Įkraunama...
Įkraunama...

Atiduoti įvaikinimui ir nesigailėti

QUOTE(Kazkaip __ kitaip @ 2011 03 17, 22:31)
\Pabandykite pacios isnesioti vaika, ne del to, kad norite, o del to kad gerbiate gyvybe ir norite duoti jai sansa, rupintis ja, kol ji jumyse, perlipti per save ir, kaip besijaustumete, suteikti visas salygas augti sveikai - tada smerkite.

Pirmiausia,atsiprasau,bet nereikia is save daryti kankines - XXI amzius,apsisaugojimo priemoniu n ,tad tikrai buvo ymanoma to isvengti,jei jau taip nesinori vaiku,o kadangi vaikas kelia dar ir pasislykstejima,tai tikrai ne del tos sventos gyvybes aborto nedaret. Jei esat rami pries savo sazine,tai bent jau neapgaudinekit del tikru priezasciu saves(kiti ir siaip supras).
O is esmes,manau butu saunu,jei susirastumet seima,kuri jusu tik gimusi vaikeli pasimtu is jusu,net nespejus gerai apziuret ,kad neatsirastu tas jausmas - gal as jo noriu ir myliu,nes tiek neigiamu jausmu gavus is motinos dar isciose,geriau jau gyventi per atstuma. Neprivaloma noreti tureti vaiku ir taip buna.Tik reiktu vengti ir pastoti tokiu atveju.Jokiu problemu tada ir nebutu.
Linkiu surasti kuo pacius geriausiu tevus savo kudikiui,o paciai greiciau pamirst ta kosmara ir daugiau niekada nepastoti.
Atsakyti
QUOTE(Kazkaip __ kitaip @ 2011 03 16, 19:05)
*vaikai man reiske savo laisves ir malonumu atsisakyma, energijos aukojima del nieko. Jie man bjaurus patys  is saves,nieko negaliu padaryti.

*Taigi kaip bepavadintum, vis tiek jauciu ta spaudima pasielgti"mamiskai",tai yra "teisingai", nes niekas, atrodo, negali suprasti, kad zmogus tiesiog kitoks ir turi kitokia gyvenimo vizija.

*nejau taip blogai atiduoti savo vaika geriems zmonems, kurie  juo rupinsis?
Nejau taip nenormalu noreti kitu dalyku?

*vis tiek buciau laiminga jei kas galetu pasidalinti savo nuomone

Negaliu nustoti apie tai galvoti...
*Vaikai gal ir kažkiek suvaržo laisvę, bet laimės nuo jų buvimo tik daugiau. O įdomu kaip jūs įsivaizduojate savo laimingą ateitį? Tarkim ligos atveju... Senelių namuose? Tikrai laiminga turėtų būti.

*Kitokia gyvenimo vizija? Labai įdomu, kokia ji? Tikrai.

*Čia tai panašu į surogatinę motinystę. Bet net ir tokiu atveju, surogatinei motinai būna sunku išsiskirti su išnešiotu kūdikiu, tad dažniausiai yra palaikomi ryšiai su ja ir ji tampa tarsi šeimos nariu.

*Jei sakėte, kad būtumėte laiminga, jei kas pasidalintų savo nuomone... tai dabar neburnokite, jei kitų nuomonė nesutampa su jūsiške ir kažkas mėto akmenis į jūsų daržą.

Atsakyti
visokiu yra ir visokiu reikia!!!
yra kaip yra,na jei nebutu tokiu kaip ji,kurios nenori vaiko,nebutu laimingos seimos negalincios tureti savo vaiko,,,,
svarbiausia,kad jis augs seimoje,manau tikrai nereiketu cia kazko laukti,kol atsiras kazkada tas jausmas(na nebent jis atsirastu ta sekunde kai pagimdai),atiduok ji seimai,o jau ka pati jausi po menesio,metu ar veliau,tai tavo problema,kuri a nei kiek nerupetu pvz man

as labai linkiu vaikeliui gimti ir augti mylincioj seimoj,ar toj ar kitoj,nesvarbu kokioj,svarbu,kad butu laimingas

autorei sekmes savam gyvenime ir nebekartokite tu paciu klaidu
Atsakyti
Man tai dažnai nesuprantama, kaip galima atvirauti va tokiame SuperVištų forume. Taigi visiškos, total vištelės, savo mąstymu visos kaip viena, neįdomios, stereotipais apaugusios, nemąstančios; temose apie abortus tos pačios klykia - oi tik nedaryk aborto, ne-žudyk gyvybės, geriau pagimdyk ir kam nors atiduok, O šioje temoje jau klykia, oi kodėl kodėl, mergele žalioji, neišsioperavai gimdos.

doh.gif Man net diskutuoti nesinori, kai toks kontingentas... blush2.gif

Nors, jei visa tai - dėl cosmopolitano straipsnio, tada taip, kontingentas apklausoms - pats tas bigsmile.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo flight: 18 kovo 2011 - 07:49

QUOTE(Kazkaip __ kitaip @ 2011 03 17, 22:31)
Ir visgi darau ka galiu, kad jam gerai butu. Jei nuspresiu, kad motinyste ne man - ne i vaiku namus jis keliaus, o pateks tiesiai pas pacius geriausius is visu galimu iteviu.
Ar tikrai kiekviena, atidavusi vaika zmonems, kurie juo myles ir pasirupins, visgi jaucia sielvarta, kad atsisake savo vaiko, o gal yra tokiu , kurios jaucia ir palengvejima?

Visų pirma reikia baigti kalbėti apie tai, kad jei tu atiduosi įvaikinti, tai tas vaikas būtinai ir netgi tikrai augs MYLINČIŲ IR PAČIŲ GERIAUSIŲ įtėvių šeimoje. Tai čia tik tau taip atrodo. Tu negali niekaip numanyti kokioje šeimoje augs tavo vaikas, niekaip. Netgi jei įvaikinimo dieną įtėvių šeima bus ideali, tai nereiškia, kad vaikas bus laimingas visą gyvenimą. Juk laukia daug metų, kai įtėviai galbūt skirsis, galbūt mirs, galbūt netgi paaugus tam vaikui supras, kad jo nemyli, gal būt turės savų vaikų, ir to vaiko kaip savo nemylės, galbūt savi vaikai jį skriaus ir niekada nelaikys broliu/seserim. Gerai pagalvok apie tai. Nes taip gali būti. Nepiešk visko rožinėm spalvom, nes to vaiko laukia ilgi metai gyvenimo pas įtėvius. Ir visko gali būti. Be jokios abejonės, gali jam pasisekti, ir jis atsidurs tikria pas mylinčius įtėvius, tačiau kokia tikimybė, bent apie tai svarstei. Ar po kokių 5 m. nekirbės mintis, kad tavo vaikas gal būt dabar yra labai stipriai skriaudžiamas ir verkia kamputyje? Aš noriu pasakyti, kad visko gali būti. Mano patarimas tau, jei tik jo norėsi paklausyti-NESKUBĖK PRIIMTI SPRENDIMO, jis nulems visą tavo vaiko gyvenimą. Labai gerai viską apgalvok, visada gali palikti vaiką jei nenorėsi, ir po menesio ir po metų, jei tikrai matysi, kad negali. Tačiau net neabejoju,kad tu galėsi. 4u.gif
Atsakyti

Aimėja, gal tu jau baik burti iš kavos tirščių apie tas, kas kur gal būt verks, gal būt lauks, gal būt išsiskirs ir apskritai gal būt gal bus.
Ir tu irgi puikiai žinai tą istoriją kuo baigėsi, kai labai padėjo susilaukti vaiko, ir kur tas vaikas dabar, ir kas jam. Socialūs ar neasocialūs asmenys nenorimų vaikų neaugina. Tokia yra realybė. Ne visiems jų reikia.
Atsakyti
QUOTE(alfija @ 2011 03 18, 09:58)
Aimėja, gal tu jau baik burti iš kavos tirščių apie tas, kas kur gal būt verks, gal būt lauks, gal būt išsiskirs ir apskritai gal būt gal bus.
Ir tu irgi puikiai žinai tą istoriją kuo baigėsi, kai labai padėjo susilaukti vaiko, ir kur tas vaikas dabar, ir kas jam. Socialūs ar neasocialūs asmenys nenorimų vaikų neaugina. Tokia yra realybė. Ne visiems jų reikia.

Alfija, gal tu tiesiog imk ir atstok nuo manęs , gerai. Aiškink kitoms, sutariam.

Žinau tą istoriją, ji kitokia. Ten buvo tikrai asociali moteris. Čia gi pasimetusi jausmuose.
Atsakyti
QUOTE(Aimeja @ 2011 03 18, 10:12)
Alfija, gal tu tiesiog imk ir atstok nuo manęs , gerai. Aiškink kitoms, sutariam.

Žinau tą istoriją, ji kitokia. Ten buvo tikrai asociali moteris. Čia gi pasimetusi jausmuose.

ir tu nežinai nė vieno atvejo kada vaikų atsisako ne asocialios moterys? Neatstosiu- gali nesitikėti.
Atsakyti
QUOTE(sraigyte @ 2011 03 18, 00:34)
laba.nesuprantu kodel kai kurias is jusu pagimde  g.gif  susigadino kazkas figura ir karjera  blush2.gif  gaila man tokio vaikelio,nemylimo ir nelaukiamo.

O ko čia nesuprasti aš nesuprantu.Na gyveno mergaičiukė,įsimylėjo bernužėlį,pasimylėjo kartą,kitą-ir bac-nėščia...tais laikais kai aš atsiradau įtariu kad tokio dalyko kaip kontracepcija aplamai nebuvo....Na ir gimė vaikas...tiesa,dar prieš vaikui gimstant skubiai susituokė-nes taip senais laikais buvo priimta...Jokio noro turėti vaiką aš čia neįžiūriu.
Atsakyti
QUOTE(alfija @ 2011 03 18, 10:19)
Neatstosiu- gali nesitikėti.

blink.gif
Atsakyti
QUOTE(flight @ 2011 03 18, 07:47)
Man tai dažnai nesuprantama, kaip galima atvirauti va tokiame SuperVištų  forume.

Ziuriu, tame vistu forume paraset jau virs 3000 tukst zinuciu. na tai pati i supervistos titula irgi pretenduojat lotuliukas.gif as cia nepiktai mirksiukas.gif visokiu cia yra, visokiu reikia, kaip ir gyvenime.
taciau man beprasme sita visa diskusija is esmes. na nenori vaiko, neaugink. nera cia ko analizuoti ir gilintis, kazkokiu pateisinimu ieskot. pradekim dabar kokios Jonaitienes pichologija ir argumentus kapstyt tongue.gif va pilni vaiku namai kudikiu, i konteinerius ismetami vaikai, pradekim dabar kelt sias moteris ant pjedestalo, kad aborto nepasidare doh.gif
As asmeniskai toki elgesi, kai nusimuilinama nuo atsakomybs ir vaikai metomi kaip daiktai, pateisinciau vieninteliu atveju- jei nescioji butu koks genijus, isskirtine asmenybe, atsidavusi mokslui ar menui ir galinti kazka naudingo nuveikti zmonijos labui. vat tada dar suprasciau, kad gal verta diskutuot ir galima gilintis.
Na ir nerealiai juokingas cia skambantis sutartinis choras- saunuole, nepasidarei aborto, issaugojai gyvybe doh.gif ot tai bent saunuole, tikra zygdarbi ivykde doh.gif

QUOTE(alfija @ 2011 03 18, 08:58)
Socialūs ar neasocialūs asmenys nenorimų vaikų neaugina. Tokia yra realybė. Ne visiems jų reikia.

Na ir taskas. apie ka cia daugiau sneket? g.gif
Atsakyti
QUOTE(Aimeja @ 2011 03 18, 10:22)

aš labai labai bjauri, ir kai mano supratimu, nekvailas žmogus, pradeda nemąstyti o lieti emocijas pristoju ir viskas, ir neatstoju kol tas mąstyti nepradeda.
Atsakyti