Įkraunama...
Įkraunama...

Orchidėjų pirkimo ir gyrimosi tema

giedruze siuntimo kainos jei per autobusu siuntas galima suzinoti autobusu stotyje ten yra atstumas nuo kiekvieno miesto,svoris ir suma vezemes gelytes is siuliu i panevezi tai mokejom tik 8Lt. pastu butu buve tikrai daugiau mirksiukas.gif
Atsakyti
Nastanka, gražutė vanilė wub.gif . Jūs jai įtaisykit atramą, turės kur vyniotis.
Atsakyti
QUOTE(giedruze @ 2011 03 26, 08:37)
o man savininke sake uz viena gelyte 14lt siuntimas verysad.gif, bet turi vilti, kad forumiete pagelbes blush2.gif

Mergaitės, siunčiant per autobusų siuntas, kaina priklauso ir nuo svorio ir nuo kilometražo doh.gif Pvz. iki 5 kg Šiauliai-Panevėžys- 8 lt, o iki 5 kg Šiauliai-Kaunas jau 14 lt doh.gif Atleiskite, kad ne į temą blush2.gif
Atsakyti
O tai juk nera brangu, ir gausit siuntinuka ta pacia diena thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(Pokahonta* @ 2011 03 25, 22:43)
o aš noriu parodyti mamos cambria su 4 žiedstiebiais cool.gif
foto ne kokia, nes telefonu fotkinau, bet esmė matosi......reikės turbūt man visas savo pas ją kraustyti laugh.gif

o čia kuri ta palangė tokia laiminga... bigsmile.gif bigsmile.gif thumbup.gif thumbup.gif wub.gif
Atsakyti
QUOTE(Astersita @ 2011 03 26, 09:28)
Mergaitės, siunčiant per autobusų siuntas, kaina priklauso ir nuo svorio ir nuo kilometražo doh.gif Pvz. iki 5 kg Šiauliai-Panevėžys- 8 lt, o iki 5 kg Šiauliai-Kaunas jau 14 lt  doh.gif Atleiskite, kad ne į temą  blush2.gif

kažkada iš jūsų gavau siuntinį per autobuso vairuotoją- taip dar pigiau nei per autobusų siuntas ar paštu 4u.gif beje galima nukeliauti į RS temukę pakeliui - gal kas važiuoja panašia kryptimi...
Atsakyti
QUOTE(axara @ 2011 03 25, 20:43)
o kokios kainos ermitaze?

Viena Pelės snaudalės rodyta apie 60 Lt, kita apie 70 4u.gif
Atsakyti
beje vakar vėl buvau Prienų max, matosi , kad atvežta šviežių, bet elegant tarp jų nė vienos schmoll.gif
Atsakyti
O as svajoju apie zyguti, bet pas mus nieks ju neatveza schmoll.gif
Atsakyti
QUOTE(Kkunigunda @ 2011 03 25, 14:46)
oi kokia fainutė wub.gif
nu jau paaugus nemažai thumbup.gif
va seilė nutyso rolleyes.gif

QUOTE(lark @ 2011 03 26, 09:15)
Nastanka, gražutė vanilė  wub.gif  . Jūs jai įtaisykit atramą, turės kur vyniotis.

Aciu 4u.gif Atrama turejau, bet paskiau paleidau "kristi" is virsutines lentynos. Kai dar paaugs, tada jau desiu atrama.

P.S.: Prasau kreiptis i mane "tu" 4u.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Nastanka: 26 kovo 2011 - 15:38
Kazkaip tylu cia.. unsure.gif Matyt, visi isvare i medziokle tongue.gif

Atejau su naminukais 4u.gif

user posted image

user posted imageuser posted image

Dar norejau pasigirt - gimtadienio proga gavau Euchari poster_offtopic.gif
user posted image

Norejau dar parodyt Nilos dovanotos irisus, bet issikrove fotikas blush2.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Nastanka: 26 kovo 2011 - 18:28