar suprastų mamką lotuliukas.gif g.gif
o šiaip elipsinis ugdo ištvermę,kurios niekad neturėjau,jau būna po 15 min.,kad galvoju nebegaliuuuuu,prakaitas taškos į šalis tiesiogine šio žodžio prasme,bet ištempiu,ir liuks thumbup.gif

QUOTE(maruša @ 2011 03 20, 17:39)
Dar noriu pasidalint įspūdžiais apie JM knygą

na šaunuolė ji thumbup.gif
o čia tas emocinis valgymas,kai suvalgai emocijas? man irgi tas pats doh.gif
tik va įdomu,kodėl jos figūra tokia,na,liemens kaip ir nėra,man nepatinka tokia figūra g.gif

QUOTE(mazheee @ 2011 03 20, 21:55)
Sveikutės jungiuosi prie Jūsų ir aš

sveika prisijungus 4u.gif

QUOTE(irmusiux @ 2011 03 21, 09:19)
Labas rytas  4u.gif
Ech  ax.gif  lengva pasakyti.... laukiu mm, tai jokio noro judėti nėra  :

žinok ir man tas pats šiom dienom,atėjo kritinis laikotarpis,kai kasdien po truputį imu tingėti,bet nepasiduodu nė už ką,nepasiduokim tinguliui,pagalvokim,kokia superinė savijauta po treniruotės drinks_cheers.gif

QUOTE(kritike7 @ 2011 03 21, 12:34)
6 dienu dietuke,ziuresim ar sugebesiu ir istempsiu iki galo :

kas per dietukė?
Atsakyti
Na as po JM I lygio, treniruote nr.2 + abs. palindau po kontrastiniu dusu, einu i lauka savo princesyte su vezimeliu pastumdysiu, tai dar kokia valandziuke greito ejimo galesiu prisiskaiciuot.

Kritike, o ta treniruote butina su dieta derint? as dietintis negaliu, as maitinanti mamyte.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Džerimi: 21 kovo 2011 - 14:07
QUOTE(MO @ 2011 03 21, 13:38)
Sveikutės,

sveika prisijungus  4u.gif
žinok ir man tas pats šiom dienom,atėjo kritinis laikotarpis,kai kasdien po truputį imu tingėti,bet nepasiduodu nė už ką,nepasiduokim tinguliui,pagalvokim,kokia superinė savijauta po treniruotės  drinks_cheers.gif
kas per dietukė?

QUOTE(Džerimi @ 2011 03 21, 14:05)

Kritike, o ta treniruote butina su dieta derint? as dietintis negaliu, as maitinanti mamyte.

ne tikrai nereikia dietintis pagal sita treniruote,tiesiog man taip sutapo kad ir nauja programa ir ta dieta pradejau siandien,pirma karta bandisiu dietintis nezinau ar paviks ax.gif
o dietuke is delfi psl. 6 dienu. 4u.gif estetiska vadinasi 4u.gif

Atsakyti
QUOTE(Džerimi @ 2011 03 21, 14:05)
Na as po JM I lygio, treniruote nr.2 + abs. palindau po kontrastiniu dusu, einu i lauka savo princesyte su vezimeliu pastumdysiu, tai dar kokia valandziuke greito ejimo galesiu prisiskaiciuot.

oho,kokia dar mažiukė tavo dukrelė,aš tokio laiko dar bijojau intensyviai sportuoti blush2.gif
Atsakyti
Gyvų yra? lens.gif
Atsakyti
QUOTE(MO @ 2011 03 21, 15:50)
Gyvų yra?  lens.gif

biggrin.gif yra yra,as jau po savo zones wub.gif thumbup.gif
Atsakyti
Aš irgi jau po sporto, uch, prakaitas žliaugte žliaugė, nežinau, kada pasieksiu advanced lygį su tokiais tempais lotuliukas.gif Bet azartas ima juodas cool.gif
QUOTE(Džerimi @ 2011 03 21, 09:29)
na as tuos sunkesnius, pagal juoduke darau. parsisiunciau 'no more troble zones', tai vos paziurejus matau, kad ten bus liuks, neistempsiu visos speju. tai vistik noriu daryt 30 days, kad istverme paformuot labiau, tik gal tam tikrus lengvus pratimus pakeisiu sudetingesniais.

Tai daryk advanced pratimus, tik greičiau, daugiau pakartojimų, o dėl svorio žiūrėk kaip rankoms, jei kilnoji kaip plunksnelę, keisk į 2 kg. Man rankos sustangrėjo po shredo, vizualiai suplonėjo, dabar įpusėjau antrą sporto mėnesį, ryškėja ir raumenukai.
QUOTE(MO @ 2011 03 21, 13:38)
tik va įdomu,kodėl jos figūra tokia,na,liemens kaip ir nėra,man nepatinka tokia figūra 

Ji pati sako, kad yra žemo ūgio ir kresno sudėjimo, tik gal per tv taip neatrodo biggrin.gif Tiesiog jos tokia figūra ir tiek.
Atsakyti