Įkraunama...
Įkraunama...

Orchidėjų pirkimo ir gyrimosi tema

QUOTE(tviga @ 2011 03 22, 16:35)
nugi negalima taip  biggrin.gif
ar jau abu black jack rezervuoti? doh.gif

vienas smile.gif tad jei nori - paskubėk smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Lerikyte @ 2011 03 22, 16:13)
mano julia'os naminis žydėjimas

wub.gif wub.gif wub.gif Fantastiškai gražu.
Atsakyti
QUOTE(Lerikyte @ 2011 03 22, 15:40)
vienas  smile.gif tad jei nori - paskubėk  smile.gif

rezervuoju, juk čia nesiskaito kad pažadą sulaužiau, taigi pasiimsiu jį tik per parodą biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(tviga @ 2011 03 22, 16:47)
rezervuoju, juk čia nesiskaito kad pažadą sulaužiau, taigi pasiimsiu jį tik per parodą  biggrin.gif

aišku nesiskaito 4u.gif biggrin.gif

Ledum ačiū 4u.gif

viskas, Black Jack neliko mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Lerikyte @ 2011 03 22, 15:13)
user posted image

grazu wub.gif nors kazkodel isivaizdavau, kad pas Julia tas pataskavimas yra labiau i raudonuma.
Papildyta:
atsiprasau panaudoju kazkurios forumietes foto, turiu issisaugojusi, nes labai patiko ir noriu tokios wub.gif
user posted image
galvojau, kad cia ir yra Elegant Julia, bet kaip suprantu klydau?
Atsakyti
QUOTE(axara @ 2011 03 22, 17:27)

nea, manau, kad neklystat, mano pirkta irgi tokia buvo kaip raudonoji, ir lipdukas ant vazono buvo su vardu, bet deja jau antras jos naminis žydėjimas yra toks, net kur turi būti baltas fonas jis yra melsvas..nežinau, gal ji tik mano tokia, labai būtų įdomu sužinoti kaip kitų merginų jos naminiai žydėjimai atrodo
Atsakyti
mano julyte kai isleido zieduka, kuri nukirpau, del saknu sad.gif tai buvo kap pirmoje foto kaip pas lerkyte
Atsakyti
QUOTE(Tina* @ 2011 03 22, 14:40)
nagi nagi  nail.gif  biggrin.gif
Papildyta:
Trecioji stove prazydo  wub.gif bet kaip zydejimas skiriasi jos kaskart:
anksciau
dabar

bet kaip gražiai žydi...abu žydėjimai super... thumbup.gif thumbup.gif

QUOTE(Lerikyte @ 2011 03 22, 14:43)
o man sakyčiau pagaliau šiek tiek nuskilo biggrin.gif nugi nuvažiavau į Prienus ir eidama į parduotuvę jau per langą matau Black jack, negalėjau patikėt biggrin.gif ir dar radau fainuolę vieną elegant. Šiaip buvo labai nemaža dalis elegant serijos, su pavadinimais, visiškai naujos, bet nepasirodė įdomios... Taigi rodomės biggrin.gif
rašo, kad tai Dragon Tree
nors man jis asmeniškai panaesnis į Dtps. Acker's Sweetie 'Dragon Tree Maiple'
šitas liekas pas mane

kaip sekasi...taip prisižiūrėjus galima užsigraušt,namie sėdint... doh.gif wub.gif wub.gif

QUOTE(Lerikyte @ 2011 03 22, 16:13)

kokiu gražuoliu yra kokiu neturiu... thumbup.gif wub.gif wub.gif
Atsakyti
Lerikyte,labai grazus ziedai,ir pirkiniai superinai bigsmile.gif thumbup.gif wub.gif wub.gif wub.gif wub.gif
Atsakyti
labai ačiū visoms 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Lerikyte @ 2011 03 22, 16:30)
nea, manau, kad neklystat, mano pirkta irgi tokia buvo kaip raudonoji, ir lipdukas ant vazono buvo su vardu, bet deja jau antras jos naminis žydėjimas yra toks, net kur turi būti baltas fonas jis yra melsvas..nežinau, gal ji tik mano tokia, labai būtų įdomu sužinoti kaip kitų merginų jos naminiai žydėjimai atrodo

na vistiek graziai atrodo wub.gif daznai pasitaiko, kad phal pakeicia kolorita smile.gif gal dar sulauksi ir kitokiu zydejimu smile.gif
Atsakyti
QUOTE(axara @ 2011 03 22, 18:21)
na vistiek graziai atrodo  wub.gif daznai pasitaiko, kad phal pakeicia kolorita smile.gif gal dar sulauksi ir kitokiu zydejimu smile.gif

na jei vistiek patinka, tai aš pasidairysiu julytės jums biggrin.gif
Atsakyti