Įkraunama...
Įkraunama...

Orchidėjų pirkimo ir gyrimosi tema

QUOTE(kimalaugno @ 2011 03 20, 22:58)

Gal tokia ?
http://www.elegant-o...eu/manmone.html
Atsakyti
QUOTE(Lerikyte @ 2011 03 20, 21:56)
,,veislinė'', graži, tobula, su vardu, neapsakoma, iš elegant orchid serijos... dar vardint ? biggrin.gif

rolleyes.gif tikiuosi priežiūros nereikalaus kitokios.. blush2.gif o kad jau taip išgyrėt, tai dabar dar labiau sukilo pasididžiavimas "Deboraaaa..." wub.gif wub.gif wub.gif
Papildyta:
QUOTE(Lerikyte @ 2011 03 20, 21:59)

taip taip taip thumbup.gif

dar ir tokia buvo wub.gif

gaila, kad finansai buvo riboti ir teko rinktis doh.gif
va kokia gražuolytė
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo kimalaugno: 20 kovo 2011 - 22:04
QUOTE(kimalaugno @ 2011 03 20, 23:00)
rolleyes.gif  tikiuosi priežiūros nereikalaus kitokios..  blush2.gif  o kad jau taip išgyrėt, tai dabar dar labiau sukilo pasididžiavimas "Deboraaaa..."  wub.gif  wub.gif  wub.gif

biggrin.gif biggrin.gif biggrin.gif čia ne viena yra dėl jos pamišusi ir niekaip nesumedžiojanti biggrin.gif

o aš gal net labiau norėčiau Karin Aloha rolleyes.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Lerikyte: 20 kovo 2011 - 22:03
QUOTE(Lerikyte @ 2011 03 20, 22:02)
biggrin.gif biggrin.gif biggrin.gif čia ne viena yra dėl jos pamišusi ir niekaip nesumedžiojanti biggrin.gif

o aš gal net labiau norėčiau Karin Aloha  rolleyes.gif

galiu tave dabar suerzinti, čiupinėjau aš ją.. thumbup.gif wub.gif
Atsakyti
QUOTE(kimalaugno @ 2011 03 20, 23:05)
galiu tave dabar suerzinti, čiupinėjau aš ją..  thumbup.gif  wub.gif

nu ale kaip staigiai užaugo pasididžiavimas ane hihihi.gif galėjom nesakyt, kad deboriukas čia didis.gif irnesakyk.gif hihihi.gif būtų tada biggrin.gif

kaip matau užvežė į kaimukus, reika tada kokius Prienus aplankyt rolleyes.gif rolleyes.gif rolleyes.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Lerikyte: 20 kovo 2011 - 22:09
Visu gelytes grazios, taip visos prekinates, kad nespeju atskirai pagirt biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Lerikyte @ 2011 03 20, 22:08)
nu ale kaip staigiai užaugo pasididžiavimas ane hihihi.gif galėjom nesakyt, kad deboriukas čia  didis.gif  irnesakyk.gif  hihihi.gif būtų tada biggrin.gif

kaip matau užvežė į kaimukus, reika tada kokius Prienus aplankyt  rolleyes.gif  rolleyes.gif  rolleyes.gif

Mama piršo man tavo svajonę, o aš labai norėjau šitos tamsios, sakau jau skaičiu, kaip sunku gauti, tad jamu šitą, kitą kartą grįžus kitokią nusipirksiu, tai dar pasijuokė, kad iš gėlių košę virsiu.. lotuliukas.gif

Pasidairyti reikėtų, nes jau mūs miestuką pasiekė thumbup.gif

Vaiksčiosiu užrietus nosį, kad turiu Elegant orchidėją "Deborą" cool.gif lotuliukas.gif tongue.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo kimalaugno: 20 kovo 2011 - 22:17
QUOTE(Kkunigunda @ 2011 03 20, 18:14)
šiandienos mano pirkiniai ax.gif

oho,kazkam ligos paumejimas lotuliukas.gif thumbup.gif

QUOTE(kimalaugno @ 2011 03 20, 20:45)
Labutis ir aš šiandieną parsivežiau vieną grožį į namus, pamačiau ir negalėjau atsispirti  blush2.gif

laaabai grazi 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Laura81r @ 2011 03 21, 00:35)
oho,kazkam ligos paumejimas  lotuliukas.gif   thumbup.gif
laaabai grazi  4u.gif

ačiū 4u.gif
aha jau visiškai man negerai darosi doh.gif biggrin.gif
kaip elergija, kuo daugiau kasai, tuo labiau niešti lotuliukas.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Kkunigunda: 20 kovo 2011 - 22:52
QUOTE(Lerikyte @ 2011 03 20, 23:02)

o aš gal net labiau norėčiau Karin Aloha  rolleyes.gif

Sveiki, tokiu gelyciu butent Debora ir Karin Aloha Siauliuose dar ir sendien maciau keliose geliu parduotuvese, tik kainuoja jos 45-50 lt. As kazkaip nelabai zaviuosi jomis, bet kai paskaitai jusu susizavejimo kupinas zinutes apie tas geles apima bandos jausmas, svarstau gal nusipirkt g.gif Ai bet turbut nepiksiu, nes mane labiau miniukai zavi, kuriu deja Siauliuose ne su ziburiu nerasi. Ryt vaziuoju i kauna, gal kuri kauniete parekomenduotu kur galetu ju buti? Buciau labai dekinga 4u.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo *joka*: 20 kovo 2011 - 23:10
QUOTE(kimalaugno @ 2011 03 20, 23:45)
Labutis ir aš šiandieną parsivežiau vieną grožį į namus, pamačiau ir negalėjau atsispirti  blush2.gif

OOOOOoooo... tokios jau gal metus laiko ieskau.. nugi ir sekasi zmonem. reikejo dvi imt, buciau is jusu nupirkus. jau atsigabenciau kaipnors.. cray.gif
cia zinot,, kuo ilgiau negauni, tuo labiau norisi doh.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo seseilgakase: 20 kovo 2011 - 23:46
QUOTE(seseilgakase @ 2011 03 21, 00:42)
OOOOOoooo... tokios jau gal metus laiko ieskau.. nugi ir sekasi zmonem. reikejo dvi imt, buciau is jusu nupirkus. jau atsigabenciau kaipnors.. cray.gif
cia zinot,, kuo ilgiau negauni, tuo labiau norisi doh.gif

Tikrai maciau Siauliuose pas mus Tilzes prekybos centre geliu parduotuvej. Aisku jei yra labai labai didelis noras gal butu galima kaip nors ja jums atsiust is Siauliu g.gif . O be to daznai kas nors ir siaip vaziuoja i Vilniu. Bet tik tiek kad as dar paklausiau kaina tai pasake, jog 45, o gal 50lt, nes ne tik jos klausiau. Tai va smile.gif
Atsakyti