Įkraunama...
Įkraunama...

Orchidėjų pirkimo ir gyrimosi tema

Labai grazi naujoke debora wub.gif
O man siandien buvo Cattleju diena. Buvau orchidejininku susirinkime, tai buvo paskaita apie cattlejas, kuria vede moteris is Hawaju, kuri jas augina ir platina. Tai nusipirkau Toshie's Magic ir Erin Kobayashi x Marlene Lundquist 'Carmela'. Kazkaip paskubomis reikejo rinktis, tai nepataikiau vienos kur norejau, na bet gal pritaps ir sios. ir dar laimejau viena Cattleja neziniuke smile.gif Ziedu nera, kai kada bus, tada pasirodysiu mirksiukas.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo lasvegiete: 21 kovo 2011 - 03:20
QUOTE(vedmyte @ 2011 03 20, 21:12)
zydim ir kvepiam...  smile.gif
user posted image

Nuostabu, sveikinu thumbup.gif 4u.gif

QUOTE(kimalaugno @ 2011 03 20, 22:45)
Labutis ir aš šiandieną parsivežiau vieną grožį į namus, pamačiau ir negalėjau atsispirti  blush2.gif

čia ant mano palangės  wub.gif
user posted image

o čia iš arti žiedai  wub.gif
user posted image

ooo super thumbup.gif

QUOTE(lasvegiete @ 2011 03 21, 04:07)
Labai grazi naujoke debora  wub.gif
O man siandien buvo Cattleju diena. Buvau orchidejininku susirinkime, tai buvo paskaita apie cattlejas, kuria vede moteris is Hawaju, kuri jas augina ir platina. Tai nusipirkau Toshie's Magic ir Erin Kobayashi x Marlene Lundquist 'Carmela'. Kazkaip paskubomis reikejo rinktis, tai nepataikiau vienos kur norejau, na bet gal pritaps ir sios. ir dar laimejau viena Cattleja neziniuke smile.gif Ziedu nera, kai kada bus, tada pasirodysiu  mirksiukas.gif

kaip pasisekė, pasaka thumbup.gif wub.gif lauksim žiedų 4u.gif
Atsakyti
labas rytas na tikrai del paskaitos labai smagu super, kazin kaune nera karin alocha, labai as jos seniai noriu ir dendrobium oranziniu negaliu pamirsti wub.gif blush2.gif
Atsakyti
vedmyte,labai gražūs žiedai,taip aš mėgstu jas,deja,jau dvi numirė,kažin ar trečia išgyvens
Atsakyti
Mergytės, visoms ačiū, kurioms patiko mano šeštadieninis geltonas-oranžinis pirkinukas, visoms linkiu gražių pavasario žiedų 4u.gif
Deborą ir aš mielu noru pasikartočiau ax.gif
Oi, kiek idėjų pasisėmiau šeštadienį seminare Vln, galva pilna idėjų wub.gif
Dėkui organizatoriams ir lektoriams, jūs, kaip visada, šaunuolės 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(seseilgakase @ 2011 03 20, 23:42)
OOOOOoooo... tokios jau gal metus laiko ieskau.. nugi ir sekasi zmonem. reikejo dvi imt, buciau is jusu nupirkus. jau atsigabenciau kaipnors.. cray.gif
cia zinot,, kuo ilgiau negauni, tuo labiau norisi doh.gif

labai tikiuosi, kad užveš į visus prekybos centrus, ir jūsų svajonė bus namuose friends.gif

Aš tokio pirkinuko neturėjau planuose, bet akys užmatė ir teko kai ko atsisakyti, kad pasiimčiau gėlytę doh.gif

Kaina tikrai juokinga beveik 25lt. O kiek gi čia iki Vilniaus, blogiausiu atveju traukiniai važiuoja mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(kimalaugno @ 2011 03 20, 22:45)
Labutis ir aš šiandieną parsivežiau vieną grožį į namus, pamačiau ir negalėjau atsispirti  blush2.gif
čia ant mano palangės  wub.gif

bigsmile.gif vau.... va kaip būna....kai ieškai nerandi,o gali netyčia užtikt...ir dar kaina tokia... bigsmile.gif thumbup.gif wub.gif wub.gif
Atsakyti
laba diena,siunciu gelyte savo jum 4u.gif
user posted image
user posted image

wub.gif
Atsakyti
graži labai 4u.gif 4u.gif 4u.gif
tokia švelni spalvytė wub.gif
Atsakyti

4u.gif

user posted image
Papildyta:
Aciu 4u.gif turiu dar dvi,viena balta o vidui gelsva,kita violietine,bet va abidvi teko gelbet,violietine turejo pumpurus,kai kurie neprasiskleide ir nudziuvo,labai daug pati klaidu padariau,bet aciu devui ir isgelbejau 4u.gif labai pykau ant saves kad vos nenuzudziau savo dziaugsma wub.gif
Atsakyti
na vėl reikia jūsų pagalbos 4u.gif
vat vakar pirkau pakainuotą, bet vėl jokio pavadinimo doh.gif

žiedelis, tai man patinka 4u.gif
user posted image

user posted image

user posted image

Gal irgi kvepia? ax.gif
Atsakyti
QUOTE(jele25 @ 2011 03 21, 10:39)
laba diena,siunciu gelyte savo jum 4u.gif
wub.gif

labai graži, aplink paryškinta geltona bigsmile.gif ...

QUOTE(Kkunigunda @ 2011 03 21, 11:10)
na vėl reikia jūsų pagalbos 4u.gif
vat vakar pirkau pakainuotą, bet vėl jokio pavadinimo doh.gif
žiedelis, tai man patinka 4u.gif
Gal irgi kvepia? ax.gif

čia vėl dendrobium giminės hibridas bus...
Atsakyti