Įkraunama...
Įkraunama...

Atiduoti įvaikinimui ir nesigailėti

QUOTE(Karusia @ 2011 03 20, 20:52)
ne, netolygus. gal toesiog gyvenime daugiau matę ir daugiau gali suprasi - kaip apie save, taip ir apie kitus,o tuo ir remiasi tolerancija.
Jūs galite būti nors ir už.. g.gif faraonų valdžią jūsų kaime, bet vaikas jau yra ir motina nuspręs, kaip jis toliau gyvens, bent iki to laiko, kol bus su ja.

Kelmui bandot paaiškint, kaip pušys auga.
Atsakyti
Siulau B.Hellingeri paskaityti. Rasit daug geros info apie nuzudytus dar negimusius kudikius bei paliktus ir atstumtus. Ir kaip visa tai atsiliepia ne tik mamai, bet ir visai giminei. doh.gif
Atsakyti
Taip mes juk Marijos zeme, mes turim toleruoti visus ir visaip, dave per viena zanda, atsukim kita. Patirties ir as turiu siame gyvenime ir man slykstu skaityti apie moteris, kurios dievina save, savo linijas (kaip autore minejo), o nekenciu del to, kad del tos figuru psichozes esu netekus artimo zmogaus. Ir kai tik pradeda kalbeti apie tai kaip apie argumenta, visa mano tolerancija isnyksta, nors as jos turiu su kaupu.
Atsakyti
QUOTE(aistuzele @ 2011 03 20, 20:57)
Taip mes juk Marijos zeme, mes turim toleruoti visus ir visaip, dave per viena zanda, atsukim kita. Patirties ir as turiu siame gyvenime ir man slykstu skaityti apie moteris, kurios dievina save, savo linijas (kaip autore minejo), o nekenciu del to, kad del tos figuru psichozes esu netekus artimo zmogaus. Ir kai tik pradeda kalbeti apie tai kaip apie argumenta, visa mano tolerancija isnyksta, nors as jos turiu su kaupu.

Ir ką? Ką autorei duos tas jūsų oi nekenčiu, oi jūs šiokios anokios? Ogi nieko.
Artimam žmogui irgi taip bandėt "padėti"?
Atsakyti
QUOTE(Montekrista @ 2011 03 20, 19:56)
Kelmui bandot paaiškint, kaip pušys auga.

cia jus man? smagu cia pas jus, jei jau su jumis nuomone nesutampa, tai kitas jau kelmas, labai toliaregiska.
Papildyta:
QUOTE(Montekrista @ 2011 03 20, 19:59)
Ir ką? Ką autorei duos tas jūsų oi nekenčiu, oi jūs šiokios anokios? Ogi nieko.
Artimam žmogui irgi taip bandėt "padėti"?

cia jau ne jusu reikalas, ne as tema sukuriau. Jei zmogus sukure tema, tai ne vien jai palankiu nuomoniu teks isgirsti.
Atsakyti
QUOTE(Maidenana @ 2011 03 20, 19:36)
niekada gyvenime neskaiciau tokio apgailetino ir beprasmisko posto.

biggrin.gif bet už tat sugebėjot lygiaverčiai beprasmiškai atsakyti. Greitai mokotė. Šaunuolė.
Atsakyti
QUOTE(aistuzele @ 2011 03 20, 21:02)
cia jus man? smagu cia pas jus, jei jau su jumis nuomone nesutampa, tai kitas jau kelmas, labai toliaregiska.
Papildyta:

cia jau ne jusu reikalas, ne as tema sukuriau. Jei zmogus sukure tema, tai ne vien jai palankiu nuomoniu teks isgirsti.

ok. ką jūs siūlote autorei? Nes kol kas tik bla bla bla, tulžies liejimas ir va kokia aš šventa ir gera. Konkretūs pasiūlymai autorei?
Atsakyti
QUOTE(Montekrista @ 2011 03 20, 20:04)
ok. ką jūs siūlote autorei? Nes kol kas tik bla bla bla, tulžies liejimas ir va kokia aš šventa ir gera. Konkretūs pasiūlymai autorei?

miela mano, kurioje vietoje as parasiau, kad esu sventa ir gera, nesu as tokia ir net nevaidinu. Pirmiausia autorei reiktu rimtos psichologo pagalbos, antra issikalbeti su artimaisiais zmonemis. O siaip jei zmogus toks kategoriskas su tokiais savo prioritetais, tai as bijau, kad egoizmas ima virsu ir cia jau reiktu ieskoti psichologiniu problemu, kurios slypi kokioje vaikysteje, ar santykiuose su tevais. Bet klausimas, ar autore turi poreiki tokioms psichoanalizems.
Atsakyti
niekas nieko nepasiulys.keista,kad niekas dar imote but nepasisiule,is burio tu sanitariu-blogio naikintoju.
AR KAS NORS PAKLAUSETE KAIP MOTERIS ,BUDAMA TRECIAME NESTUMO TRIMESTRE ,FIZISKAI JAUCIASI?
Atsakyti
QUOTE(aistuzele @ 2011 03 20, 21:08)
miela mano, kurioje vietoje as parasiau, kad esu sventa ir gera, nesu as tokia ir net nevaidinu. Pirmiausia autorei reiktu rimtos psichologo pagalbos, antra issikalbeti su artimaisiais zmonemis. O siaip jei zmogus toks kategoriskas su tokiais savo prioritetais, tai as bijau, kad egoizmas ima virsu ir cia jau reiktu ieskoti psichologiniu problemu, kurios slypi kokioje vaikysteje, ar santykiuose su tevais. Bet klausimas, ar autore turi poreiki tokioms psichoanalizems.

O, pagaliau. Tai jei žmogui reikia rimtos psichologo pagalbos (o tam aš pritariu)-kaip galima jį pulti ir niekinti?????? Va ko aš nesuprantu. Niekaip.
Atsakyti
QUOTE(Montekrista @ 2011 03 20, 20:13)
Va ko aš nesuprantu. Niekaip.

būti kitu suprastam nesvarbiausia gyvenime.
Atsakyti
suprasti nieko ir nereikia. Toks gyvenimas ir tokia zmoniu psichologija, normalus zmogus pirmiausia reaguoja ir issako savo nuomone, kitas dalykas, kaip jus suprantate pagalba, kaip jus jai konkreciai galit padet, patarimu kazkokiu? Nieko nebus, jei zinot nors kazkiek psichologija, tokioje busenoje zmogui vien patarimu mazai kuom gali padet, cia jau reikia veiksmo, nes tai jau gilesnes problemos ir nebeuztenka paglostyti per galva. Velgi cia tikimybiu teorija ir gal butent tokioje situacijoje padetu atvirkstine psichologija, ne uzuojauta, o vadinamasis puolimas. Juk nei viena is jusu nezinot, kaip ir as, tikrosios situacijos, gyvenimisku aplinkybiu, santykiu seimoje. Yra issakyta situacija ir kaip kas suvokia taip ir vertina, kaip kas gali taip padeda. As sioje vietoje netikiu zodine pagalba, cia jau reikia imtis rimtu veiksmu.
Atsakyti