Įkraunama...
Įkraunama...

Orchidėjų pirkimo ir gyrimosi tema

wub.gif wub.gif wub.gif Lerikyte šaunūs pirkiniai thumbup.gif
gaila Black Jack'a pramiegojau doh.gif
Atsakyti
Lark pastumejimu,pasirodau kokius grozius gamina MB orchytems pasodinti. Imetu nuotrauka,kaip sodinu as pati,ir nuoroda kitu krepseliu.Jei kas panoretu,prasom i AZ.
user posted image
My Webpage
Atsakyti
QUOTE(Pokahonta* @ 2011 03 22, 18:36)
wub.gif  wub.gif  wub.gif Lerikyte šaunūs pirkiniai thumbup.gif
gaila Black Jack'a pramiegojau doh.gif

gal ne paskutiniai rolleyes.gif dar žadu neužilgo apsilankyt tam pačiam taške

rodostoma, nerealiai gerai atrodo 4u.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Lerikyte: 22 kovo 2011 - 17:44
mergaites, ot groziu pridejot, visu nevardinsiu, bet visu gelytes labai dailios wub.gif
rodostama labai puikus vazoneliai, gal parodoj bus???
Atsakyti
QUOTE(tviga @ 2011 03 22, 14:52)
aš irgi tokių noriu, o man dabar negalima, vis tie pažadai... dar vis laikausi nieko nepirkusi, nors vakar jau stovėjau parduotuvėj viena apsikabinus, nežinau ar dar ilgai iškentėsiu tiek grožių pamačiusi

nepasiduok, aš tavim tikiu 4u.gif
QUOTE(tviga @ 2011 03 22, 15:47)
rezervuoju, juk čia nesiskaito kad pažadą sulaužiau, taigi pasiimsiu jį tik per parodą  biggrin.gif

oooo kąąą tu padareiiiii doh.gif aš galvojau, kad tu ištversi biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Lerikyte @ 2011 03 22, 17:13)
mano julia'os naminis žydėjimas
user posted image

nuostabūs žiedeliai wub.gif
Atsakyti
QUOTE(nila_ks @ 2011 03 22, 18:56)

oooo kąąą tu padareiiiii  doh.gif aš galvojau, kad tu ištversi biggrin.gif

lotuliukas.gif lotuliukas.gif lotuliukas.gif lotuliukas.gif

Kkunigunda, ačiū
Atsakyti
lerikyte, gražiom orchidėjom papildei savo kolekciją 4u.gif
Atsakyti
beje lerikyte, graziai julia nufotografavai, geras "kampas" 4u.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo nila_ks: 22 kovo 2011 - 18:18
QUOTE(rodostoma @ 2011 03 22, 17:37)
Lark pastumejimu,pasirodau kokius grozius gamina MB orchytems pasodinti. Imetu nuotrauka,kaip sodinu as pati,ir nuoroda kitu krepseliu.Jei kas panoretu,prasom i AZ.

thumbup.gif tikrai šaunūs krepšeliai jau du turiu, kai tik vyrą įkalbėsiu padaryt karnizą gėlėms dar pirksiu ax.gif

QUOTE(nila_ks @ 2011 03 22, 17:56)

oooo kąąą tu padareiiiii  doh.gif aš galvojau, kad tu ištversi biggrin.gif

doh.gif lotuliukas.gif lotuliukas.gif lotuliukas.gif kokia gėda taip nuvilti blush2.gif nu bet gi ne visai pasidaviau, juk gėlės dar nepirkau, o mano pažadas galioja tik iki parodos, tam kad per parodą galėčiau ką nors nusipirkti ax.gif vat ir nusipirksiu black jack biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(tviga @ 2011 03 22, 18:18)

doh.gif  lotuliukas.gif  lotuliukas.gif  lotuliukas.gif kokia gėda taip nuvilti  blush2.gif  nu bet gi ne visai pasidaviau, juk gėlės dar nepirkau, o mano pažadas galioja tik iki parodos, tam kad per parodą galėčiau ką nors nusipirkti  ax.gif vat ir nusipirksiu black jack biggrin.gif

nesvarbu, kad rankose neturi, bet tu p a s i d a v e i silpnumo akimirkai biggrin.gif as tavim taip tikejau, galvoju bent vienas zmogus bus stiprus, bet klydau lotuliukas.gif lotuliukas.gif lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(nila_ks @ 2011 03 22, 18:23)
nesvarbu, kad rankose neturi, bet tu  p a s i d a v e i  silpnumo akimirkai  biggrin.gif  as tavim taip tikejau, galvoju bent vienas zmogus bus stiprus, bet klydau  lotuliukas.gif  lotuliukas.gif  lotuliukas.gif

mastau.gif nežinau kaip pasiteisint biggrin.gif nu bet čia tokia liga ir jokios vilties pasveikti ax.gif dabar jau tikrai nieko nepirksiu
Atsakyti