O man siandien buvo Cattleju diena. Buvau orchidejininku susirinkime, tai buvo paskaita apie cattlejas, kuria vede moteris is Hawaju, kuri jas augina ir platina. Tai nusipirkau Toshie's Magic ir Erin Kobayashi x Marlene Lundquist 'Carmela'. Kazkaip paskubomis reikejo rinktis, tai nepataikiau vienos kur norejau, na bet gal pritaps ir sios. ir dar laimejau viena Cattleja neziniuke
Labai grazi naujoke debora
O man siandien buvo Cattleju diena. Buvau orchidejininku susirinkime, tai buvo paskaita apie cattlejas, kuria vede moteris is Hawaju, kuri jas augina ir platina. Tai nusipirkau Toshie's Magic ir Erin Kobayashi x Marlene Lundquist 'Carmela'. Kazkaip paskubomis reikejo rinktis, tai nepataikiau vienos kur norejau, na bet gal pritaps ir sios. ir dar laimejau viena Cattleja neziniuke
Ziedu nera, kai kada bus, tada pasirodysiu
QUOTE(vedmyte @ 2011 03 20, 21:12)
Nuostabu, sveikinu
QUOTE(kimalaugno @ 2011 03 20, 22:45)
Labutis ir aš šiandieną parsivežiau vieną grožį į namus, pamačiau ir negalėjau atsispirti
čia ant mano palangės

o čia iš arti žiedai

čia ant mano palangės

o čia iš arti žiedai

ooo super
QUOTE(lasvegiete @ 2011 03 21, 04:07)
Labai grazi naujoke debora
Ziedu nera, kai kada bus, tada pasirodysiu 
kaip pasisekė, pasaka
labas rytas na tikrai del paskaitos labai smagu super, kazin kaune nera karin alocha, labai as jos seniai noriu ir dendrobium oranziniu negaliu pamirsti
vedmyte,labai gražūs žiedai,taip aš mėgstu jas,deja,jau dvi numirė,kažin ar trečia išgyvens
Mergytės, visoms ačiū, kurioms patiko mano šeštadieninis geltonas-oranžinis pirkinukas, visoms linkiu gražių pavasario žiedų
Deborą ir aš mielu noru pasikartočiau
Oi, kiek idėjų pasisėmiau šeštadienį seminare Vln, galva pilna idėjų
Dėkui organizatoriams ir lektoriams, jūs, kaip visada, šaunuolės
Deborą ir aš mielu noru pasikartočiau
Oi, kiek idėjų pasisėmiau šeštadienį seminare Vln, galva pilna idėjų
Dėkui organizatoriams ir lektoriams, jūs, kaip visada, šaunuolės
QUOTE(seseilgakase @ 2011 03 20, 23:42)
OOOOOoooo... tokios jau gal metus laiko ieskau.. nugi ir sekasi zmonem. reikejo dvi imt, buciau is jusu nupirkus. jau atsigabenciau kaipnors.. 
cia zinot,, kuo ilgiau negauni, tuo labiau norisi
cia zinot,, kuo ilgiau negauni, tuo labiau norisi
labai tikiuosi, kad užveš į visus prekybos centrus, ir jūsų svajonė bus namuose
Aš tokio pirkinuko neturėjau planuose, bet akys užmatė ir teko kai ko atsisakyti, kad pasiimčiau gėlytę
Kaina tikrai juokinga beveik 25lt. O kiek gi čia iki Vilniaus, blogiausiu atveju traukiniai važiuoja
QUOTE(kimalaugno @ 2011 03 20, 22:45)
Labutis ir aš šiandieną parsivežiau vieną grožį į namus, pamačiau ir negalėjau atsispirti
čia ant mano palangės
čia ant mano palangės
graži labai
tokia švelni spalvytė
tokia švelni spalvytė
na vėl reikia jūsų pagalbos
vat vakar pirkau pakainuotą, bet vėl jokio pavadinimo
žiedelis, tai man patinka

Gal irgi kvepia?

Gal irgi kvepia?
QUOTE(jele25 @ 2011 03 21, 10:39)
labai graži, aplink paryškinta geltona
QUOTE(Kkunigunda @ 2011 03 21, 11:10)
na vėl reikia jūsų pagalbos
Gal irgi kvepia?
Gal irgi kvepia?
čia vėl dendrobium giminės hibridas bus...