QUOTE(Aimeja @ 2011 03 17, 10:57)
Bet tu rašai, kad TAU vaikai nėra visas pasaulis. O MAN jie visas pasaulis. Kodėl man turėtų būti taip pat kaip tau?
Aš irgi gyvenu savo gyvenimą, bet jei jame nėra vaikų, jis man beprasmis, ta prasme, kad jame neturiu savo artimo žmogaus. Vaikai ateina, ir niekur jie neišeina. Jie gali būti labai toli, jie gyvena savo gyvenimą, bet jie visada su manim, jie mano širdyje.
Alfija, o kam tau reikia vaikų? Na tai gyvenk be jų.
Aš irgi gyvenu savo gyvenimą, bet jei jame nėra vaikų, jis man beprasmis, ta prasme, kad jame neturiu savo artimo žmogaus. Vaikai ateina, ir niekur jie neišeina. Jie gali būti labai toli, jie gyvena savo gyvenimą, bet jie visada su manim, jie mano širdyje.
Alfija, o kam tau reikia vaikų? Na tai gyvenk be jų.
Kam man vaikai, va noriu tokių rūpesčių, noriu sunkumų, noriu naujų iššūkių gyvenime, išmėginimų, išbandymų. Viso to, kas susiję su vaikais. Bet tai yra ir trumpa ir laikina. Užaugs, išeis. turės savo vaikų arba ne. Kaip norės taip gyvens. Ir pas mane atvažiuos arba ne. aplankys arba ne. Tikrai gerai žinau, kad lygiai taip pat turėčiau kuo save užimti jei jų neturėčiau.