Įkraunama...
Įkraunama...

Orchidėjų pirkimo ir gyrimosi tema

QUOTE(evers @ 2011 03 26, 19:34)
thumbup.gif  thumbup.gif super vaizdai..

Aciu 4u.gif
Atsakyti
Savaitgalis juk, namie daug visokiu reikaliuku mirksiukas.gif
Atsakyti
Naminis zydejimas. Parduotuvinis man labiau patiko, nes pats ziedelis buvo sviesesnis, o liezuvelis - tigriskesnis. Siaip tai ji pas mane kazkokia ligota. Lapeliai violetinio atspalvio. Itariu truksta kazkurio ten mikroelemento, nors trasos tai subalansuotos turetu but g.gif
[attachmentid=211336]
Atsakyti
QUOTE(Tina* @ 2011 03 26, 20:33)
Siaip tai ji pas mane kazkokia ligota. Lapeliai violetinio atspalvio. Itariu truksta kazkurio ten mikroelemento

sakai? g.gif pas mane irgi kelios tokios yra....kažin kuo jas papildyt? atsiprašau už OT ax.gif
Beja...visų žydinčios palangės wub.gif ypač iš elegant serijos...pas mus tokių net su žiburiu nerasi... doh.gif nieko naujo neveža,o tas standartas jau per gerklę lenda... biggrin.gif
Atsakyti
Naminis zydejimas. Parduotuvinis man labiau patiko, nes pats ziedelis buvo sviesesnis, o liezuvelis - tigriskesnis. Siaip tai ji pas mane kazkokia ligota. Lapeliai violetinio atspalvio. Itariu truksta kazkurio ten mikroelemento, nors trasos tai subalansuotos turetu but  g.gif
[attachmentid=211336]

Oho, kokie usai! wub.gif

Kiek teko skaityt, tai violetinis atspalvis atsiranda, kai gelezies truksta.
Atsakyti
Nastanka ir Tina* nuostabu wub.gif
Atsakyti
QUOTE(evers @ 2011 03 26, 09:45)
o čia kuri ta palangė tokia laiminga...

vakarinė 4u.gif
QUOTE(Nastanka @ 2011 03 26, 18:26)
Atejau su naminukais

wub.gif
QUOTE(Tina* @ 2011 03 26, 19:33)
Naminis zydejimas.

rrrrrrrr wub.gif
Atsakyti
Naminis zydejimas. Parduotuvinis man labiau patiko, nes pats ziedelis buvo sviesesnis, o liezuvelis - tigriskesnis. Siaip tai ji pas mane kazkokia ligota. Lapeliai violetinio atspalvio. Itariu truksta kazkurio ten mikroelemento, nors trasos tai subalansuotos turetu but  g.gif

kokia graži... wub.gif wub.gif aš maniau kad tas violetinis atspalvis,kad jis naturalus, yra violetiniais ar bordo žydinčiu žiedais ,.. g.gif sakote kažko trūksta..

QUOTE(Pokahonta* @ 2011 03 26, 23:03)

pas mane tik pietiniai ir šiauriniai langai.. doh.gif
Atsakyti
nastanka,grazus ziedaeliai thumbup.gif
Tina,fainuole tigrinuke mirksiukas.gif bet dabar jau ne taip seile tysta,kai matau ja,nes i savo galiu ziuret kiekviena diena tongue.gif
Atsakyti
[quote=evers,2011 03 26, 23:31]
kokia graži... wub.gif wub.gif aš maniau kad tas violetinis atspalvis,kad jis naturalus, yra violetiniais ar bordo žydinčiu žiedais ,.. g.gif sakote kažko trūksta..

labas rytas, as kazkur skaiciau, kad violetinis buna tik pas violetines gelytes, pas mane tas pats ant baltu, geltonu nera, tos kur tamsios yra pas kiekviena.

Nestanka labai grazus pirmas wub.gif wub.gif wub.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo giedruze: 27 kovo 2011 - 08:24
Nastanka labai gražu 4u.gif

Tina , koks liežuvėlis čiotkas 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Nastanka @ 2011 03 26, 18:26)

QUOTE(Tina* @ 2011 03 26, 19:33)

wub.gif abiejų nuotraukytės ir gėlytės thumbup.gif rolleyes.gif
Atsakyti